Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 Danes sem se od doma odpeljal ob 07.15 in se vrnil nazaj ob 16.30. Današnji vtis: Slovenski Kras in cesta po njem sta zelooo lepaaa ... GPS by Roberto. Start ob 07.15. Most na Soči. Kanal in naprej proti Novi Gorici. Nova Gorica. Miren. Opatje Selo. Kostanjevica na Krasu. Občina Komen. Mooorjeee ... Komen. Končno Divača ... Števec pred parkiranjem v garažo. Ker me od današnjih vtisov boli prav vse , rezervarja moje ose in "rezerve" pred parkiranjem v garažo nisem napolnil, tako da bo moja osa lahko vsaj kakšen dan počivala. Joker, fazerčk, Zivnorc in 31 others 34
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 (popravljeno) Današnji vtisi... Jezersko in malo Avstrije. Na koncu pa se sobotni vtisi z Bleda. Futr Bled. Futr Bof Kranj. Popravljeno Junij 21, 2016. Popravil Slow MPeco, sunnygirl, Zivnorc in 23 others 26
maus Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 pred 10 urami, Slow pravi: Kor13, Zivnorc, DAMI34 in 6 others 9
Slow Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 1 hour ago, maus said: A kremsnita al majcka? maus 1
maus Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Pravkar, Slow pravi: A kremsnita al majcka? majćka ćlouk božji builder, malakai in Slow 3
Slow Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Mogoce ti jo kdaj posodi, ker sta baje oba priblizno enako velika... mala. Al pa ti kupim naslednjic, ko grem v Louisa. sunnygirl, maus, Kmet2 in 2 others 5
Popularna objava Lipstick Objavljeno Junij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Ob Soči gor in Savi dol: skalar36, SuNa, MiNa in 17 others 20
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 No da ne odpiram ravno za vsak izletek nove teme bom napisal kar tule....... Prekinjeno zdravljenje in ponovna operacija pojutrišnjem me je dobesedno prisilila na 3 dnevni izlet ,saj se spet po petku bliža suša v mojem motorizmu Pograbim ženo in jo spulim iz službe posadim na motor in že peljemo ....... kam za dva dni kot domov V Senju se mi odpre prav nov pogled na morje pravijo kdor jo ima rad jo ima doma , jaz pravim kdo jo ima res rad jo ima s seboj Težko za umrt , rajši bi bil v službi Po Baški Buri se ustavim kjer sem se še enkrat rodil, drajse so po 3 letih še vidne prav tako pa so sveže tudi rane . To mi je lep opomin da res ne vozim prehitro , saj me moj angel varuh še vedno lahko sledi in še vedno sem živ , upam da mu ne zmanjka elana Starigrad in obvezno nastavljanje soncu In koga srečam pri Dinkotu ...........velikega bmflarja pa malega šmirastega .......no se zaklepetamo in povesat vse dogodivščine od osvajanja 80 letne Titove kuharice do servisov ob cesti saj imata oba neke kvarljive plužne ,,,,,.... Dinko nam je sfiliral mi pa pofrezal ..... Dan pa se je prelevil v noč in noč v jutro ..............takole je bilo razigrano ,pa full sta lagala kako sta me pogrešala ......hvala bogu , da nisem šel , ker moram pol vse plačevat jaz No ja sej je blo no , pa še bo .....lp Miha X, RobiRoberto, vuk76 in 37 others 40
Popularna objava Erik99 Objavljeno Junij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Še nekaj mojih vtisov o prvem srečanju z jadranko to soboto – pot me je vodila čez Bogenšperk, Žužemberk, Delnic mimo čudovite panorame nad Lokvarskim jezerom proti Senju. Nad cesto sem bil kot »nov« voznik motorja (povratnik po četrt stoletja) navdušen in v Senju sem si privoščil malo predaha v »Kod tri mornara«. njami... ... kot ste mi svetovali sem si pogledal še trdnjavo Nehaj in šel potem v smeri proti Prizni... Nazaj proti Senju sem se odločil, da ne grem nazaj po isti poti, ampak po celini mimo Ogulina in na Vinico in Črnomlju – zamišljeno še kar o.k., če nebi zgrešil odcepa v Žuti Lokvi (ne vem kaj sem pričakoval - da bo že kar pisalo SLO) in sem nadaljeval proti Korenici. Zemljevida nisem imel niti navigacije, na raznih tablah pa je pisalo le ali Plitvice ali Gospič, za katerega nisem imel ravno predstave, kje se nahaja in sem nadaljeval proti Plitvicam. Ko na cesti po 15 minut vožnje nisem videl žive duše, sem ustavil na neki bencinski in sva s tam zaposlenim nekako na zemljevidu našla kje v vuko j…ni sem in da se je najbolje obrniti in nazaj do Žute Lokve. Ko sem se prebil do te točke sem nadaljeval čez drn in strn preko Josipdola proti Vrbovskem. Mesta so zelo slabo označena in če ti sama imena nič ne pomenijo (kot meni) in ni nikjer table kot npr. Novo mesto, sem se počutil kar izgubljenega. V Vinici sem se pa Slovenije res razveselil in tudi preživel nekaj pranja od Črnomlja naprej – bom mogel res nabaviti dežna oblačila. Ko že mislim, da bo šlo pa vse gladko, pa v Žužemberku ponovno zgrešim odcep (če bi sploh vedel kje naj bi bil) za smer proti Bogenšperku in sem se znašel v Ivančni gorici (where the f… je I.G.?). Vprašam kolesarja in se nekako uspem usmeriti proti domu in zaključim vožnjo pa 9-ih urah vožnje in 570 kilometrih. Končni vtis – kar ponosen nase za prvič »tako daleč«, malo spoznavanja z jadranko, malo jezen na dež zaradi umazanega motorja pa vseeno vesel, da sem ga preživel in spoznanje, da po toliko km boli rit še naslednji dan... DAMI34, Kmet2, Slow in 36 others 39
Popularna objava Lipstick Objavljeno Junij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 (popravljeno) Preko Kopra v Ajdovšno k šmerarju na kofe: Popravljeno Junij 23, 2016. Popravil Lipstick skalar36, Schultz, MPeco in 13 others 16
DAMI34 Objavljeno Junij 23, 2016 Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 (popravljeno) DNs vela, res sm bil šmerast Huwala za kofi. Popravljeno Junij 23, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar in Zivnorc 2
Popularna objava Miha X Objavljeno Junij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 Solo izlet v neznano včeraj ob 4.30h : KK-Gor. Radgona-Graz-Linz-Česki Krumlov-Čes. Budejovice-???-Brno. Dvakrat sem zapeljal v napačno smer (posledica odsotnosti navigacije), in po slabih 900 km prihod v Brno proti večeru. Danes pa mala malca: Brno-Bratislava-Dunaj-KK. Slikat ni bilo časa niti volje. No, prva je iz Č. Krumlova, druga iz Brna, kjer sem že nekajkrat prenočil. Kmet2, MiNa, DAMI34 in 9 others 12
Popularna objava NumLock Objavljeno Junij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 Saj v takem se ni za vozit, zato sva z ženo štartala že ob 7.oo, ter se na pomol odpeljala na en kafe. Naredila sva samo 60km. Po 9.oo uri je že bilo neznosno se vozit po poteh, kot sva se midva, tako, da sva kaj hitro zaključla. Nekega cilja itak nisva imela, tako da ..... Naj omenim še to, da sem pri vodi srečal enega policista, ki je cel čas metal cigle (zidake) v vodo. Pa sem stopil do njega in ga vprašal, zakaj to počne že 15 minut, pa mi pravi; veste, ne morem se načudit, v vodo mečem cigle, pa se krogi delajo. MiNa, Janezs, DAMI34 in 16 others 19
Popularna objava schwantz Objavljeno Junij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 (popravljeno) En mal na hladno... Ljubelj 1367m Turracher hoeche 1763m Nockalmstrasse 2024m, 2042mn V višavah prijetno, v dolini prevroče... Popravljeno Junij 23, 2016. Popravil schwantz DAMI34, KyoKon, Kmet2 in 28 others 31
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 Danasnji vtisi Zasavje, LJ, Dolenjska.. dolgo v noc. Za dva na motorju sem tokrat motoriral precej bolj dinamicno kot obicajno; zlasti na ovinkih v okolici Bogensperka. Pri enem zavoju (vzpenjanje v desni ovinek) sem zacutil "nekaj" in rahel pok, kot bi npr. s centralnim stojalom, ki ga nimam, podrsal ob asfalt. Je mozno (tisti ki imate Stroma), da bi podrsal z izpuhom, saj s tacko nisem, ker ni vidnih sprememb. Sta pa bila dva (nova) bela ravsa na izpusni cevi. Najlepsi. Susenje podkape na avspuhu. Pred povratkom domov je sledilo se malo diete. Cas, da gre motor spat, saj ga jutri znova caka delo. MiNa, Kmet2, RobiRoberto in 15 others 18
Whiskey Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 @DAMI34 - zdej boš pa moral majčko zamenjat Zivnorc, Bmflar in notranc 3
RSTDRIVER Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 11 hours ago, schwantz said: En mal na hladno... Ljubelj 1367m kje si dobu na platoju 1367m ? 11 hours ago, schwantz said: En mal na hladno... Ljubelj 1367m kje si dobu na platoju 1367m ? 11 hours ago, schwantz said: En mal na hladno... Ljubelj 1367m kje si dobu na platoju 1367m ?
RSTDRIVER Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 hotu sm napisat sam 1x pa je vmes motosvet škripnu....?
NumLock Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 pred 9 urami, Slow pravi: Pri enem zavoju (vzpenjanje v desni ovinek) sem zacutil "nekaj" in rahel pok, kot bi npr. s centralnim stojalom, ki ga nimam, podrsal ob asfalt. Je mozno (tisti ki imate Stroma), da bi podrsal z izpuhom, saj s tacko nisem, ker ni vidnih sprememb. Sta pa bila dva (nova) bela ravsa na izpusni cevi. Če pogledaš sliko motorja iz strani (slika), ti je lahko takoj jasno, da se tak nagnit ne moreš, da bi z izpuhom podrsal po tleh. Prej bi podrsal z vsem drugim, kot pa z tem delom cevi. Tudi če bi padel ni možno, da poškoduješ ta del cevi. Predvidevam (skoraj druge razlage ni), da ti je izpod sprednjega kolesa vrglo kamen v to cev in od tega seveda tudi vidne sledi. Slow 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Takole je blo ...........včeraj sem se vrnil domov iz kratkega odiha pred brezplaćnim polnim penzionom Na plaži sem se mal igral ,ko se je moja kopala ..... Ko se mi naenkrat iz vode prikaže morska deklica ...............jaz moram nehat zobat te protibolečinske tablete Zgornje slike so bile posnete včeraj pozno popoldne na morju doma, spodnja pa je od danes iz hotela kamor sem odšel na dopust Mislim da se po kakšnemu mesecu spet oglasim v tej temi z nasmeškom na obrazu in motorjem poleg , do takrat pa vsem varne in srečne kilometre notranc, Slow, VS800 in 30 others 33
solorider Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Tale tvoj Dr. bo postal pravi Pikaso! Drži se stari in čez en mesec napadeva balkan! Bmflar, Schultz, notranc in 4 others 7
C eagle Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 pred 9 minutami, Kmet2 pravi: Takole je blo ...........včeraj sem se vrnil domov iz kratkega odiha pred brezplaćnim polnim penzionom Na plaži sem se mal igral ,ko se je moja kopala ..... Ko se mi naenkrat iz vode prikaže morska deklica ...............jaz moram nehat zobat te protibolečinske tablete Zgornje slike so bile posnete včeraj pozno popoldne na morju doma, spodnja pa je od danes iz hotela kamor sem odšel na dopust Mislim da se po kakšnemu mesecu spet oglasim v tej temi z nasmeškom na obrazu in motorjem poleg , do takrat pa vsem varne in srečne kilometre Super slikce. A te lohka pridem pogledat... a lohka... a lohka? Ti bom piškote pa sokeca prnesu... Ej stari, drži se. Ma če se ti že zdaj morske deklice prikazukejo, kaj bo šele jutri... Pocartaj se, pol pa jaz častim ene postrvi pri Modriču... Lp, C eagle notranc, Bmflar, maus in 4 others 7
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Junij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 ...ooooo... kolk maš lepe prstke na nogah.... Kmet2, DAMI34, Whiskey in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 pred 4 urami, Whiskey pravi: @DAMI34 - zdej boš pa moral majčko zamenjat čakam sponzorje Bmflar, maus, Kmet2 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se