Bmflar Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 9 urami, pajkica pravi: pa ena za nedonošenčke, da bote lahk sisal... Hvala, ti si prava prjatlca maus, builder in Zivnorc 3
izibajker Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 9 urami, pajkica pravi: skor pozabla nadaljevanje.... Še več različnih pirov lahko degustiraš v Prulček baru v Lj. Če ti fura do tja ni prekratka... Bmflar, Snečer in Zivnorc 3
pajkica Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 45 minutami, izibajker pravi: Še več različnih pirov lahko degustiraš v Prulček baru v Lj. Če ti fura do tja ni prekratka... sam res, maš prou, vmes pa motor ene 16x slikam, pa 8x sfotošopam, na konc pa še fotko pira prlimam.... res hvala za izvirno idejo builder, Danilo D, Zivnorc in 4 others 7
izibajker Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 5 urami, pajkica pravi: sam res, maš prou, vmes pa motor ene 16x slikam, pa 8x sfotošopam, na konc pa še fotko pira prlimam.... res hvala za izvirno idejo Glej, moja ideja ni bila glih izvirna, lahko pa bi bila za koga uporabna. Omenjeni lokal ima kar zajeten nabor pirovske ponudbe Glede na to, da si fotke pirov gor prilimala, se mi je zazdelo, da ti omenjena pijača paše. Dopuščam pa tudi možnost, da sem se pri tej oceni kapitalno zmotil... Za slikanje in fotošopanje se bo pa tudi kdo našel... Kmet2, DAMI34, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 7 minutami, izibajker pravi: Glej, moja ideja ni bila glih izvirna, lahko pa bi bila za koga uporabna. Omenjeni lokal ima kar zajeten nabor pirovske ponudbe Glede na to, da si fotke pirov gor prilimala, se mi je zazdelo, da ti omenjena pijača paše. Dopuščam pa tudi možnost, da sem se pri tej oceni kapitalno zmotil... Za slikanje in fotošopanje se bo pa tudi kdo našel... ni glih taka pijanka ponavad tudi slikamo pire na pot .. nekatere tut sam spijem ... to je tko kt na kakšnem vtisu dnevne vožnje slikaš odojka, pa še ne pomeni, da si ceuga pojedu je pa res mogoče zanimivo, da ima kakšen lokal pester nabor pijače Bmflar in builder 2
izibajker Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 15 minutami, maus pravi: ni glih taka pijanka ponavad tudi slikamo pire na pot .. nekatere tut sam spijem ... to je tko kt na kakšnem vtisu dnevne vožnje slikaš odojka, pa še ne pomeni, da si ceuga pojedu je pa res mogoče zanimivo, da ima kakšen lokal pester nabor pijače Aha, štekam. Se pravi, da bi lohk ble nekatere pirovske flaše na njenih fotkah tut iz sosednje mize? Viš, na to pa prej nisem pomislu... A da ima lokal pester nabor pijače? To je nujno, ne pa zanimivo... Bmflar 1
pajkica Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 ma pojma nimate, to je doma slikan pa fotošopan..... builder in Bmflar 2
Snečer Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 bolje fotke od flaš, kot pa da selfije dela builder, domina, Kor13 in 1 other 4
pajkica Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 6 minutami, Snecer pravi: bolje fotke od flaš, kot pa da selfije dela maš prou, za to je treba plačat...sam ti ne morš, k sam s plastiko plačuješ..tega pa jaz ne jemljem..... p.s. ka tvoja ukrajinka dela tut na kartico builder 1
izibajker Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 32 minutami, pajkica pravi: ma pojma nimate, to je doma slikan pa fotošopan..... Ne nas zdaj basat s tem "to je doma slikan". Saj je že maus povedal, da nisi taka pijanka, kot bi iz fotk lahko nekdo (nepoučen) sklepal.... Mi je pa všeč, ko skozi te fotke na originalen način mapiraš balkanske kraje. pajkica in builder 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 K se Kmet ne more vozit, smo se pa mi namest njega... Wakasaki, dondule, r109 in 22 others 25
C eagle Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 Vse najboljše Zivnorc, Kmet2, Bmflar in 2 others 5
dAlencc87 Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: K se Kmet ne more vozit, smo se pa mi namest njega... A je že tuk star?!?!¨haha fora..vse naj naj Bmflar, DAMI34, Zivnorc in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 To je bla samo uvertura v tisto pravo fešto v septembru ,k sem bil čist na tleh ,hvala fantje in dekleta za popestiritev ,rabu sem maus, builder, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 Na kopanje in "ulovit" malo barve v Črišnjevo... na Grobnik pogledat, če se kaj dogaja - samo ena stara raga od BMW-ja (auto) je rjula po pisti. in v Radečah na pizzo in . DXR16, Kmet2, Slow in 18 others 21
maus Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: To je bla samo uvertura v tisto pravo fešto v septembru ,k sem bil čist na tleh ,hvala fantje in dekleta za popestiritev ,rabu sem še dobr, da sm biu js zakljućena družba Bmflar, DAMI34, builder in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 14 urami, pajkica pravi: ma pojma nimate, to je doma slikan pa fotošopan..... Imaš to znanje ? pred 10 urami, Kmet2 pravi: To je bla samo uvertura v tisto pravo fešto v septembru ,k sem bil čist na tleh ,hvala fantje in dekleta za popestiritev ,rabu sem Mi tut Zivnorc, maus, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 06.07.2016 Kočevje - Brod na Kupi - vukojebina - Zahrt - Čučak - Brod Moravice - Vinica, kjer poberem sošolca in ga nato pičiva čez Črmošnjice na kavico, pol pa preko Dvora domov. Kak je to pasalooo po šihtu 160 km ... koliko malo je potrebno, da je človek srečen =) Srečal še Skalopravo, ki me žal na študentskem mopedu ni prepoznal skalaprava, maus, Andro Asgaard in 25 others 28
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 11 urami, maus pravi: še dobr, da sm biu js zakljućena družba en par nas je bolj spadalo v "sključena" družba trebor, Kmet2, builder in 3 others 6
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Vcerajsni vtisi.... par slik od ogleda moto stunt, ce ze motorja nemorm vozt na morju vsaj gledam loh :/ 20160705_224726.mp4 notranc, UnionJack, robot in 14 others 17
compaq Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Ob 4. 7. 2016 at 19:57, Janezs pravi: Na silo do kolena. Zdaj vem, da gre ...to je pa to, ker drgač oprema ne bo zdržala Kok si pa s tackami zapenjal ob tla?
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Ker je imela moja draga danes namen priti iz službe malo kasneje in ker mi v stanovanju ni prijetno biti sam z našima dvema kužkoma, sem po dveh Idrijskih Belah s kolesom, danes zamenjal prevozno sredstvo in se z njim, brez bolečih v nožnih mišicah, odpeljal do Brusovih klavž: notranc, Slow, robot in 20 others 23
Popularna objava Miha X Objavljeno Julij 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Prva fotka je iz Avsrijskih alp, ko sem tankal na bencinski črpalki v vasici Hall. Hotel sem izogniti tunelu Bosruck na Pyhrnski avtocesti na poti proti Češki, pa sem nekje po St. Michaelu zavil na navadno cesto. No, po kakih dveh urah tavanja sem se vrnil nazaj na avtocesto. Ker sem poleg vinjete dal še za Gleinalm tunel 8,5 EUR, pa sem mislil, da se bom izognil naslednjemu tunelu, vendar brez navigacije ni šlo. Druga fotka pa iz Balatona (H), na poti domov se je bilo potrebno okrepčat s svinjskimi rebrcami in mladim pečenim krompirjem. Mislim da je bila cena sitnica, hrana + radler veliki cca. 7 EUR. NumLock, RobiRoberto, MPeco in 24 others 27
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Za približno 5 kilometrov tunela v Avstriji so naju odrli za 10€, avti imajo 11€. Slike ni, ker internet ne dela sploh. Scarabeo ciciban, MiNa, builder in 2 others 5
motolover Objavljeno Julij 6, 2016 Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 1 hour ago, Scarabeo 500 said: Za približno 5 kilometrov tunela v Avstriji so naju odrli za 10€, avti imajo 11€. Slike ni, ker internet ne dela sploh. Scarabeo o katerem tunelu govoriš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se