DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 18 minutami, Wakasaki pravi: dej mal poenostavi link, mi ne odpre-black screen. Hvala. https://lh5.googleusercontent.com/proxy/NrqZtCpTOnltLG5iXA2w2ynYMO3jxvYRi1hQX9IpciLRX7KsYsOF0URLfVLZkF62VDKqD3m2vAxBJCx5ttNbcNcDPS06tg=w455-h256 Trget Wakasaki 1
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 19 minutami, Wakasaki pravi: dej mal poenostavi link, mi ne odpre-black screen. Hvala. . ... stari, tam ne rabiš odpirat black screen-a ... ... samo v morje skočiš, pa je ... DAMI34 in Wakasaki 2
Wakasaki Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: https://lh5.googleusercontent.com/proxy/NrqZtCpTOnltLG5iXA2w2ynYMO3jxvYRi1hQX9IpciLRX7KsYsOF0URLfVLZkF62VDKqD3m2vAxBJCx5ttNbcNcDPS06tg=w455-h256 Trget hvala kava v dobrem DAMI34 1
pik1 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 6 minutami, Wakasaki pravi: hvala kava v dobrem . ... kdo zdej ??? ... Dami al jest ??? DAMI34 1
Wakasaki Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... kdo zdej ??? ... Dami al jest ??? oba cvaj mal DAMI34 in pik1 2
Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 Malo vtisof, ker vuni kurijo, ko sto mater .... C eagle, MPeco, MiNa in 16 others 19
Popularna objava luxsa Objavljeno Julij 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 Pravkar prisel iz Garmischa domov,kvalitetno vrocih 1100 prevozenih kilometrov. RobiRoberto, robot, builder in 9 others 12
tonystx Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 8 urami, DAMI34 pravi: ja, mal naprej, lahko pa tut s pomola skočiš v vodo...še lepše pa je če greš do tule: lep zaliv, dobra hrana, pa še namakaš se v miru, če maš pa hard enduro, je v okolici nebroj poti Kje si pa parkiral ? Nedolgo nazaj so nam policaji težil zarad parkiranja. Jest hočem imet moped na očeh, ne pa da ga vozim nekam na javna parkirišča.
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 11 minutami, tonystx pravi: Kje si pa parkiral ? Nedolgo nazaj so nam policaji težil zarad parkiranja. Jest hočem imet moped na očeh, ne pa da ga vozim nekam na javna parkirišča. V Plominu je parkirišče na pomolu, v Trgetu, pa dvomim, da so kdaj polcaja videli, parkiram pa vedno pred oštarijo.
Popularna objava alko1 Objavljeno Julij 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 pred 1 uro, luxsa pravi: Pravkar prisel iz Garmischa domov,kvalitetno vrocih 1100 prevozenih kilometrov. Kole Aja Pa še nov model katerega so razvil prav zame RobiRoberto, MPeco, pik1 in 20 others 23
gradbenik Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 Malo pred Rijeko v smeri Slo na odstavni nisi dva cestaka. Motorista, ce jima lahko tako recem, v casual kavbojkah, supergah, moto jaknici.. Nekaj motovilita okoli motorjev. Ok letimo mimo, cez slabo minuto padeta mimo, tablice skoraj horizontalno in cez se neka nogavica... Klinc spet neki osli, si mislim.. No na meji jih dohitimo v koloni, malo sem bil zacuden. Dva Slovenca. Honda CBR, Suzuki GSX-R rizla, GO-ALYA.. Nato sta kolikor toliko v miru vozila do Ilirske, s parimi prehitevanji sredi desnega ovinka po zun. Strani.. Katastrofa! Nato pa sedimo na pijaci v Pivki in spet letita dalje proti PO - spet tisti stumfi na registrskih! Ce ga oz. jih kdo pozna lahko mirne volje pove, da zaradi takih id****v vecina ljudi nas vse mece v isti kos.. Pa se niti O-, od moto opreme.. NumLock, Bmflar, izibajker in 4 others 7
blazzarss Objavljeno Julij 2, 2016 Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 (popravljeno) . Popravljeno Julij 2, 2016. Popravil blazzarss prosim za izbris
Popularna objava notranc Objavljeno Julij 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 (popravljeno) Zbudim se z idejo, da se zapeljem na Vršič. S še dvema somišljenikoma štartamo okoli 11.30 in se zapeljemo čez Hrušico in Col do Ajdovščine. Sonce žge in ker se nam ne ljubi cjaziti po stari cesti do Gorice si pomagamo z AC. Prvi postanek v Kanalu. Pohvale gostišču v avto kampu za črpalko. Hitra postrežba, dobra hrana in ugodne cene ter za povrhu še enkratna narsvna senca. Privoščil sem si hamburger, ki je bil odličen in tudi dovolj velik cena pa le 3,9 eura. Po okrepčilu gasa in proti Bovcu. Ko se peljemo od Srpenice proti Žagi dobim priblisk in zavijem za Učejo proti Reziji. slikano na prelazu proti Reziji. Spus po srpentinah v vas Gnive zapeljemo se po dolini a nikjer ne srečamo zverinic iz Rezije. Pičimo v smeri Trbiža, ki ima še vedno vonj po usnjenih jaknah in nadaljujemo v Avstrijo. Pred Beljakom zavijemo za Ljubelj. Naslednja pavza je na Vrhniki v Mantovi, kjer sledi po sladoledu pa le še domov in nastal je takle krog Lp, notranc Popravljeno Julij 2, 2016. Popravil notranc Kr neki Kmet2, ciciban, izibajker in 23 others 26
Popularna objava kaca1 Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 No, zdej že včerej, sprobal moj tanov stroj - MNG 1850 pa še mau * .... ...z Jamn'ka dol - to je t'm k stoji tista cerkuca čist na samem, od kodr se pol Gorenske vid (za tiste k ne vedo, evo slikce... pa še ena z druge strani... ... je letel k pr***ca. Gume so pobrane čist do roba,....gladke.....maaah - taprave - dirkaške, ti rečem! Jah no .... en mejhn so že trde, zato so se gotov mal preveč grele. Zato sm pol, k s'm pršu u dolino, najprej poiskal eno fajn senco, kamr s'm parkiral "MNG 1850 pa še mal", de so se gume mal pohladile... . . . . . . . . . Tko, k sm reku - gume so že en mejhn trde - lih tko k bremze... ...ampak........če so ble zdej 200 let dobre, bojo pa še kšno zimo gverale, a ne!? Baje je tale reč - "MNG 1850 pa še mau", dobra za revmo v'n spraulat, se prav zdravilna! To pa zato, k te tko preruka, de revma usa vn pade . To mi je pa povedal možakar, k se je prpelau s temle amerikancem (pa ni bil Harly!!!) in je tud u senco parkiral... No tale je mel mau bl' mehke gume, sej je bil tud mlajš od mojga! Zato je bil pa že tud tehnološko bl opremlen. Moj je sam za podneu - k nima luči! - to pa zato de je laži. Sej sm reku, de j' ta prau dirkalc! Men se je najb'l dopadu petrolej - led reflektor..., pa tale hupa... Edin tistale ketnca ( uporabla se za vklop hupe - beri zvonca!) ni čist original izdelk CHAMPION, ampak najbrž od "Verige Lesce", al pa je c'lo s Kitajske (zato se pa gotov tko svet ) Tmle uzad je tud original ameriška tablca...mau bl švoh se vid, ampak bo že.... Hmmm, boh ve, a ma homologacijo al ne !? Viš, to ga pa nism uprašou, možakarja! Evo, vidš, takle mamo! Ampak reume pa na bom imu, če seum s temle vozu!!! *MNG 1850 pa še mau - MeđuNožnoGuralo, letnik tam nekje okrog 1850 DAMI34, pik1, Mavti in 18 others 21
Popularna objava Borutt Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 MPeco, pik1, RobiRoberto in 12 others 15
blindek Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Ste meli srečanje in ste šli na panoramsko? builder, Bmflar in 3nity 3
Popularna objava ludiluka Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 14 minutes ago, Borutt said: eko policaji majo skupinjsko vožnjo tko da se ni treba bati da bojo skakali iz grmov builder, MiNa, dondule in 7 others 10
gradbenik Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Verjetno kaksen kolesarski maraton? A se ze kaj ve, katere nove motorje bo nabavila policija? Bmflar 1
Grut Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Kamnik,moje mesto Gasperr in Bmflar 2
Popularna objava Schultz Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 (popravljeno) Prvi plan je bil skok v Dolomite, vendar sem zaradi bolj gnile napovedi naredil krožno po Sloveniji in 20 minutni skok k severnim sosedom. Cilj je bil slikat Dakoto po načelu okoli riti v žep. Od doma sem jo do Logatca ubral po AC in nato preko Žiri na Jezersko. Tu sem si privoščil eno kofe pri planšarskem jezeru. Po pol urni pavzi naprej čez Jezersko, na avstrijski strani užival v vijuganju in zavil za Pavličevo sedlo. Po osvojitvi le-tega, je sledil spust in nato po lušni vijugasti cesti do "Maričke". Na vrhu sem se ustavil in v lovski koči si privošču kosilo. Ko sem se lepo najedel sem spil še eno dobro kofe in nadaljeval novim dogodivščinam naproti. Trbovlje s ptičje perspektive: Po Trbovljah lepo za Litijo in nato za Ivančno gorico, na poti še slikal grad Bogenšperk. V Ivančni pa na AC. V Trebnjem pa je bila nevihta in sem zavil na petrol, da sem tankal, si nadel dežjaka in gas in dolge luči nazaj na AC stestirat nove gume v dežnih razmerah. Pralo me je vse do Metlike, gume so se odrezale super. Pozitivno sem bil presenečen, ko sem po ovinkih od Novega mesta čez Vahto do Metlike lepo suvereno vozil hitreje kot vsi avtomobili. V Metliki zavil za Črnomelj in po nekaj kilometrih prišel do Dakote. Tu je sledila kratka pavza in sušenje dežjaka, nato sem vse pospravil in nadaljeval pot proti domu preko Osilnice in "medvedjih rid". V Ribnici sem si privoščil še zadnjo pavzo in en sladoled, nato pa domov z lepimi vtisi. Naredil lepih, sončnih in opranih 614km. Še plan rute: Popravljeno Julij 3, 2016. Popravil Schultz HyperJack, robot, gradbenik in 38 others 41
Popularna objava C eagle Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Hja vtisi, ki se ti vtisnejo nekam v male možgane... neizbrisljivo. Z ženo sva bila pri mojem stricu v Kamniku zaradi nekih zadev okoli zdravja najinega sina in ker je bil lep dan in ker je bilo za nedeljo napovedano slabo vreme, sva šla z motorjem Čeprav se držim misli "raje pridem pozno, kot nikoli...", sem po AC kr gonu... Ni bilo neke pretirane gneče.. Vse super, tudi vračala sva se brez neke zamude, ampak po AC sem spet malo bolj potegnil... Ponavadi tankam nekje med 250 in 275 km po števcu. No, pri Ravbarkomandi je bil števec na 210. Do Kozine bo, ne... In ni blo... Pred počivališčem Studenec(med Postojno in Razdrtim) je Yamahca rekla, jst se ne grem več, žejna sem in hočem pit. Zdaj! Moooooooooooooooooooo...mooooooooooo...mooooooo. Pod sklopko sem pripeljal na počivališče. In kaj zdaj? Ura 9 zvečer, nič, pokličem frenda iz Logatca. Ne bo šlo, so v Puli... Premišljujem, koga bi gnjavu... Se spomnem Sanjina in ga pokličem, če mogoče pozna koga v okolici Postojne. Pa mi reče, ti samo počaki tam, pridem jaz mimo... In res je čez 40 min pripeljal s svojim golfom 5l kantico življenske kapljice za Yamahco. Na števcu je bilo 220km prevoženih... Vžgala je s prve, stisk roke in zahvala. Hvala še enkrat Sančo! Aja, možakarja sem spoznal dan prej, v petek, na Vikiju! Zgleda, da je dobrih ljudi več, kot sem mislil... Me veseli. Srečno vsem. Lp, C eagle sunnygirl, Slow, alko1 in 29 others 32
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 (popravljeno) Sva šla do Vuzenice. Na poti nazaj, pred Velenjem. Ko sva odhajala, je prišel en mladenič s skuterjem, ter mu z oranžnim sprejem nekaj veselo pisal gor.... Prov mu je, kaj pa nima motorja. Popravljeno Julij 3, 2016. Popravil Yoghurt NumLock, DAMI34, Bmflar in 8 others 11
miha9977 Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 pred 2 urami, Schultz pravi: Prvi plan je bil skok v Dolomite, vendar sem zaradi bolj gnile napovedi naredil krožno po Sloveniji in 20 minutni skok k severnim sosedom. Cilj je bil slikat Dakoto po načelu okoli riti v žep. Od doma sem jo do Logatca ubral po AC in nato preko Žiri na Jezersko. Tu sem si privoščil eno kofe pri planšarskem jezeru. Po pol urni pavzi naprej čez Jezersko, na avstrijski strani užival v vijuganju in zavil za Pavličevo sedlo. Po osvojitvi le-tega, je sledil spust in nato po lušni vijugasti cesti do "Maričke". Na vrhu sem se ustavil in v lovski koči si privošču kosilo. Ko sem se lepo najedel sem spil še eno dobro kofe in nadaljeval novim dogodivščinam naproti. Trbovlje s ptičje perspektive: Po Trbovljah lepo za Litijo in nato za Ivančno gorico, na poti še slikal grad Bogenšperk. V Ivančni pa na AC. V Trebnjem pa je bila nevihta in sem zavil na petrol, da sem tankal, si nadel dežjaka in gas in dolge luči nazaj na AC stestirat nove gume v dežnih razmerah. Pralo me je vse do Metlike, gume so se odrezale super. Pozitivno sem bil presenečen, ko sem po ovinkih od Novega mesta čez Vahto do Metlike lepo suvereno vozil hitreje kot vsi avtomobili. V Metliki zavil za Črnomelj in po nekaj kilometrih prišel do Dakote. Tu je sledila kratka pavza in sušenje dežjaka, nato sem vse pospravil in nadaljeval pot proti domu preko Osilnice in "medvedjih rid". V Ribnici sem si privoščil še zadnjo pavzo in en sladoled, nato pa domov z lepimi vtisi. Naredil lepih, sončnih in opranih 614km. Še plan rute: kaka je pa casta na maričko? spucana? stuhec 1
Schultz Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 @miha9977: marička je bla spucana in mi ni ukradla nobenega užitka. NumLock 1
Popularna objava izibajker Objavljeno Julij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 pred eno uro, miha9977 pravi: kaka je pa casta na maričko? spucana? A lahko v primeru, če "Citirate" nek post, ki ima precej fotografij, v citatu le te izbrišete ali pa ohranite samo tiste, na katere se bo referiral vaš citat? Da se potem ti dolgi stolpci ne valijo naprej.... Hvala vsem, ki se trudite, da bi bil ta forum čimbolj pregleden... pik1, dlicen, vandrovec in 26 others 29
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se