Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 urami, pajkica pravi:

IMG_6085.JPG

pa ena za nedonošenčke, da bote lahk sisal...

Hvala, ti si prava prjatlca :beer2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 urami, pajkica pravi:

skor pozabla nadaljevanje....

IMG_6242.JPG

Še več različnih pirov lahko degustiraš v Prulček baru v Lj. Če ti fura do tja ni prekratka...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 45 minutami, izibajker pravi:

Še več različnih pirov lahko degustiraš v Prulček baru v Lj. Če ti fura do tja ni prekratka...

sam res, maš prou, vmes pa motor ene 16x slikam, pa 8x sfotošopam,  :) na konc pa še fotko pira prlimam....

res hvala za izvirno idejo :010

Objavljeno
pred 5 urami, pajkica pravi:

sam res, maš prou, vmes pa motor ene 16x slikam, pa 8x sfotošopam,  :) na konc pa še fotko pira prlimam....

res hvala za izvirno idejo :010

Glej, moja ideja ni bila glih izvirna, lahko pa bi bila za koga uporabna. Omenjeni lokal ima kar zajeten nabor pirovske ponudbe Glede na to, da si fotke pirov gor prilimala, se mi je zazdelo, da ti omenjena pijača paše. Dopuščam pa tudi možnost, da sem se pri tej oceni kapitalno zmotil... Za slikanje in fotošopanje se bo pa tudi kdo našel...:photo:

Objavljeno
pred 7 minutami, izibajker pravi:

Glej, moja ideja ni bila glih izvirna, lahko pa bi bila za koga uporabna. Omenjeni lokal ima kar zajeten nabor pirovske ponudbe Glede na to, da si fotke pirov gor prilimala, se mi je zazdelo, da ti omenjena pijača paše. Dopuščam pa tudi možnost, da sem se pri tej oceni kapitalno zmotil... Za slikanje in fotošopanje se bo pa tudi kdo našel...:photo:

ni glih taka pijanka :lol1:

ponavad tudi slikamo pire na pot .. nekatere tut sam spijem ... to je tko kt na kakšnem vtisu dnevne vožnje slikaš odojka, pa še ne pomeni, da si ceuga pojedu :P

je pa res mogoče zanimivo, da ima kakšen lokal pester nabor pijače :OK: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 15 minutami, maus pravi:

ni glih taka pijanka :lol1:

ponavad tudi slikamo pire na pot .. nekatere tut sam spijem ... to je tko kt na kakšnem vtisu dnevne vožnje slikaš odojka, pa še ne pomeni, da si ceuga pojedu :P

je pa res mogoče zanimivo, da ima kakšen lokal pester nabor pijače :OK: 

Aha, štekam. Se pravi, da bi lohk ble nekatere pirovske flaše na njenih fotkah tut iz sosednje mize? Viš, na to pa prej nisem pomislu... A da ima lokal pester nabor pijače? To je nujno, ne pa zanimivo... 

Objavljeno
pred 6 minutami, Snecer pravi:

bolje fotke od flaš, kot pa da selfije dela :)

maš prou, za to je treba plačat...sam ti ne morš, k sam s plastiko plačuješ..tega pa jaz ne jemljem.....

p.s. ka tvoja ukrajinka dela tut na kartico :O

Objavljeno
pred 32 minutami, pajkica pravi:

ma pojma nimate, to je doma slikan pa fotošopan..... :lol1:

Ne nas zdaj basat s tem "to je doma slikan". Saj je že maus povedal, da nisi taka pijanka, kot bi iz fotk lahko nekdo (nepoučen) sklepal....

Mi je pa všeč, ko skozi te fotke na originalen način mapiraš balkanske kraje. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Vse najboljše :P

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

K se Kmet ne more vozit, smo se pa mi namest njega...

IMG_20160705_185506.jpg

IMG_20160705_185532.jpg

A je že tuk star?!?!¨haha fora..vse naj naj:cool::cool:

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

To je bla samo uvertura v tisto pravo fešto v septembru ,k sem bil čist na tleh ,hvala fantje in dekleta  za popestiritev ,rabu sem :OK:

še dobr, da sm biu js zakljućena družba :ras:

Objavljeno
pred 14 urami, pajkica pravi:

ma pojma nimate, to je doma slikan pa fotošopan..... :lol1:

Imaš to znanje ?

pred 10 urami, Kmet2 pravi:

To je bla samo uvertura v tisto pravo fešto v septembru ,k sem bil čist na tleh ,hvala fantje in dekleta  za popestiritev ,rabu sem :OK:

Mi tut :P

Objavljeno
pred 11 urami, maus pravi:

še dobr, da sm biu js zakljućena družba :ras:

en par nas je bolj spadalo v "sključena" družba :P

Objavljeno
Ob 4. 7. 2016 at 19:57, Janezs pravi:

Na silo do kolena. Zdaj vem, da gre ...to je pa to, ker drgač oprema ne bo zdržala :blush:

Kok si pa s tackami zapenjal ob tla? :?

Objavljeno

Za približno 5 kilometrov tunela v Avstriji so naju odrli za 10€, avti imajo 11€. Slike ni, ker internet ne dela sploh.

Scarabeo

Objavljeno
1 hour ago, Scarabeo 500 said:

Za približno 5 kilometrov tunela v Avstriji so naju odrli za 10€, avti imajo 11€. Slike ni, ker internet ne dela sploh.

Scarabeo

o katerem tunelu govoriš?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!