Borutt Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: žal ustaljena praksa na naših cestah, najprej vozi, potem pa gledaj. Motorist pripelje izza ovinka. Ni najbolj pregledno za vključevanje v promet. Bmflar, Zivnorc, Wakasaki in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 6 minutami, Borutt pravi: Motorist pripelje izza ovinka. Ni najbolj pregledno za vključevanje v promet. Ampak se da, le potrudit se je potrebno. A misliš da jaz pa ti se nikol na nepreglednih ovinkih, cestah odsekih ne vkjlučujeva v promet? Verjetno takrat dobro gledaš in spelješ kolikor hitro je le mogoče. Normalno, če bi takrat pipizdil motorist 150km/h si ne moreš pomagati (pa on še manj), vendar če pride z neko normalno hitrostjo, ga boš minimalno oviral če boš hitro speljal. Wakasaki, Kmet2, Zivnorc in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: Ampak se da, le potrudit se je potrebno. A misliš da jaz pa ti se nikol na nepreglednih ovinkih, cestah odsekih ne vkjlučujeva v promet? Verjetno takrat dobro gledaš in spelješ kolikor hitro je le mogoče. Normalno, če bi takrat pipizdil motorist 150km/h si ne moreš pomagati (pa on še manj), vendar če pride z neko normalno hitrostjo, ga boš minimalno oviral če boš hitro speljal. Poglej na posnetku kako dolg je Land Cruiser. Če se nebi ustavil bi mu zapru celo cesto, tako pa je imel več kot en pas za obvozit ga. In glede na to, da se je vidno ustavil, se je motorist lažje odločil za manever. Fantocci, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6
Borutt Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Ampak se da, le potrudit se je potrebno. A misliš da jaz pa ti se nikol na nepreglednih ovinkih, cestah odsekih ne vkjlučujeva v promet? Verjetno takrat dobro gledaš in spelješ kolikor hitro je le mogoče. Normalno, če bi takrat pipizdil motorist 150km/h si ne moreš pomagati (pa on še manj), vendar če pride z neko normalno hitrostjo, ga boš minimalno oviral če boš hitro speljal. Ne vleči se ven, ker si napisal, da "najprej vozi, nato gleda". Sem ti napisal, da ni najbolj pregledno. Zivnorc, Bmflar in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 ajde, če si že zapel. Hvala qurcu, je avto pametno reagiral. Nabil zavoro, in s tem dal možnost motoristu izogiba, pameten manever. Je pa jasno videti en ovinek naprej, lahko bi bolj pogledal, vsaj tako jaz vidim. pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Poglej na posnetku kako dolg je Land Cruiser. Če se nebi ustavil bi mu zapru celo cesto, tako pa je imel več kot en pas za obvozit ga. In glede na to, da se je vidno ustavil, se je motorist lažje odločil za manever. da odločil se je pametno, škoda, ker se ni tudi moja Xsara tako odločila. Glede na to da vozim 6m kombi, je speljevanje v takih situacijah vedno kritično, gledaš levo in desno vsaj 4x, ter po cm lezeš na cesto, dokler ne vidiš enga ovinka naprej, pol pa sam gas. Zivnorc, Kmet2, vuk76 in 1 other 4
Popularna objava Fantocci Objavljeno Junij 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 (popravljeno) Toyota je speljala, še preden se je motorist pojavil izza ovinka. Jaz ne vidim napake pri avtomobilistu. P.S. super, da se je vse OK izšlo za oba. Popravljeno Junij 13, 2016. Popravil Fantocci sayo, bugy2004, gradbenik in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Delate problem tam kjer ga ni . skalar36, Bmflar, dAlencc87 in 3 others 6
TakeALookAround Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Ce ze ne vids dobr, se ne cijazis na cesto, ampak kick down!! Wakasaki in DAMI34 2
gasperX Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 23 minutami, DinDiin pravi: Ce ze ne vids dobr, se ne cijazis na cesto, ampak kick down!! Zdej bos pa se ti pamtn motoristicni sanjac HAHAHAHHAHAHAHAHA
TakeALookAround Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Govorimo o vkljucevanju na cesto Gasperix!
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Junij 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 V tem primeru nihče nič kriv. Motorist pripeljal ne prehitro (ocenjeno na uč) ...avtomobilist je speljal v trenutku, ko je motorist prišel izza ovinka, torej, ga ni videl. Avtomobilist je med speljevanjem opazil prihajajočega motorista in zelo hitro odreagiral in ustavil, kar se mu šteje v velik plus, da je gledal v nepregledno stran med speljevanjem, kar pomeni, da je bil zelo pazljiv. ...motorist zmanjša hitrost do te mere, da ga lepo obide, ker je imel prostor pred vozilom. Na oko ocenjeno, bi lahko tudi z lahkoto ustavil, če bi bilo to potrebno. Tu ne vidim nobenega problema. Pač ...prometna situacija, ki se je rešila brez zapleta. ...je pa fino pogledati tak filmček v poduk, kaj te lahko na primer čaka za ovinkom. Vsi celi...vsi zdravi.. Frenk 67, Bmflar, MiNa in 8 others 11
Wakasaki Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Ob 12. 6. 2016 at 21:28, drmr69 pravi: @Wakasaki to je tle u Potočah klasika sploh zdele k bojo začel piknike imet tm za Kokro. Sem opazil ja in vedno namenim nekaj vec pozornosti pri vožnji skozi ta ovinek...ampak hvala za opozorilo Naj omenim,da sem imel hitrost manjšo kot običajno ker sem do začetka posnetka pripeljal pod drevesi,kje pa je bilo mokro in da se ustavil z lahkoto sem pa se zapeljal proti njemu,da ga malo pozdravim in bo morda drugic ko bo tu ali na podobnem speljeval se spomnil na ta dan. Res pa je ce bi bila cesta povsem suha bi verjetno pripeljal bolj"dinamično" in bi bilo pa kar pestro ga ustavit.....morda pa se motim Pejmo se zdej vozit builder, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava NumLock Objavljeno Junij 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Današnji vtis!? Zjutraj brez nalog in zadolžitev, kolebam ali naj grem na fototour ali ne. In se odločim, nabašem vso foto opremo, ki jo premorem in se odpravim proti Pohorju. V Rogozi pogledujem proti vrhu ... uff, sivo, črno, kot da je zgoraj sodni dan. Kljub temu nadaljujem in se tolažim, ah saj ne bo nič. Pri trgovini v Zg. Hočah zadeva postaja vedno bolj temna, nebo se zapira, nadaljujem ... in ko pridem do prvega ostrega ovinka v Hočkem Pohorju (se mi zdi, da je neka gostilna - odcep Pivola), se vsiple dež, ko sto mater!! Nič, obrnem in brez plana se vrnem proti domu. Ker sem bil zelo blizu, se zapeljem v Radizel na MotoCross progo, da vidim, če se kaj dogaja. Nastale so 3 - 4 fotografije, ki jih zdaj delim z vami. MPeco, Schultz, izibajker in 15 others 18
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Za to si rabil vso foto opremo ...... Yoghurt, Slow, drmr69 in 4 others 7
NumLock Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 50 minutami, Kmet2 pravi: Za to si rabil vso foto opremo ...... Ja valjda ... malo sn jo prelufto! Kmet2, builder, gradbenik in 1 other 4
Popularna objava Janezs Objavljeno Junij 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) Danes sem vozil previdno kot po jajcih, za vsakim ovinkom pesek, pa ni bilo dovolj. En ovink je šel pač malo na speedway način. Je bilo pa fora, da je bil asfalt čisto razpokan in nisem videl peska (ali pa koščkov asfalta). To se mi je že drugič zgodilo na takem asfaltu...tako da...Osel ne bo šel 3tjič na led. Me je škorenj rešil, da nisem zajca ujel. Škoda, da nism bil v natikačih, bi imel zastonj pedikuro. Tole so pa štampiljke od tistih kamnčkov Pogled proti vrhniki in Verdu, kjer bo ta vikend dirka: LP Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil Janezs Kmet2, MPeco, Yoghurt in 25 others 28
Popularna objava Mia Objavljeno Junij 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 Nekaj foto utrinkov z današnjega Portoroža robot, pik1, Bmflar in 21 others 24
Bear Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 Evo da ne pisem usega se 1x, lepo prezivet dan samo km je blo bolj malo (kp-portoroz-kp-ankaran-kp), poti domou nas je tudi opralo za 5min DAMI34, Bmflar, NumLock in 2 others 5
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) Zadnjih 10 dni so bili moji dnevni vtisi bolj klavrni, saj sem le lovil luknje sonca v dezevnem vremenu in delal krajse turce (30-60 km)... Grad Smlednik Pogled z gradu. Zadaj se vidi Zbiljsko jezero. Cesta do gradu je makadamska in na dolocenih delih relativno strma. Sava... Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil Slow MPeco, Janezs, KyoKon in 23 others 26
Yoghurt Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 19 hours ago, Mia said: Shoeeezzzzzz. Pa motorji tudi niso slabi, ejga. Frenk 67, Erik99, NumLock in 3 others 6
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Junij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 Onlajn notranc, Yoghurt, gsxf750 in 13 others 16
DAMI34 Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 pred 16 minutami, Yoghurt pravi: Shoeeezzzzzz. Pa motorji tudi niso slabi, ejga. Tipična bejba, orgazm, ko vidi tok cevljev, a vendar nikol nima nič pametnega za obut builder, notranc, Bmflar in 2 others 5
Yoghurt Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) 10 minutes ago, DAMI34 said: Tipična bejba, orgazm, ko vidi tok cevljev, a vendar nikol nima nič pametnega za obut Ne vem kakšno imaš ti doma, ampak bistvo večjega št. čevljev je ravno v tem, da imaš vedno nekaj pametnega za obuti. Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil Yoghurt UnionJack, Bmflar, builder in 4 others 7
Popularna objava UnionJack Objavljeno Junij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 12 minutes ago, Yoghurt said: Ne vem kakšno imaš ti doma, ampak bistvo večjega št. čevljev je ravno v tem, da imaš vedno nekaj pametnega za obuti. ...ti si angry bird! dons me špediterka razpizdi s svojo podhranjeno logiko do faze nije-mi-do-ničeg, ampak, pokliče frend a greva in evo krogec od 550 kar hitrih. sreču pun k. frendou harlayašou, ful veselih da se loh vozjo u kolonah ?! folk se slika vseprevprek, bagger od dreammachine pa sevede 3 transvestiti to je to. jutr pa še 1X MiNa, Slow, Janezs in 19 others 22
Yoghurt Objavljeno Junij 18, 2016 Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 13 hours ago, UnionJack said: ...ti si angry bird! I ain't no bird. I'm a lion, hear me roar. Roar. mladench, ciciban, C eagle in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se