Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

žal ustaljena praksa na naših cestah, najprej vozi, potem pa gledaj. :(

Motorist pripelje izza ovinka. Ni najbolj pregledno za vključevanje v promet. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Motorist pripelje izza ovinka. Ni najbolj pregledno za vključevanje v promet. 

Ampak se da, le potrudit se je potrebno. A misliš da jaz pa ti se nikol na nepreglednih ovinkih, cestah odsekih ne vkjlučujeva v promet? Verjetno takrat dobro gledaš in spelješ kolikor hitro je le mogoče. Normalno, če bi takrat pipizdil motorist 150km/h si ne moreš pomagati (pa on še manj), vendar če pride z neko normalno hitrostjo, ga boš minimalno oviral če boš hitro speljal.

Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

Ampak se da, le potrudit se je potrebno. A misliš da jaz pa ti se nikol na nepreglednih ovinkih, cestah odsekih ne vkjlučujeva v promet? Verjetno takrat dobro gledaš in spelješ kolikor hitro je le mogoče. Normalno, če bi takrat pipizdil motorist 150km/h si ne moreš pomagati (pa on še manj), vendar če pride z neko normalno hitrostjo, ga boš minimalno oviral če boš hitro speljal.

Poglej na posnetku kako dolg je Land Cruiser. Če se nebi ustavil bi mu zapru celo cesto, tako pa je imel več kot en pas za obvozit ga.  In glede na to, da se je vidno ustavil, se je motorist lažje odločil za manever.

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

Ne vleči se ven, ker si napisal, da "najprej vozi, nato gleda". Sem ti napisal, da ni najbolj pregledno. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ajde, če si že zapel.

Hvala qurcu, je avto pametno reagiral. Nabil zavoro, in s tem dal možnost motoristu izogiba, pameten manever.

Je pa jasno videti en ovinek naprej, lahko bi bolj pogledal, vsaj tako jaz vidim.

pred 2 urami, Frenk 67 pravi:

Poglej na posnetku kako dolg je Land Cruiser. Če se nebi ustavil bi mu zapru celo cesto, tako pa je imel več kot en pas za obvozit ga.  In glede na to, da se je vidno ustavil, se je motorist lažje odločil za manever.

da odločil se je pametno, škoda, ker se ni tudi moja Xsara tako odločila. Glede na to da vozim 6m kombi, je speljevanje v takih situacijah vedno kritično, gledaš levo in desno vsaj 4x, ter po cm lezeš na cesto, dokler ne vidiš enga ovinka naprej, pol pa sam gas.

Objavljeno

Delate problem tam kjer ga ni .

Objavljeno

Ce ze ne vids dobr, se ne cijazis na cesto, ampak kick down!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 23 minutami, DinDiin pravi:

Ce ze ne vids dobr, se ne cijazis na cesto, ampak kick down!!

Zdej bos pa se ti pamtn motoristicni sanjac HAHAHAHHAHAHAHAHA  

Objavljeno

Govorimo o vkljucevanju na cesto Gasperix! :) 

Objavljeno
Ob 12. 6. 2016 at 21:28, drmr69 pravi:

@Wakasaki  to je tle u Potočah klasika :twak: sploh zdele k bojo začel piknike imet tm za Kokro.

Sem opazil ja in vedno namenim nekaj vec pozornosti pri vožnji skozi ta ovinek...ampak hvala za opozorilo

Naj omenim,da sem imel hitrost manjšo kot običajno ker sem do začetka posnetka pripeljal pod drevesi,kje pa je bilo mokro in da se ustavil z lahkoto sem pa se zapeljal proti njemu,da ga malo pozdravim in bo morda drugic ko bo tu ali na podobnem speljeval se spomnil na ta dan. 

Res pa je ce bi bila cesta povsem suha bi  verjetno pripeljal bolj"dinamično"

in bi bilo pa kar pestro ga ustavit.....morda pa se motim

Pejmo se zdej vozit:grupni::grupni:

Objavljeno

Za to si rabil vso foto opremo :P......

Objavljeno
pred 50 minutami, Kmet2 pravi:

Za to si rabil vso foto opremo :P......

Ja valjda ... malo sn jo prelufto! :P

Objavljeno

Evo da ne pisem usega se 1x, lepo prezivet dan samo km je blo bolj malo (kp-portoroz-kp-ankaran-kp), poti domou nas je tudi opralo za 5min

Objavljeno
pred 16 minutami, Yoghurt pravi:

Shoeeezzzzzz. :kva1::wub::blush:

Pa motorji tudi niso slabi, ejga. :P

Tipična bejba, orgazm, ko vidi tok cevljev, a vendar nikol nima nič pametnega za obut :ras:

Objavljeno (popravljeno)
10 minutes ago, DAMI34 said:

Tipična bejba, orgazm, ko vidi tok cevljev, a vendar nikol nima nič pametnega za obut :ras:

Ne vem kakšno imaš ti doma, ampak bistvo večjega št. čevljev je ravno v tem, da imaš vedno nekaj pametnega za obuti. :jezik:

Popravljeno . Popravil Yoghurt
Objavljeno
13 hours ago, UnionJack said:

...ti si angry bird!

I ain't no bird.
I'm a lion, hear me roar. :mad:

Roar. :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!