Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

Priporočene objave

Objavljeno
pred 19 minutami, Wakasaki pravi:

dej mal poenostavi link, mi ne odpre-black screen.

Hvala.

.

... stari, tam ne rabiš odpirat black screen-a ... 

... samo v morje skočiš, pa je ... :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, Wakasaki pravi:

hvala 

kava v dobrem

.

... kdo zdej ???

... Dami al jest ??? :)

Objavljeno
pred 3 minutami, pik1 pravi:

.

... kdo zdej ???

... Dami al jest ??? :)

oba cvaj mal

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 urami, DAMI34 pravi:

ja, mal naprej, lahko pa tut s pomola skočiš v vodo...še lepše pa je če greš do tule:

lep zaliv, dobra hrana, pa še namakaš se v miru, če maš pa hard enduro, je v okolici nebroj poti

Kje si pa parkiral ? Nedolgo nazaj so nam policaji težil zarad parkiranja. Jest hočem imet moped na očeh, ne pa da ga vozim nekam na javna parkirišča.

Objavljeno
pred 11 minutami, tonystx pravi:

Kje si pa parkiral ? Nedolgo nazaj so nam policaji težil zarad parkiranja. Jest hočem imet moped na očeh, ne pa da ga vozim nekam na javna parkirišča.

V Plominu je parkirišče na pomolu, v Trgetu, pa dvomim, da so kdaj polcaja videli, parkiram pa vedno pred oštarijo.

Objavljeno

Malo pred Rijeko v smeri Slo na odstavni nisi dva cestaka. Motorista, ce jima lahko tako recem, v casual kavbojkah, supergah, moto jaknici.. Nekaj motovilita okoli motorjev. Ok letimo mimo, cez slabo minuto padeta mimo, tablice skoraj horizontalno in cez se neka nogavica...

Klinc spet neki osli, si mislim..

No na meji jih dohitimo v koloni, malo sem bil zacuden. Dva Slovenca. Honda CBR, Suzuki GSX-R rizla, GO-ALYA..

Nato sta kolikor toliko v miru vozila do Ilirske, s parimi prehitevanji sredi desnega ovinka po zun. Strani.. Katastrofa!

Nato pa sedimo na pijaci v Pivki in spet letita dalje proti PO - spet tisti stumfi na registrskih!

Ce ga oz. jih kdo pozna lahko mirne volje pove, da zaradi takih id****v vecina ljudi nas vse mece v isti kos..

Pa se niti O-, od moto opreme..

Objavljeno (popravljeno)

.

Popravljeno . Popravil blazzarss
prosim za izbris
Objavljeno

Ste meli srečanje in ste šli na panoramsko? :P 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

20160703_083032.jpg

Verjetno kaksen kolesarski maraton?

A se ze kaj ve, katere nove motorje bo nabavila policija?

Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

20160703_083032.jpg

Kamnik,moje mesto

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, Schultz pravi:

Prvi plan je bil skok v Dolomite, vendar sem zaradi bolj gnile napovedi naredil krožno po Sloveniji in 20 minutni skok k severnim sosedom. Cilj je bil slikat Dakoto po načelu okoli riti v žep.

Od doma sem jo do Logatca ubral po AC in nato preko Žiri na Jezersko. Tu sem si privoščil eno kofe:kava: pri planšarskem jezeru.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Po pol urni pavzi naprej čez Jezersko, na avstrijski strani užival v vijuganju in zavil za Pavličevo sedlo.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Po osvojitvi le-tega, je sledil spust in nato po lušni vijugasti cesti do "Maričke". Na vrhu sem se ustavil in v lovski koči si privošču kosilo.

7.jpg

8.jpg

Ko sem se lepo najedel sem spil še eno dobro kofe in nadaljeval novim dogodivščinam naproti.

Trbovlje s ptičje perspektive:

9.jpg

Po Trbovljah lepo za Litijo in nato za Ivančno gorico, na poti še slikal grad Bogenšperk.

10.jpg

11.jpg

V Ivančni pa na AC. V Trebnjem pa je bila nevihta in sem zavil na petrol, da sem tankal, si nadel dežjaka in gas in dolge luči nazaj na AC stestirat nove gume v dežnih razmerah. Pralo me je vse do Metlike, gume so se odrezale super. Pozitivno sem bil presenečen, ko sem po ovinkih od Novega mesta čez Vahto do Metlike lepo suvereno vozil hitreje kot vsi avtomobili. V Metliki zavil za Črnomelj in po nekaj kilometrih prišel do Dakote.

12.jpg

Tu je sledila kratka pavza in sušenje dežjaka, nato sem vse pospravil in nadaljeval pot proti domu preko Osilnice in "medvedjih rid".

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

V Ribnici sem si privoščil še zadnjo pavzo in en sladoled, nato pa domov z lepimi vtisi. Naredil lepih, sončnih in opranih 614km.

Še plan rute:

tura2JUL.png

kaka je pa casta na maričko? :) spucana?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!