Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

Priporočene objave

Objavljeno
pred 28 minutami, dreja_123 pravi:

Pri Gačniku sem dobil obilno porcijo kalamarov.

Kje je to?

Objavljeno
6 hours ago, Janezs said:

Vtisi danes:

20160618_134957.jpg

20160618_134856.jpg

....In vtisi včeraj:

20160617_184515.jpg

20160617_184528.jpg

20160617_192644.jpg

:grupni:

LP

Oj, kje je ta zadnja lokacija? Looks magical ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 urami, Ćale pravi:

Oj, kje je ta zadnja lokacija? Looks magical ;)

Grad Socerb

LP

Objavljeno
pred 20 urami, pik1 pravi:

.

...bil en lep vtis .. :P

... čeprov nč ne vem ... od kje ... :sleep2:

hdr_00121_normal.jpg

Če se ne motim, Bosna, od Tomislavgrada proti Jablanici. Blidinje jezero. Falil?

Objavljeno
pred 18 minutami, kp-kp pravi:

Če se ne motim, Bosna, od Tomislavgrada proti Jablanici. Blidinje jezero. Falil?

.

... točno ... :P

Objavljeno
Ob 17. 6. 2016 at 19:46, Zivnorc pravi:

Onlajn

20160617_193838.jpg

Krim ?

Objavljeno (popravljeno)
pred 15 minutami, 215709 pravi:

merag - cres - osor - mali losinj

zacne se malo s hrapavim asfaltom le zgornjega krizisca nato pa je 60 km glanc novega asfalta dovolj siroke ceste zaenkrat se zelo odljudena - osebno boljsa kot vzporedna cesta senj - karlobag ( enostavno ni tolko avtov pa tut no enih kontrol ni blo za videt )

edini odsek ki ni zrihtan je osor nerezine prib 3 km ceste

toplo priporocam trajekt pride 56 kun v eno smer ampak je vredno vsake lipe :)

Podpišem vse, kar je naš kolega tule napisal. Po tej trasi sem šel že vsaj 12x (resda le 1x z motorjem). Tudi čez Krk je super cesta in krasna pokrajina. Jadranski abonenti in simpatizerji, zanimiva sprememba in popestritev...

Popravljeno . Popravil izibajker
Objavljeno
pred 14 urami, HD-Dyna pravi:

Krim ?

... Ne.  Kamčatka.   :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Se moj glas za Cres in Losinj!

Lani sem naredil eno temo s krajsima potopisoma, bolj aktivni se verjetno spomnite.

Bil sem v sredini avgusta, ko bi pricakoval najvecjo gneco. No v primerjavi s Krkom so bile ceste na Cresu dobesedno prazne! Res pa je da sem se vozil po najvecji vrocini in da so bila mesta ter kampi pa nabito polni.

Priporocam se vsem, ki boste hodili ja ta otoka, da iz M. Losinja potegnete se do konca otoka! Tukaj je cesta bolj rodeo ampak se splaca! Na koncu kjer lahko parkirate sicer ni sence za vec kot motor ali dva - takoj pred pomolom tik ob grmovju (bolj dopoldanske ure - nato ni sence do vecera). Na cresu obvezno se v Lubenice in Orlec (do plaze).

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, gradbenik pravi:

Se moj glas za Cres in Losinj!

Lani sem naredil eno temo s krajsima potopisoma, bolj aktivni se verjetno spomnite.

Spomnim se, da si zelo lepo opisal svojo pot po Cresu in Lošinju, ter obisk Lubenic ....
Lani sem se na tej relaciji peljal 3x, ampak žal nikoli z motorjem. Planiram, da bi pa letos se malo zapeljal po Cresu in Lošinju. Cesta je vrhunska .... ko se vzpneš iz Meraga do križišča gre bolj počasi, potem pa samo piči miško.

Dejjansko je vseeno po lateri trasi se gre, ali greš čez Krk ali pa se pelješ po še boljši trasi ... Opatija - Moščenice - Brestova in tukaj potem na Cres.

Objavljeno
On 18. 6. 2016 at 10:04 PM, vandrovec said:
On 18. 6. 2016 at 9:34 PM, dreja_123 said:

Pri Gačniku sem dobil obilno porcijo kalamarov.

Kje je to?

Ko se iz smučišča Cerkno spuščaš v Cerkno je malo pred Cerknim na levi strani parkirišče, na desni pa gostilna.

https://www.google.com/maps/@46.1458285,14.0264846,3a,75y,227.95h,77.91t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbhdO8YpMQyOdV8zugBw4sQ!2e0!7i13312!8i6656

LP Andrej

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!