Tedybear Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Ves dan poležaval ob Soči in opazoval motoriste, ki so šli proti Bovcu ali proti Vršiču. Vtis je z divjanjem čez vse razumne meje pokvarila skupina z pretežno CE registrskimi tablicami. Pa na oko...tretjina ali registrskih ni imela, ali je imela polepljene, ali pa pod takim kotom, da se jih ni dalo prebrati. ni čudno, da nas imajo nekateri...vse motoriste za... igc1, sohen, bobi1001 in 4 others 7
skategrizzly Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Pozdravi Marjana v mojem imenu, boš sigurno dobilšpricer gratis Osebno ne poznam lastnika, pa tudi špricara načeloma ne pijem. Vem, prlek pa tak Bmflar in sunshine15 2
motolover Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 1 hour ago, Tedybear said: Ves dan poležaval ob Soči in opazoval motoriste, ki so šli proti Bovcu ali proti Vršiču. Vtis je z divjanjem čez vse razumne meje pokvarila skupina z pretežno CE registrskimi tablicami. Pa na oko...tretjina ali registrskih ni imela, ali je imela polepljene, ali pa pod takim kotom, da se jih ni dalo prebrati. ni čudno, da nas imajo nekateri...vse motoriste za... Verjetno si videl iste (tri) Celjane, kot jaz prejšnji vikend na Vrhniki. Spodnje dele tablic polepljene s črnim lepilnim trakom. Tedybear 1
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 9 hours ago, Rogerg said: in pa pomoje slow z ženo u logatcu pr petrolu? Hehe, nisva bila midva, ceprav je res podobna pojava - bel motor, beli celadi, sopotnica v crnem, centralni kovcek. Le ena precej opazna razlika je - moja je kljub zadaj dvignjenemu sedezu precej nizja. Nivo njene glave/celade je nekje pri mojih ramenih. Tam lahko tudi edino gleda, ce zeli kaj videti naprej. Sva se pa vracala skozi Logatec, ampak nekaj ur kasneje. 54 minutes ago, Tedybear said: Ves dan poležaval ob Soči in opazoval motoriste, ki so šli proti Bovcu ali proti Vršiču. Vtis je z divjanjem čez vse razumne meje pokvarila skupina z pretežno CE registrskimi tablicami. Pa na oko...tretjina ali registrskih ni imela, ali je imela polepljene, ali pa pod takim kotom, da se jih ni dalo prebrati. ni čudno, da nas imajo nekateri...vse motoriste za... Sva jih tudi midva "opazila", ko so okoli 14 ure prihrumeli na vrh Vrsica s smeri Trente. Tudi midva sva, najmanj na enem, opazila, da je imel preko registrske tablice nek trak; se vedno se je videla zgornja oznaka CE. ____________________________________________________________________________________________ No, danasnji vtisi so bili mokriiiiiiii... in s precej kilometrine (vsaj zame). Do Vrsica ni bilo nic dezja, cesta OK ter veliko nasih in tujih motoristov. Na vrhu prijeten veter in creda ovac, ki se prav nic ne boji cloveske druzbe, avtomobilov in motorjev. Mrcino sem parkiral zraven GS-a, ki je imel CZ tablico. Par se je odpeljal naprej, malo preden sva se tudi midva z Vrsica spustila proti Trenti. Backi. Fluffy bacek se pusti bozati. Ustavila sva se v lokalu (Most na Soci), kjer sva poiskala edino prosto mizo, ki je bila v senci, saj je sonce neusmiljeno zgalo. Pri sosednji mizi je sedel tudi ceski par, ki je z Vrsica odrinil malo pred nama. V parih minutah je zacelo grmeti in se dobesedno hardcore ulilo. Midva in ceski par smo leteli do motorjev pobirati obesena oblacila, celade, rokavice,... in potem cakali, cakali, cakali... pritisnila je lakota, dez pa se kar ni ponehal... V tem lokalu nimajo nic konkretnega za jesti in sva pokupila zavite rogljice in cips ter si narocila novo pijaco... saj dez ni in ni hotel ponehati. Ko je koncno prenehalo dezevati, smo spet - oboji - ceski par in midva, veselo odsli proti parkiranima motorjema. A se predno smo odrinili je pricelo ponovno dezevati. GRGRGRGRGGRGR!!! Navlekli smo dezna oblacila in se odpravili.. Ker imava midva le dezni jakni (hlac se nisem kupil) in sem imel kot nalasc danes oblecene "navadne" jeans moto hlace... mi ni potrebno pojasnevati, da sem imel premoceno do jajc. Potem naju je se nekajkrat dobil dez... Futranje đapanis mrcine na OMV v Spodnji Idriji... in slacenje deznih jaken. ..in ustavitev na OMV v Brezovici, da bi ponovno oblekla dezni jakni, saj je pricelo dezevati... nakar je med najino kavo in malico, pripeljal prijazni lastnik rdece Ninđe. Debatirali smo nekaj minut, medtem pa je prenehalo dezevati. bajkr88, Kmet2, izibajker in 29 others 32
Tedybear Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 pred 9 urami, motolover pravi: Verjetno si videl iste (tri) Celjane, kot jaz prejšnji vikend na Vrhniki. Spodnje dele tablic polepljene s črnim lepilnim trakom. No, skupina z pretežno CE tablicami je imela nekako 10-15 članov. Ker sem ravno takrat stal ob cesti, sem razločno videl VSAJ tri, katerih tablic ni bilo mogoče prebrati....(polepljene, zakrivljene navzgor...)... NumLock in UnionJack 2
motolover Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 Očitno bo to zdaj odgovor na visoke kazni. Tudi na Rakitni sem videl polepljeno LJ tablico.
UnionJack Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 13 hours ago, skalaprava said: Sicer pa smo danes naredili premik iz Ohrida v Mostar preko Tirane, kjer mi je termometr kazal peklensko vročih 40,5 stopinj! čestitke. resna etapa kako pa od Trane, magistrala pa gor al po celini? NumLock 1
Snečer Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 pred 14 urami, skalaprava pravi: To pa je za kakšno enciklopedijo, wiki itd. gift 1
Popularna objava Schultz Objavljeno Junij 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 Včeraj po enomesečni abstinenci sem končno osedlal konja in jo mahnil na sever. Do prvega postanka do petrola v Tržiču me je pot vodila po AC do Vrhnika nato pa je sledilo Horjul-Gorenja vas-Škofja loka-Kranj in po AC do prvega pitt stopa, kjer je sledila kofi in čik pavza. utrinek med Horjulom in Gorenjo vasjo: Po cca 30 minutah sem ponovno osedlal konja in jo mahnil naprej preko Ljubelja-Klagenfurta-Feldkirchen-Nockalmstrasse-do Kremsbrucke, kjer je bil cajt za drugi postanek.....se je oglasil želodec.....lančtajm. Seveda so na tej relaciji nastalo en par fotk: V gostilni sem si noročil "bavarski cordon blue" s krompirčkom in pol litra cole.....dobra porcija in v redu za ne pretirano visoko ceno. po slabi uri pavze...po kosilu se prileže še eno kofe in čiket. Potem pa pot pod noge. Po postanku v gostilni je bilo treba nahranit še konja, mu je pasal avstrijski bencin, meni pa cena. Nato pa po glvanih cestah do Greifenburga, kjer sem zavil levo za Hermagor in jo mahnil čez en prelazek, ki ima zelo zelo dobrke ovinke. V Hermagorju pa za passo Pramolo in jo užival do vrha, cajta je blo samo za ti dve sliki: Na vrhu sem si privošču še eno kofi pavzo, ker me je po dolini kar pošteno segrelo, tu na taužentpetsto je blo super. Ma je pasalo kofe in pol litra rančate. Potem pa še v dolino in pred prihodom v Pontebbo sem zavil levo za "Aupa in sella Cereshiatis", kjer sta nastala še ta dva utrinka: Po spustu sem pripeketag v Moggio in od tu pa do jezera Cavazzo Carnico. Pred tem sem na glavni cesti priletel na patruljo, samo me niso ustavli, ker so gledali v zrak, ker je deževalo z jasnega,....oštja ma sem mel srečo. Skratnka pralo me ni nič, razen tisega 1km pasa, ki me je rešil zagotove kazni. Padlo je 569 srečnih in uživaških km. MPeco, Tedybear, malakai in 38 others 41
Wakasaki Objavljeno Junij 26, 2016 Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 pred 2 urami, Schultz pravi: Skratnka pralo me ni nič, razen tisega 1km pasa, ki me je rešil zagotove kazni. Padlo je 569 srečnih in uživaških km. se ti da dat tole pot v google maps. Hvala Aljaz(gsr) in sohen 2
Popularna objava Schultz Objavljeno Junij 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 eko...na željo, še plan poti: sohen, Aljaz(gsr), notranc in 13 others 16
Bmflar Objavljeno Junij 27, 2016 Opozori Objavljeno Junij 27, 2016 Ob 25. 6. 2016 at 22:10, skategrizzly pravi: Osebno ne poznam lastnika, pa tudi špricara načeloma ne pijem. Vem, prlek pa tak Saj ni lastnik, je pa dolgoletni najemnik .... Kupljen je lastnik. skategrizzly in builder 2
Wakasaki Objavljeno Junij 27, 2016 Opozori Objavljeno Junij 27, 2016 pred 12 urami, Schultz pravi: eko...na željo, še plan poti: vit krog in po slikah sodeč precej sproščujoče za uči in glavo-narava-tko da sm ze unesel v mapo TO DO 2016....hvala in like builder 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2016 Letos je poletje bolj tako kot moji vtisi ..... bojc84, hajoktejn, Bmflar in 20 others 23
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2016 (popravljeno) Mang-ART Popravljeno Junij 28, 2016. Popravil DAMI34 RobiRoberto, 3nity, Wakasaki in 20 others 23
NumLock Objavljeno Junij 28, 2016 Opozori Objavljeno Junij 28, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Mang-ART Na Mangart si šel ali je to (spet) tvoj neki besedni rebus? Povej, a se da it gor okrog? Popravljeno Junij 28, 2016. Popravil DL650 bobi1001 1
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2016 Opozori Objavljeno Junij 28, 2016 pred 7 minutami, DL650 pravi: Na Mangart si šel ali je to (spet) tvoj neki besedni rebus? Povej, a se da it gor okrog? Ne, no ja, sam jaz nism hotu, je zaprto zaradi plazu, vendar so hodili z mopedi do vrha. Pa eko taxa se tut že pobira. Kmet2 in NumLock 2
NumLock Objavljeno Junij 28, 2016 Opozori Objavljeno Junij 28, 2016 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: Ne, no ja, sam jaz nism hotu, je zaprto zaradi plazu, vendar so hodili z mopedi do vrha. Pa eko taxa se tut že pobira. Ej, slike so fenomenalne. No, saj tud motor zgleda dobro,predvsem zaradi lepega ozadja. DAMI34, Bmflar in hajoktejn 3
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Junij 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 (popravljeno) Zjutraj ob 7h štartal iz Kranja. Do Novega Mesta po avtocesti, potem pa Metlika, Karlovac, Bihač in kratek postanek v Jajcu, da slikam slapove. Na žalost sem se znašel na napačnem bregu. Nadaljeval do Donjega Vakufa, kjer me je premagala lakota in žeja. Planiral pivo in čevape v restavraciji Orhideja. Zajeb, pivo in Coca Cola. Za silo potešen naprej preko Travnika in Kaknja do Sarajeva, kjer kooooooooooooooončno: Na tej relaciji je večji del ceste obnovljen, le malo preveč naravnost je vse skupaj. Gleda na to, da sem na službeni poti pa velja tista: Podarjenemu konju se ne gleda v zobe! Vse skupaj slabih 600 km. Popravljeno Junij 29, 2016. Popravil Frenk 67 notranc, RobiRoberto, DXR16 in 19 others 22
Tedybear Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 54 minutami, Frenk 67 pravi: Nadaljeval do Donjega Vakufa, kjer me je premagala lakota in žeja. Planiral pivo in čevape v restavraciji Orhideja. Zajeb, pivo in Coca Cola. V teh restavracijah tudi čevapi niso pravi. Ovčetina.... Bmflar in ciciban 2
izibajker Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 1 uro, Tedybear pravi: V teh restavracijah tudi čevapi niso pravi. Ovčetina.... Čevap je izpeljanka iz turškega Kebab, ki ima precej daljšo zgodovino. Veš pa, da Turki svinjine ne jejo... Fotka priprave Kebab-a iz leta 1855 Bmflar, Janezs, notranc in 5 others 8
Popularna objava pajkica Objavljeno Junij 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 najboj vtisnjeni vtisi.... SuNa, NumLock, robot in 14 others 17
Frenk 67 Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 3 urami, Tedybear pravi: V teh restavracijah tudi čevapi niso pravi. Ovčetina.... Tud to prenesem, če splaknem z mzlim pirom, ne pa s Coca Colo. Bmflar in Tedybear 2
Popularna objava sebar Objavljeno Junij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Včeraj lep vtis, pri A-Cosmos dali Andvenčurja za en soliden krog. Tempomat je zakon Schultz, Frenk 67, Kmet2 in 18 others 21
Popularna objava stankolovski Objavljeno Junij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Do kaple pa nazaj:) notranc, Schultz, a79 in 20 others 23
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se