hitrii Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 mislim da jih ni veliko lahk da je kr ista
u-r-o-s Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 4 urami, MiNa pravi: Iz Sutomora, kar je še 60 km nižje od Boke. Nisem bil sam, me je moja na svoji "Yamahci" spremljala tako, da en globok tudi njej. Nekaj sva se pa po AC švercala okrog Splita (109km) in potem od Žute Lokve do Bosiljeva (75km). Od novega Mesta do Celja naju je pa na koncu pošteno opralo. Talepe odseke jadranke sva prevozila seveda po "predpisih" . A, še to, so nama na bosanski meji (Klobuk) pretresli vso prtljago. Tud "usrane štunfe" so nama pretipal. A ma to kaj veze, ker te poznam . Kapo dol, pedvsem boljši polovici! SuNa, MiNa, notranc in 1 other 4
UnionJack Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 4 hours ago, hitrii said: 4 hours ago, Danilo D said: Takolo nivo sem pa tud js kakšen teden nazaj v Bihaću vidu kje se to gre pa kaksna je cesta? da ne bom samo jadranko drsal
NumLock Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 5 urami, MiNa pravi: A, še to, so nama na bosanski meji (Klobuk) pretresli vso prtljago. Tud "usrane štunfe" so nama pretipal. A ma to kaj veze, ker te poznam . Verjetno ne vejo, da ga poznaš, ker drugače bi ti še kaj pokasirali. MiNa, Kmet2, builder in 1 other 4
Popularna objava Miha X Objavljeno Junij 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Krško - čez savinjsko proti Planici, Kranjska gora, Vršič, Bovec, Škofja Loka, Zasavje, KK. S postanki in odličnim kosilom v Zatolminu sem porabil za turo več kot osem ur. Avtoceste še nisem videl letos. ciciban, RobiRoberto, SuNa in 33 others 36
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 Neki malga spet robot, MiNa, hajoktejn in 24 others 27
Popularna objava miha9977 Objavljeno Junij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 Danes pa kar do avstrijske meje, bolj natančno čez Mozirje,Luče,Logarsko pa na Pavličevo sedlo. Nisem pa vedel da v logarski pobirajo vstopnino zato sem šel pa kar naprej pa še kosilo me je že čakalo doma. Schultz, MiNa, DXR16 in 23 others 26
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 (popravljeno) Se mi zdi , da se je pisala sreda Prvič po dvem mesecih in pol se usedem na motor(normalen motor) vse priredim kolenu od vzmetenja do podloge za pod tazadnjo da sem višji pa le s težavo dobim nogo na tačko a se ne dam , grem pa če tud ...... Dobim se z C-eagl pri Primcu , kjer mu že vijačijo sintisajzer ,na Škofljici pa še Gusar in Gsfx750 .......iz vseh vetrov in generacij Gsfx 750 je bolj star đomba in nas preko satelitskih slik vozi med oblaki in morem priznat , da nam je kar šlo ,sem ter tja kakšna kapljica . Krka-Straža C-Eagl ga je porival pri Primcu,Gsfx pri Krki ...men se pa začuda ni pokvaru ...... Pit Stop-Rudniško jezero Na Kolpi pa se še vedno razprostira famozna ograja, ki ne ustavi nobenega , ki ima res namen pridet čez ..... V Fari se rzkropimo ...eni na ogled za posel,drugi proti Dolu sam se pa ustavim pri Kočevarjih , ki kampirajo Že na prvi vtis sem vedel , da žejni niso in ne bodo ....lačni pa znajo bit ..... Ko mi je pokazal kračo sem mu takoj povedal da to jaz stlačim med plombe Dol Pri Madroniču se spet vsi zberemo,užgemo po avtohtoni postrvi in se počasi vrnemo proti domu, vmes me je lepo opralo in po prvih 300km na motorju sem bil vesel kljub težavam . Dobra družba ,dobra hrana , lp Popravljeno Junij 11, 2016. Popravil Kmet2 Snečer, skategrizzly, skalar36 in 34 others 37
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Junij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 Današnji vtis. Za vse, ki še ne veste. Danes so v Avstriji odprli kopalno sezono. Bilo je nekaj krikov. Scarabeo robot, Slow, bobi1001 in 21 others 24
Popularna objava sohen Objavljeno Junij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 Na jugu naj bi bil dež?...tukaj ga ni bilo,no en mal pa res 3 ali 4 kaplje...mogoče 5......520 km danes DAMI34, Bmflar, RobiRoberto in 28 others 31
kaca1 Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 pred 3 urami, Scarabeo 500 pravi: Današnji vtis. Scarabeo Aja,...?! Nisem vedu da Sonneggerja ogrevajo. pred 3 urami, Scarabeo 500 pravi: Današnji vtis. Za vse, ki še ne ..... Bilo je nekaj krikov..... Scarabeo Najbrž so kričali od samega veselja, ker so ble karte gratis Scarabeo 500, bobi1001 in Bmflar 3
Popularna objava notranc Objavljeno Junij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 (popravljeno) zjutraj pogled v nebo - ah vreme bo. Na Vrhniko se prebijem ravno, ko zapirajo cesto zaradi kolesarskega maratona, ki je baje letos že 35-tič. Naročim kavico v Mantovi in pričakam prvo skupino kolesarjev nato se čez parkirišče podam proti Horjulu in naprej v Ljubljano, kjer si na Špici privoščim še eno kufe sledi malica na Petrolu malo naprej od Škofljice podprt z zdravim obrokom nadaljujem do Ribnice, nato Kočevska reka in proti Osilnici cesta mokra od Ribnice naprej, dež pa le tu in tam, malo pred odcepom za Medvedjek oblečem dežni kombinezon pogled proti Osilnici preko prelaza na zgornji sliki, v deželo Petra Klepca pred prečkanjem meje na Hrvaško, me naš ""miličar temeljito pregleda in preveri. Verjetno sem bil edini na meji, pa mu je bilo malo dolgcajt nadaljujem preko Čabra na mejni prehod Babno polje. Od Čabra do Kozjega vrha vozim skozi oblake, vidljivost slaba. KO sem enkrat v Sloveniji spotoma preverim, ali je z mojim lovskim dvorcem vse ok. Tu sem se enkrat v prejšnjem tisočletju tudi oženil. potem pa nadaljujem preko Gornjega jezera in Cerknice domov. lušno je blo.... lp, notranc Popravljeno Junij 12, 2016. Popravil notranc ok bobi1001, dondule, MiNa in 28 others 31
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 . ... relacija .... ... Vrsar in nazaj ... ... kilometrov ... hmmmm ... kar nekaj ... ... težav ni bilo ... tud vse po predpisih ... in tud polil me še ni nč ... ... no prov ... grem zdej še v temo ... "koliko ste prevozili v 2016" Joker, robot, builder in 15 others 18
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Junij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 pred 7 urami, sunnygirl pravi: Popravek: Najprej do Bleda kužke gledat (skor pozabila da je danes pasja razstava ), potem pa...? Današnji vtis: Na razstavo (slik nobenih, sm kr pozabila slikat), sicer sem bila prepozna za mojo najljubšo pasmo BRT (črni ruski terier), sem se pa nagledala ostalih Potem pa do Bleda in domov, saj je začelo deževati. Aja, sem se pa spet nekaj naučila, več pa v ustrezni temi. Schultz, DAMI34, skalar36 in 13 others 16
Popularna objava UnionJack Objavljeno Junij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 čeprav med kaplcami, sm moral nujno do festivala na vezenje in entlanje prtička DAMI34, Kmet2, MPeco in 16 others 19
TakeALookAround Objavljeno Junij 12, 2016 Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 A to imajo trenutni navdih obracat na meji?
Ferrarist Objavljeno Junij 12, 2016 Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 pred 48 minutami, sunnygirl pravi: Današnji vtis: Na razstavo (slik nobenih, sm kr pozabila slikat), sicer sem bila prepozna za mojo najljubšo pasmo BRT (črni ruski terier), sem se pa nagledala ostalih Potem pa do Bleda in domov, saj je začelo deževati. Aja, sem se pa spet nekaj naučila, več pa v ustrezni temi. hmmm....a tu....bla z mopijem? Čudno, motoristko bi takoj opazu sunnygirl 1
sunnygirl Objavljeno Junij 12, 2016 Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 pred 32 minutami, Ferrarist pravi: hmmm....a tu....bla z mopijem? Čudno, motoristko bi takoj opazu Seveda z motorjem Zgleda da si biu tok zatopljen v kužke, da nisi kej prou dost okol gledu (sm bla kar 2,5 ure tam, sem bila tudi jaz tako zatopljena v kužije ) P.s. si razstavljal?
Ferrarist Objavljeno Junij 12, 2016 Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 pred 10 minutami, sunnygirl pravi: Seveda z motorjem Zgleda da si biu tok zatopljen v kužke, da nisi kej prou dost okol gledu (sm bla kar 2,5 ure tam, sem bila tudi jaz tako zatopljena v kužije ) P.s. si razstavljal? jp. Mi smo bl za nemce Smo pa bli tm čisto na koncu. Mogoče te zato nism opazil. 1. mesto Honda Martinberg 2. mesto Holly Martinberg 1. mesto Gold Martinberg 2. mesto Elly Martinberg 1. mesto Ares Martinberg (lastnik: psarna Golobova 2. mesto Arno Martinberg 3. mesto Casper del Gupo DAMI34, skalar36, builder in 6 others 9
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Junij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 nevem če spada lih med vtise, za moje pojme 100% vtis1.mp4 Drgač pa lepo za popizdit, pa suh damu pršu DAMI34, builder, skategrizzly in 7 others 10
Tedybear Objavljeno Junij 12, 2016 Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 Pomembnež z 2 tonsko Toyoto Land Criuser se pač ne umika...on in lastniki X5, X6 ter Q7 so za 60k€+ dobili ekskluzivno pravico, da se promet odvija po njihovem, ne na podlagi zakonodaje. Bmflar, NumLock, Zivnorc in 4 others 7
drmr69 Objavljeno Junij 12, 2016 Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 @Wakasaki to je tle u Potočah klasika sploh zdele k bojo začel piknike imet tm za Kokro. Wakasaki in Bmflar 2
Popularna objava alko1 Objavljeno Junij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2016 Ja vreme OK hotu mal okol s kolesom pa ga nisem najdu bugy2004, TakeALookAround, Yoghurt in 19 others 22
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 12 urami, Wakasaki pravi: nevem če spada lih med vtise, za moje pojme 100% vtis1.mp4 Drgač pa lepo za popizdit, pa suh damu pršu žal ustaljena praksa na naših cestah, najprej vozi, potem pa gledaj. Bmflar, NumLock, MiNa in 3 others 6
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Junij 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 (popravljeno) Ni ravno dnevna vožnja, a se mi ne odpira nova tema. V četrtek okoli poldneva sem se zapeljal do počivališča Plitvice pri Zagrebu. Tam sta se mi pridružila še Igor in Žiga. Popili smo kavo z Markotom in Jerryjem s Koroške, ki sta šla na moto zbor v Gračanico, upam da sta srečno prispela domov. Mi smo se odpeljali proti Bjelovaru in naprej preko Virovitice, Slatine, Dolnjega Miholjca, mimo Osijeka in pri Erdutu vstopili v Srbijo. Na tej cesti si ne boš zrsal kolen, če se cesta le malo zakrivi imaš znak nevaren ovinek in omejitev 50. Na prvih ovinkih smo malo pribremzali in se potem čudili kje je ta ovinek. Po malo kompliciranja Srbskih policajev smo se odpeljali do Srpskega Miletića, kjer smo po priporočilu prijaznega carinika popili pivo na splavu na kanalu DTD. Vprašali smo natakarja za geslo za wifi, da preverimo vreme pa nam je odbrusil "Neču da ti kažem!". Ko smo ga debelo pogledli je prijazno ponovil "necudatikazem, sve zajedno i samo mala slova". Predvidevam, da je zaradi tega gesla imel že kakšne probleme. Odžejani smo se odpeljali dalje do Novega Sada in naše destinacije Sremska Kamenica, kjer smo imeli rezervirano prenočišče. Ta dan smo cello ostali suhi. Prijazni gostitelj nas je pozdravil na dvorišču in nam odredil parkirišča pod nadstreškom. Ker je bilo že precej pozno, smo tudi večerjali v gostišču. V petek zjutraj smo skočili na Petrovaradinsko trdnjavo, ki je lepo prenovljena in je v njej tudi muzej in gostišče. Potem smo se zapeljali proti Sremski Mitrovici in imeli postanek v Malem Zvorniku, kjer smo si privoščili malico v improvizirani restavraciji zraven hidroelektrarne. Nadaljevali smo proti Bajini Bašti. Malo pred Bajino Bašto je imel Igor smolo in je poravnal en ovinek. Rezultat: malo podrsane plastike, odlomljen žmigavec, strgana jakna, boleča rama in še nekaj drugih delov telesa. K sreči je bil motor vozen in je lahko nadaljeval vožnjo. V Bajini Bašti smo zavili proti nacionalnemu parku Tara, kjer pa se je ulilo kot pri ciganih. Zavetje smo našli na majhni bencinski pumpi, ki pa je bila tako majhna, da nadstrešek zaradi vetra ni opravil svoje funkcije. Počakali smo, da je bil najhujši naliv mimo in se potem odpravil naprej v dežju. Ironija je, da je dež nehal, ko smo se pripeljali do Mokre Gore, Igor zaradi padca in bolečin ni bil navdušen za ogledovanje Kusturičine vasi, zato smo si stvari ogledali kar z motorjev. Prečkali smo mejo z Bosno in nadaljevili do Višegrada. Na Drini čuprija Tam smo imeli krajši postanek in smo si, glede na svetlejše odtenke na nebu, upali sleči dežne jakne, hlače pa smo raje pustili gor.Po kanjonu Drine in potem preko Romanije smo se po prekrasni cesti odpeljali do Sarajeva, kjer smo imeli prenočišče ob Baščaršiji. Celo motorje so nam spravili v garažo. Na Baščaršiji smo si privoščili desetko, jaz petnajstko, res sem bil lačen, potem pa smo v Sarajvski pivnici zvrnili še nekaj pirčkov in si ogledali prvi polčas uvodne tekme EURA. Prenočišče je imelo eno slabo stran, postelja je bila bolj primerna za fakirja kot za počitek, k sreči je tistih nekaj pirčkov delovalo kot uspavalo. Naslednje jutro nas je pozdravilo lepo sončno jutro, ker pa napoved ni bila ravno najboljša smo se zgodaj odpravili naprej proti Mostarju. Kmalu potem, ko smo zapustili Sarajevo so nas prve dežne kaplje prisilile, da smo se spet spravili v dežjake, resno nas je pralo zadnjih 50 km do Mostarja, preko Grud smo v Vinjanih Dolnjih vstopili na Hrvaško, si v Imotskem privočili bureke za zajtrk in nadaljevali do Sinja in Splita. Pot smo nadaljevali po Jadranki v lepem sončnem vremenu vse do Paga, kjer je bil naš dnevni cilj. Voda je bila osvežujoča, po kopanju pa smo bili lačni iz žejni. Skuhali smo špagete in se oboroženi s pivom spravili pred televizor. Naslednji dan nihče ni vedel rezultata tekme med Anglijo in Rusijo, saj smo utrujeni prespali več ali manj celo tekmo. Zjutraj sem se zbudil ze okoli petih, preveril sem vreme, kazalo je da bo dopoldne zržalo, potem pa povsod dež. Dogovorili smo se da gremo na trajekt on 7:15 in preko Reke domov. Ker je imel Igor precej bolečo ramo, je motor pustil na Pagu in je bil sopotnik na Žigovem motorju. Vse je šlo po planu do Matuljev, kjer se je ulilo kot iz škafa, do bencinske smo prišli mokri kot miši. Tam smo se spavili v dežjake in počakali, da najhujše mine. Dež nas je spremljal le nekaj kilometrov preko meje, do Postojne smo prišli že v soncu. Na OMV-ju smo pozajtrkovali, se malo posončili, potem pa po avtocesti domov, saj smo imeli občutek da vreme ne bo dolgo zdržalo. Poslovili smo se in se odpeljali vsak na svojo stran. Sončenje na domačem dvorišču Če pozabimo na Igorjevo nerodnost, je bil krasen podaljšan vikend in lepih 1.834 km. Popravljeno Junij 13, 2016. Popravil Frenk 67 SuNa, Lukec1, Zivnorc in 34 others 37
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se