Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 Danes sem se zopet zbudil že pred peto uro. Moja osa mi je "vžgala" že pri prvem pritisku na gumb starterja, zato sem se ob 5.45 že odpeljal od doma. Cesta po Krasu, kakor vedno lepo urejena in v lepem okolju. Med vračanjem z mejnega prehoda Fernetiči, sem bil 200 ali 300 m v prekršku, ker sem se vračal po istem dovozu, ki je enosmeren. Med vožnjo iz Divače proti Kalcam še nikoli do danes nisem srečal toliko nasproti vozečih mopedistov, ki so se vozili proti Portorožu na srečanje lastikov in voznikov harley davidsonov. Domov sem se vrnil ob 13.15 po 165 prevoženih km. Moj današnji splošni vtis: Schultz, robot, Janezs in 25 others 28
Scarlett Objavljeno Junij 18, 2016 Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 Ni vtisov, ni blo cajta ustavlat bobi1001, Yoghurt, builder in 4 others 7
Popularna objava Janezs Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 Vtisi danes: ....In vtisi včeraj: LP sunshine15, C eagle, bobi1001 in 26 others 29
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 . ...bil en lep vtis .. ... čeprov nč ne vem ... od kje ... Schultz, sohen, C eagle in 25 others 28
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 Danes do obale pa nazaj,pravzaprav do hčere v Izolo. OMW Postojna-1 pri Vikiju-2 in dolgo čakanje na KARMEN ,da se pripelje z novo LJUBICO pogled na marino in vožnjo HD-jev še lahka in zgodnja večerja v Senožečah Zivnorc, vandrovec, Yoghurt in 24 others 27
Popularna objava dreja_123 Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 (popravljeno) Danes sem startal ob 9h. Do Godoviča, in čez Medvedje Brdo do Žiri. V tem ovinku sem kmalu pogrnil. https://www.google.si/maps/@45.967761,14.1129115,3a,75y,294.42h,86.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1siGdhkM1SnGtIX2MbaXc5Yg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Vozil sem precej počasi (cca 30 km/h) in motor zgleda malo preveč nagnil ? , ker mi je zdrsnilo sprenje kolo. Ovinek je bil suh, peska tudi ni bilo, zavore tudi nisem stisnil zato mi je še bolj čudno. Refleksno sem nogo dal na tla, morda se je takrat motor malo dvignil in se zopet ujel... Zaskrbljen sem nadaljeval do Škofje Loke in čez Jezersko na Avstrijsko stran. Spodaj sem zopet obrnil proti Slovenski strani ter počasi sprobaval nagibat motor v ovinkih do Jezerskega. Z gumami je tudi vse ok, motor mi ni več zdrsnil... Nato sem se čez Pavličevo sedlo zapeljal do Logarske doline. Dolgo načrtovana fotka "Slovenija moja dežela", me je stala 5 eur... Ker nisem imel časa in volje do vožnje po bunkasti cesti sem se kmalu obrnil. Čez Črnivec sem peljal nazaj do Kamnika in Škofje Loke. Nato skozi Železnike in Davčo proti Cerknem. Pri Gačniku sem dobil obilno porcijo kalamarov. In nato počasi odpeljal proti domu. Imel sem srečo, saj me je dež ob povratku samo malo priganjal, ne pa zmočil... V cca 10 urah se je nabralo cca 415 km. LP Andrej Popravljeno Junij 18, 2016. Popravil dreja_123 hajoktejn, sohen, bajkr88 in 24 others 27
Popularna objava schwantz Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 (popravljeno) Vtisi so... Peljem ženo v Štorje, da vidi kje so snemali limonado!? Itak, po moško, pavza na OMV-ju, v Senožečah na desno v Štorje, tam pa nič znanega Hvala bogu da je vsaj telefon pameten in tako podaljšava potovanje do Hotela - Restavracije Gradič, ki je na čisto drugem koncu Tako se je nabralo lepih 400km, nazaj grede po dolini burje do Razdrtega, vmes pica v piceriji Grad (Ozeljan), in od Postojne po isti poti domov. Vmes še cel kup lepih vtisov, upam, da bo čim več ponovitev... Popravljeno Junij 18, 2016. Popravil schwantz NumLock, builder, C eagle in 16 others 19
vandrovec Objavljeno Junij 18, 2016 Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 pred 28 minutami, dreja_123 pravi: Pri Gačniku sem dobil obilno porcijo kalamarov. Kje je to?
Ćale Objavljeno Junij 18, 2016 Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 6 hours ago, Janezs said: Vtisi danes: ....In vtisi včeraj: LP Oj, kje je ta zadnja lokacija? Looks magical Janezs in sohen 2
Popularna objava robot Objavljeno Junij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2016 še moji vtisi iz Portoroža. Zivnorc, izibajker, NumLock in 16 others 19
Popularna objava gusar Objavljeno Junij 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) Včeraj prevozil dobrih 400 km.Pot me je vodila do obale pogledat Harlije.Nato pa preko Vršiča domov Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil gusar Janezs, izibajker, Kmet2 in 19 others 22
Janezs Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 pred 9 urami, Ćale pravi: Oj, kje je ta zadnja lokacija? Looks magical Grad Socerb. LP Zivnorc, builder, Yoghurt in 2 others 5
kp-kp Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 pred 20 urami, pik1 pravi: . ...bil en lep vtis .. ... čeprov nč ne vem ... od kje ... Če se ne motim, Bosna, od Tomislavgrada proti Jablanici. Blidinje jezero. Falil? DAMI34, Zivnorc, pik1 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 pred 18 minutami, kp-kp pravi: Če se ne motim, Bosna, od Tomislavgrada proti Jablanici. Blidinje jezero. Falil? . ... točno ... Bmflar, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Ob 17. 6. 2016 at 19:46, Zivnorc pravi: Onlajn Krim ? Zivnorc 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Danes ena kratka furca do Poreča. A kdo verjame, da sem bil danes prvič v življenju v Poreču? Ke sramota za enga Ištrijana.... Sem parkiral moped na moto park plac in se malo sprehodil po obali.. Pa malo po mestu.. Sem pa naslednjič pripeljem mojo na kofe... Razgled seka... Nazaj grede, me je pa od Umaga do Sečovelj lepo opralo in sem stestiral novo poletno jakno od Ixona. V poletni vročini je super brez podloge, v dežju pa podloga opravi odlično svojo nalogo. Ker sem imel tudi nove škornje Falco D3O, sem domov prišel popolnoma suh. Ja no, rokavice niso waserdiht...zeblo me pa tudi ni... Lp, C eagle Janezs, gsxf750, bobi1001 in 16 others 19
Popularna objava 215709 Objavljeno Junij 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Ker so lani mel vse razkopano na otoku cres sem se letos spet odlocil da preverim kaksno je stanje stanje je bombasticno relacija merag - cres - osor - mali losinj zacne se malo s hrapavim asfaltom le zgornjega krizisca nato pa je 60 km glanc novega asfalta dovolj siroke ceste zaenkrat se zelo odljudena - osebno boljsa kot vzporedna cesta senj - karlobag ( enostavno ni tolko avtov pa tut no enih kontrol ni blo za videt ) edini odsek ki ni zrihtan je osor nerezine prib 3 km ceste za pregresit se :ppp toplo priporocam trajekt pride 56 kun v eno smer ampak je vredno vsake lipe drugih slik po poti pa nimam ker se enostavno nisem htel ustavit JezniPohorc, 3nity, C eagle in 12 others 15
izibajker Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) pred 15 minutami, 215709 pravi: merag - cres - osor - mali losinj zacne se malo s hrapavim asfaltom le zgornjega krizisca nato pa je 60 km glanc novega asfalta dovolj siroke ceste zaenkrat se zelo odljudena - osebno boljsa kot vzporedna cesta senj - karlobag ( enostavno ni tolko avtov pa tut no enih kontrol ni blo za videt ) edini odsek ki ni zrihtan je osor nerezine prib 3 km ceste toplo priporocam trajekt pride 56 kun v eno smer ampak je vredno vsake lipe Podpišem vse, kar je naš kolega tule napisal. Po tej trasi sem šel že vsaj 12x (resda le 1x z motorjem). Tudi čez Krk je super cesta in krasna pokrajina. Jadranski abonenti in simpatizerji, zanimiva sprememba in popestritev... Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil izibajker builder, C eagle, DAMI34 in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 pred 14 urami, HD-Dyna pravi: Krim ? ... Ne. Kamčatka. Bmflar, maxxa in Janezs 3
gradbenik Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Se moj glas za Cres in Losinj! Lani sem naredil eno temo s krajsima potopisoma, bolj aktivni se verjetno spomnite. Bil sem v sredini avgusta, ko bi pricakoval najvecjo gneco. No v primerjavi s Krkom so bile ceste na Cresu dobesedno prazne! Res pa je da sem se vozil po najvecji vrocini in da so bila mesta ter kampi pa nabito polni. Priporocam se vsem, ki boste hodili ja ta otoka, da iz M. Losinja potegnete se do konca otoka! Tukaj je cesta bolj rodeo ampak se splaca! Na koncu kjer lahko parkirate sicer ni sence za vec kot motor ali dva - takoj pred pomolom tik ob grmovju (bolj dopoldanske ure - nato ni sence do vecera). Na cresu obvezno se v Lubenice in Orlec (do plaze). izibajker in notranc 2
NumLock Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 pred 2 urami, gradbenik pravi: Se moj glas za Cres in Losinj! Lani sem naredil eno temo s krajsima potopisoma, bolj aktivni se verjetno spomnite. Spomnim se, da si zelo lepo opisal svojo pot po Cresu in Lošinju, ter obisk Lubenic .... Lani sem se na tej relaciji peljal 3x, ampak žal nikoli z motorjem. Planiram, da bi pa letos se malo zapeljal po Cresu in Lošinju. Cesta je vrhunska .... ko se vzpneš iz Meraga do križišča gre bolj počasi, potem pa samo piči miško. Dejjansko je vseeno po lateri trasi se gre, ali greš čez Krk ali pa se pelješ po še boljši trasi ... Opatija - Moščenice - Brestova in tukaj potem na Cres.
dreja_123 Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 On 18. 6. 2016 at 10:04 PM, vandrovec said: On 18. 6. 2016 at 9:34 PM, dreja_123 said: Pri Gačniku sem dobil obilno porcijo kalamarov. Kje je to? Ko se iz smučišča Cerkno spuščaš v Cerkno je malo pred Cerknim na levi strani parkirišče, na desni pa gostilna. https://www.google.com/maps/@46.1458285,14.0264846,3a,75y,227.95h,77.91t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbhdO8YpMQyOdV8zugBw4sQ!2e0!7i13312!8i6656 LP Andrej
Popularna objava HyperJack Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 (popravljeno) Sobota 18.06.2015 Kočevje - Kalce - Idrija - Most na Soči - Nova Gorica - Ozeljan, pizzerja grad se odpre šele ob 15.00 mi smo bili tam že ob 11:00, se obrišemo pod nosom, gremo malo nižje v high sesajeti oštarijo ŽEJA, nismo bli zaželjeni, šef siten ata tko da smo spili kafe pa šli dalje...V Ajdovšini šli na pizzo, pa jih začnejo pečt šele po 15:00 uri...fak pa kaj ma folk res toliko viška dnarja, da ne rabijo delat? Nism še videl takih urnikov. Čez Col povratek proti domu...Jedel šele v Cerknici..na petrolu kupil proteinsko tablco, glih tolk, da mi ni želodca obrnilo, pa mišic pobralo. hehe Toliko malo slik mi še ni uspelo naredit: Tko da iz enga konca Slovenije, sem pol pristal čist na drugem koncu...v Metliki na črešnji zaključil lep razgiban dan =) Popravljeno Junij 20, 2016. Popravil HyperJack Zivnorc, Schultz, Erik99 in 25 others 28
Popularna objava Whiskey Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Nekaj sobotnih večernih utrinkov Konec tedna pa malo po Jadranki gor in dol, drn, drn, ... Slow, builder, KyoKon in 25 others 28
Popularna objava maus Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Slovenija - po jadranki do Dubrovnika - Trebinja - 6 dni po Črni gori (Durmitor in podobno) - preko Kopaonika v Skopje - potem v okolico Kragujevca - nato preko Valjeva v Bosno in potem se je blo treba vrnit domov ... prevozili cca 3300 km ... prav fajn je blo , nism vas pogrešal ... slik pa ne dam DXR16, ataIBA, gift in 25 others 28
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se