dondule Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Prvo smo bili oz. so bili na poligonu in pilili tehniko varne vožnje, ki so jo potem tudi vsi pacienti sprobali v praksi Evo , pred mano udeleženec varne vožnje........... Tukaj je mim mene odletu po moji oceni še s 50kmh več ........ Ja men več ne gre in tako sem ga izgubil ......Borutt, lepo jih ućite Vtis je , motor je na sliki .......avto tud , sam vozil pa nisem jaz Kdo je bil na motorju , pa tud ne vem , sam sem ga videl zraven Borutta na tečaju lp Sej v dolino tud men tolk leti ,divjaki maus, Kmet2, Zivnorc in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 .....jest ne vem, zakaj tako drage provide pa tako draga oprema, če lahko pri 210 na uro z mobitelom slikaš diujake...in potem direkt onlajn pišeš položnico s fotko na domači maslov... Hitro. Enostavno. Poceni. Zanesljivo. maus, bobi1001, notranc in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, Kmet2 pravi: Prvo smo bili oz. so bili na poligonu in pilili tehniko varne vožnje, ki so jo potem tudi vsi pacienti sprobali v praksi Evo , pred mano udeleženec varne vožnje........... Tukaj je mim mene odletu po moji oceni še s 50kmh več ........ Vtis je , motor je na sliki .......avto tud , sam vozil pa nisem jaz Kdo je bil na motorju , pa tud ne vem lp Js sm na bolovanju da ni bil Sneci? Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil DAMI34 builder, dondule, Kor13 in 3 others 6
Popularna objava Damy Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Je reku fotr pejt gremo mal en krog, bo fajn... ... lilo je kot iz škafa . sunnygirl, skategrizzly, Schultz in 23 others 26
Popularna objava glažar Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Ja vreme nas preseneča danes Pokljuka Janezs, Matej207, MiNa in 27 others 30
Popularna objava Matej207 Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Pismo... Kje je bilo slabo vreme? vzhod je lep, sonček, malo oblačkov 220km in uživancija P.s. Čarovnice so odletele na zahod builder, dondule, notranc in 25 others 28
Popularna objava blindek Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Midva pa danes proti zahodu preko avstrije proti Lavamünd, kjer najdva je čakala osvežitev od zgoraj z dodatkom rahle toče, nato mokra cesta do Maribora, potem rahla okrepčitev v Restavraciji Galeb in nato lepo sončno vreme do doma. Skupaj točno 301km HyperJack, Kmet2, Keiko in 24 others 27
Popularna objava notranc Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Preden me je napralo sem se peljal skozi deželo regrata nekje med Medvedjim brdom in Dolami. Dež me je ujel pri Mokriški vasi, hitro na pumpo v Sp. Idrijo , nataknemo dežjake, sledi Most na Soči - kavica, nato pa pa ob reki Bači čez Petrovo brdo do Škofje loke in preko Žiri domov. malakai, sunnygirl, pik1 in 23 others 26
Popularna objava jskrablin Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Včeraj sem se malo peljal na sprehod. Lj, Kočevje, Petrina, Delnice, od tam pa smer proti Zagrebu, na Vinici nazaj, stara 'Partizanka', Ivančna Gorica, po AC nazaj. Za ene pol ure sem prehitel dež, nabralo se je 280km sončnih kilometrov. Nabiranje energije na bencinski v Petrini. Pri spustu z brega je zdaj na novo asfaltiran odsek pred polnilnico Costello, tako da ni več one grde luknje. Pa od križišča na dnu je lep odsek novega asfalta. Yay. Nekje na poti od Delnic proti Zg sem 'zalival' lipo njihovo Vzpon proti Semiču. Fino je letelo gor, nisem pa hotel zamuditi razgleda Pa še ena kvaziumetniška za zaključek raporta. Malo kratka sam vseeno prijetna vožnja. Matej207, Janezs, UnionJack in 28 others 31
Popularna objava semz Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Zdravo, Včeraj sem šel, čez Škofje loko proti Polanski dolini. Nato sem zavil proti Cerknem. V Cerknem sem se odločil, da grem proti Železnikom. Nato sem ga ucvru čez Soriško planino v Bohinj, ter čez Bled nazaj proti Kranju. Vse skupaj nekje 250 km. Danes dopoldne na poligonu na Vranskem, kjer smo malo obnavljali znanje. Nato pa nazaj na gorenjsko, čez Mozirje, Pavličevo sedlo, Železno kaplo, Ferlach in Ljubelj proti Kranju. Dopoldne je bilo vreme lepo. Ko sem šel, čez Mozirje me je ujela ali pa sem jaz ujel ploho in me je ene 10 min pralo. Vendar ni bilo hudega ravno toliko, da me je ohladilo in da je bila cesta mokra. Naprej pa skos sonce. Kolegi so šli nazaj, čez Trojane in Domžale in so bili mokri k cucki. Ker niso hoteli iti z menoj. Vse skupaj nekje 250 km. Janezs, NumLock, pik1 in 22 others 25
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) No, sm lih hotu napisat, če kdo šel na vransko? @semz sem te videl imaš zanimiv podaljšek ogledal Luštnu je bilu na Vranskem. Malo smo poslušali, malo vozili, pa jedli in pili na konc pa še dobr opral Sj ne da sm ga v četrtek zglancal, mi ga dons tolk usral, da sm ga mogu it zvečer še na petrol na krtače oprat mi ga bilo žal umazanga v garažo dat. Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil mladench Kmet2, dog66, Zivnorc in 22 others 25
Hytech Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Sam pa ravno v temo ali si bil ti, hotel vprašat kdo je na celovški tko lepo SX-a opral Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil Hytech mladench 1
gretzky Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) pred 46 minutami, mladench pravi: No, sm lih hotu napisat, če kdo šel na vransko? Jaz sem bil. Mislim, da sva bila še v isti skupini (tretji). Je bil zraven tebe še zelen SX? edit: typo Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil gretzky mladench 1
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Yup Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil mladench NumLock, Janezs, hajoktejn in 7 others 10
gretzky Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Smo imeli še malo "mokre" vadbe v dežju. Pa na poti domov prav tako. mladench 1
Popularna objava robot Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) Danes do Krka in nazaj. 320km. danes dopoldan v okolici Štanjela 10000 km.Letos 4000 Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil robot builder, skalaprava, SuNa in 19 others 22
Popularna objava Whiskey Objavljeno Maj 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Na obali je bilo tele dneve prijetno vroče in sončno. Gužve nobene, morje pa še premrzlo za kopanje. Nobene kaplje tudi na poti nazaj. Nekaj vtisov s kartice na telefonu: Efendi, Damy, Schultz in 31 others 34
Popularna objava Gasperr Objavljeno Maj 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Vtisi dobri, lepi..dokler je trajalo robot, builder, Kmet2 in 21 others 24
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 peesda, dons želja po poljanski dolini, najprej do skalarja kjer reče nee, dž bo tle! qurc, pa prot domžalam in litiji pa naprej do Trboul. Bolkotne depresivna vagina od doline..... čez izlake in trojane nazaj. ene 8-12 kaplc me je zadel. moped raztura, sicer trese ampak leti. komi sm ga ujel u objektiv, sm mogu kr k tlom lečt DXR16, mladench, RobiRoberto in 19 others 22
Manta Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 11 hours ago, Whiskey said: Na obali je bilo tele dneve prijetno vroče in sončno. Gužve nobene, morje pa še premrzlo za kopanje. Nobene kaplje tudi na poti nazaj. Nekaj vtisov s kartice na telefonu: Drž se telefona, ker delaš boljše slike z njim kot pa z tavelkim kanonom. sunnygirl, Efendi, robot in 3 others 6
semz Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Ob 8. 5. 2016 at 21:46, mladench pravi: No, sm lih hotu napisat, če kdo šel na vransko? @semz sem te videl imaš zanimiv podaljšek ogledal Luštnu je bilu na Vranskem. Malo smo poslušali, malo vozili, pa jedli in pili na konc pa še dobr opral @mladench Sem moral nekaj narediti, da kaj vidim nazaj. Prej sem samo komolce gledu. mladench 1
Whiskey Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 @Manta In kje je razlika? Zivnorc in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 Ob 9. 5. 2016 at 8:52, Whiskey pravi: Na obali je bilo tele dneve prijetno vroče in sončno. Gužve nobene, morje pa še premrzlo za kopanje. Nobene kaplje tudi na poti nazaj. Nekaj vtisov s kartice na telefonu: To je irelevantno, ne ocenjuj vsega po sebi Whiskey in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 pred 2 urami, Whiskey pravi: @Manta In kje je razlika? ...v kadru... ...v statistih.... pred 2 minutami, Kmet2 pravi: To je irelevantno, ne ocenjuj vsega po sebi ...res je. Sodelavka je bila tudi čez vikend na morju. .....in se je šla namočit. V vodo je šla, ko je zgledala kot petdesetletnica...... ven pa kot šestnajstletnica.... .... ko je odpela modrc od kopalk, je ostal gor, kot da bi ga obesil na dva žeblja... bobi1001, Port Folio, Kor13 in 5 others 8
Whiskey Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: To je irelevantno, ne ocenjuj vsega po sebi Res je, eni so se že kopali. Jest dlje kot čiščenja orad v morju nisem prišel. Bom pa naslednji teden notr prnesu bobi1001, Zivnorc, Port Folio in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se