Snečer Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Spodnje slike edino ne razumem 3nity 1
mladench Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 englez bl na širok sm ga zajeu, če gre kej hitrej čez ovink DAMI34 1
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Viki-Makarska-Viki -od nedelje do petka. Belka in Žaba opravili testno vožnjo z oceno 10+. Le Žaba je bila malo bolj žejna. Ciko zasluži zlato medaljo, ker je preživel v sobi brez klime, wfija, komarnika in kopalnico na koncu hodnika . Moja rit pa si jo zasluži, ker je preživela več kot 1100 km v sedlu in ostala živa . skategrizzly, Miha X, JezniPohorc in 22 others 25
dreja_123 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 51 minutes ago, mladench said: englez bl na širok sm ga zajeu, če gre kej hitrej čez ovink So to ovinki iz Lučin proto Škofji Loki ?
NumLock Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Belka in Žaba opravili testno vožnjo z oceno 10+. Le Žaba je bila malo bolj žejna. Ciko zasluži zlato medaljo, ker je preživel v sobi brez klime, wfija, komarnika in kopalnico na koncu hodnika . Moja rit pa si jo zasluži, ker je preživela več kot 1100 km v sedlu in ostala živa . 1. Takozvana "belka" itak da nič ne pije. Jaz še takšne majhne porabe, kot ima ta motor, nisem doživel. Belka nima centralca? A nisi omenjala, da čakaš na centralni kufer in centralno stojalo?2. Brez vsega naštetega ... potem sta itak dala 5€/oseba na noč3. Z mojo sva naredila isto kilometrov, pa se včeraj po prihodu domov ni nič pritoževala KARMEN1 1
mladench Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 53 minutes ago, dreja_123 said: So to ovinki iz Lučin proto Škofji Loki ? Da. https://goo.gl/maps/hqA6GN4xzuu
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) pred 8 urami, KARMEN1 pravi: Če že ne znaš vozit, si vsaj Crash bunke mamontiraj gor . kreš bunke pr šlajsanju bl mal pomagajo, malce sm zrihtal ko sem prenastavil na hard, ampak GT mi vseen uide skoz ovinke, pa sm presedal kolenčkal, kmal dol skočil Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Vstanem , vsa raja še spi ,kardio in kavica na plaži ..... Po jutranji rutini se vsedem na GT in grem testirat ,Miško se muči za menoj ,sam mu ne gre Po plominki sem znucal asvalt ,KTM je lud ............ne vem ,ampak vrjetno znam vozit samo KTM ,ni brusenja kljub extremnim nagibom ..............bo Karmen več vedela kaj in kako Luka Plomin ... Sončenje po motoristično ....... Trget In še pozdrav od Miškota ...recenzije o Ducatiju bo pa strnil Dami34 To je to za danes,čakamo še tretjega čelosa Pet Pik pol jo pa mahnemo v trgovino do 23 h ,pol pa čvapi Lp pred 3 minutami, DAMI34 pravi: kreš bunke pr šlajsanju bl mal pomagajo, malce sm zrihtal ko sem prenastavil na hard, ampak GT mi vseen uide skoz ovinke, pa sm presedal kolenčkal, kmal dol skočil Tud ti izgleda ne znaš vozit notranc, MPeco, DAMI34 in 12 others 15
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Jah fajn je blo...na diavelu sm se qurčil, sam to je pa vse, v vsakem ovinku sm si želel Sxa, še bolj pa GTja....užival sicer v pospeški in nagibih, dokler nisem zabrusil, po tleh, pol mace manj DXR16, HyperJack, UnionJack in 15 others 18
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 A brusil si ............nimaš pojma DAMI34, builder, C eagle in 1 other 4
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 ....jaz bi tudi tacko po asfaltu in pa.....un del (cevapcici) Yagi Kmet2, builder, pik1 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) pred 21 minutami, Kmet2 pravi: A brusil si ............nimaš pojma zase se brigi, sam 2x ti pa non stop no da ne bom slabe reklame delal, pelje se dobro, zares dobro, če ne gre za pretiravanja, pol mu manj zmanjka, vse se da rešit s prestavitvijo tačk navzgor. Mi je pa všeč višina od tal, ciklistika, ki je igriva, zanesljivost pri odpiranju, dobre zavore, prestavno razmerje, ki je boljše kot pri mojem GTju, ga pa ne bi imel, ker je nagec, ker je utrujajoča drža, ker ima preglasen izpuh ga bi imel: ker ma dobro konjažo, ker dobr res dobr zgleda, ker dobr jz gor zgledam, ker ma glasen izpuh Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil DAMI34 pik1, Roger G. Jagger, notranc in 4 others 7
Popularna objava UnionJack Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 istra = ucka in plominka, vse ostalo je dvorana za hokej. Pero, šuma i ja. v formuli neki ne štima plomin njoki, zdej pa cez ucko nazaj.... kmet & dami kje pa ste to pozicionirani? zakaj ne prmotorirata do mene na jednu tursku s rathomlookom domina, Schultz, mladench in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 4 minutami, UnionJack pravi: istra = ucka in plominka, vse ostalo je dvorana za hokej. Pero, šuma i ja. v formuli neki ne štima plomin njoki, zdej pa cez ucko nazaj.... kmet & dami kje pa ste to pozicionirani? zakaj ne prmotorirata do mene na jednu tursku s rathomlookom prajtu, prid do nas, AC medveja...vse pronto, gneča že....pik, kmet...pa lepši del...tulum bo že vidm...kriza... Kmet2, UnionJack, C eagle in 2 others 5
UnionJack Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 nimam jajnikov za to se ga znam urezat, ob 19 mam pa vecerjo na atp najavleno. ko se skp spraute jutr se prpelte!! fajn se jmejste pa pozdrav ostalim pik1, Kmet2 in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 6 minutami, UnionJack pravi: nimam jajnikov za to se ga znam urezat, ob 19 mam pa vecerjo na atp najavleno. ko se skp spraute jutr se prpelte!! fajn se jmejste pa pozdrav ostalim kosi...za skup spravit, bodo bolj po celem kampu kot ne....tumorov, bo sam zdravljenje mačka Hvala..drugič. Kmet2 in pik1 2
KARMEN1 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 2 urami, DL650 pravi: 1. Takozvana "belka" itak da nič ne pije. Jaz še takšne majhne porabe, kot ima ta motor, nisem doživel. Belka nima centralca? A nisi omenjala, da čakaš na centralni kufer in centralno stojalo?2. Brez vsega naštetega ... potem sta itak dala 5€/oseba na noč3. Z mojo sva naredila isto kilometrov, pa se včeraj po prihodu domov ni nič pritoževala Niti ene točke ne razumem, hahahahhaa. Kaj pa si hotel povedat??? Centralno stojalo imam, wtf pa je centralni kufer? Morda pa je prevroče ? No, glavno, da je vse super bobi1001, hajoktejn in Kmet2 3
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Takle mamo... Zadnji na šihtu... Tedybear, Andrejcer, Yoghurt in 9 others 12
DXR16 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, stromar-aly pravi: Takle mamo... Zadnji na šihtu... Korajžno po vsakem dežju posije sonce. Aja kaj tajnica je tud že šla??? Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil DXR16 stromar-aly, dAlencc87, Kor13 in 3 others 6
NumLock Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 11 minutami, stromar-aly pravi: Takle mamo... Zadnji na šihtu... To je verjetno šef naročil, da ostaneš dlje in delaš nadure, ne pa da gledaš skozi okno svoj stroj. pred eno uro, KARMEN1 pravi: Niti ene točke ne razumem, hahahahhaa. Kaj pa si hotel povedat??? Centralno stojalo imam, wtf pa je centralni kufer? Morda pa je prevroče ? No, glavno, da je vse super Ne vem no, kako ne razumeš nobene točke, saj sem lepo logično napisal. Tebe sem citiral in na tvoje odstavke v citatu sem odgovoril po točkah, da bi vedela, kam kateri odgovor spada. Če bi to vedel, da ne štekaš, bi raje narisal. Se opravičujem. Kaj sem hotel povedat? Na eni sliki v temi Honda si napisala, da čakaš še montažo centralnega kovčka (to je po naše "kufer"), ter centralnega stojala. Pač na sliki nisem uspel zasledit centralnega stojala, zato sem te vprašal, če ga imaš. Upam, da si pa drugo razumela, ker mi ni na dolgo za razlagat. Se pa vleče nekaj dolgega čez Pohorje.
Tedybear Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 29 minutami, DXR16 pravi: . Aja kaj tajnica je tud že šla??? Mogoče je pa on...tajnica. DAMI34, bobi1001, builder in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 3 urami, DL650 pravi: To je verjetno šef naročil, da ostaneš dlje in delaš nadure, ne pa da gledaš skozi okno svoj stroj. Ne vem no, kako ne razumeš nobene točke, saj sem lepo logično napisal. Tebe sem citiral in na tvoje odstavke v citatu sem odgovoril po točkah, da bi vedela, kam kateri odgovor spada. Če bi to vedel, da ne štekaš, bi raje narisal. Se opravičujem. Kaj sem hotel povedat? Na eni sliki v temi Honda si napisala, da čakaš še montažo centralnega kovčka (to je po naše "kufer"), ter centralnega stojala. Pač na sliki nisem uspel zasledit centralnega stojala, zato sem te vprašal, če ga imaš. Upam, da si pa drugo razumela, ker mi ni na dolgo za razlagat. Se pa vleče nekaj dolgega čez Pohorje. Aha, ok! T.i. belka ima povprečno porabo 3,2 l/100 km. Sobo nisva plačala 5 eur, ker je za tako ceno nisva našla. Če ti poznaš koga, ki jo ima, nam lahko zaupaš kontakt, da bomo vsi lahko šli dol tako poceni dopustovat. Namontiran imam kovček, centralno stojalo, povišan vizir in crash štange (cevna zaščita) Zakaj se tvoja po prevoženih km ni pritoževala, pojma nimam, to njo vprašaj. Morda ima večjo tazadnjo, pa še vožnja zadaj na udobnem potovalnem motorju je verjetno bolj mehka, kot da bi sama prevozila enako razdaljo na naked motorju. No, saj ne vem, s kakšnim motorjem jo voziš. Saj se tudi jaz nisem pritoževala, ker je moja rit presenetljivo dobro zdržala ! haha.
NumLock Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) Vidim, da nisva na isti valovni dolžini. Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil DL650 KARMEN1 1
Ciko86 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 dobro sej tudi da je zx10r z polnim tankom 16l naredil 300 kilometrov je tudi vredu hajoktejn, C eagle in KARMEN1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se