C eagle Objavljeno Julij 23, 2016 Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 pred 12 urami, Ciko86 pravi: dobro sej tudi da je zx10r z polnim tankom 16l naredil 300 kilometrov je tudi vredu Šur de, ko si pa vozu v zavetrju, pa lepo počas
bobi1001 Objavljeno Julij 23, 2016 Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 pred 18 urami, Ciko86 pravi: dobro sej tudi da je zx10r z polnim tankom 16l naredil 300 kilometrov je tudi vredu Drugič boš pa ti naprej pelu zdej ko poznaš pot ti bo žru precej več pa še večkilometrov boš delu ko se boš vraču gledat kje je BELKA Sorry KARMEN sej sem jest isti ,če nočjo vozt za mano nej me prehitijo in KARMEN1 in C eagle 2
KARMEN1 Objavljeno Julij 23, 2016 Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 (popravljeno) Saj sva se menjavala . Prevozila sva nekako pol-pol, oba ves čas po predpisih. Popravljeno Julij 23, 2016. Popravil KARMEN1 C eagle in bobi1001 2
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Julij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 (popravljeno) Zadnje predpriprave in trening za letosnji motodopust....najprej zamenjat gume v Radlje ob Dravi potem pa cez Radelpass na Golico (Soboth) prevert ce so dobr scentrirane,pa se cez Weinebene ( hudo lepa cesta) do Velikovca ,vmes se na Koralpe( ker na visini so bile temperature superfinofajn) pa do Zelezne Kaplje in na Jezersko .Za zakljucek pa kruhki v Hotemazah pol pa domov....lepih ovinkastih in hladnih 444 km Popravljeno Julij 23, 2016. Popravil SharpNinja Port Folio, MiNa, robot in 26 others 29
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Julij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 10 motorjev iz Murske Sobote na Madžarsko in sicer v Siofok, kjer smo se kopali v neslanem morju. Vroče je bilo, klapa enkratna, polno smeha, tak da je bilo vredno teh 390km, ki smo jih prevozili. Pred odhodom (eden manjka): pik1, KARMEN1, izibajker in 17 others 20
bobi1001 Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 11 urami, SharpNinja pravi: Zadnje predpriprave in trening za letosnji motodopust....najprej zamenjat gume v Radlje ob Dravi potem pa cez Radelpass na Golico (Soboth) prevert ce so dobr scentrirane,pa se cez Weinebene ( hudo lepa cesta) do Velikovca ,vmes se na Koralpe( ker na visini so bile temperature superfinofajn) pa do Zelezne Kaplje in na Jezersko .Za zakljucek pa kruhki v Hotemazah pol pa domov....lepih ovinkastih in hladnih 444 km Ja smo se srečali na Jezerskem midva v odhodu vidva v prihodu.Parkiral si poleg mene.Jaz si tam ponavadi privoščim tole Padle so tudi 3 kaplje dežja potem pa suha cesta do doma robot, NumLock, UnionJack in 6 others 9
Popularna objava JezniPohorc Objavljeno Julij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Včeraj iz okolice Mb po dravski dolini do Lavamünda in na Golico... Policijske "racije" ni bilo videti, motoristov kar nekaj. Na vrhu pa zavit za jezero Soboth in skok v ne prehladno vodo. Moped domov na prikolici... Odlomil se je zglob/povezava pri menjalni ročici. Sumim, da mi je nekdo skočil na ročko medtem ko je bil moped parkiran... Vsaj vožnja in ohladitev sta bili super. robot, Schultz, UnionJack in 17 others 20
Popularna objava gift Objavljeno Julij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Včeraj en kratek izlet do Weinebene notranc, gsxf750, bobi1001 in 16 others 19
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Včeraj 700 km dolgcajta do Velikog Gradista. Danes en del Donavske magistrale in odlična Transalpina. Jutri rudnik v Turdi...pa mogoče še Transfagarasan. Al pa v torek. MiNa, Joker, DAMI34 in 8 others 11
NumLock Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 8 urami, JezniPohorc pravi: Včeraj iz okolice Mb po dravski dolini do Lavamünda in na Golico... Policijske "racije" ni bilo videti, motoristov kar nekaj. Na vrhu pa zavit za jezero Soboth in skok v ne prehladno vodo. Moped domov na prikolici... Odlomil se je zglob/povezava pri menjalni ročici. Sumim, da mi je nekdo skočil na ročko medtem ko je bil moped parkiran... Vsaj vožnja in ohladitev sta bili super. Veš, da ne morem verjet, da se ti lahko nekaj takega zgodi v Avstriji, da ti kdo namerno nekaj takšnega naredi, čeprav , so pokvarjeni ljudje povsod. Samo Gavrilovič pa je zakon, a ne?
Popularna objava builder Objavljeno Julij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 ponavadi za 250 km-jev ne vžigam mopeda, sam dons je drgač naneslo Trojanska lakota Slovenska Bistriška žeja sej, smisu življenja je "jest in pit, vmes pa kak km z mopedom nardit ta je že za v "globoke" robot, hajoktejn, DXR16 in 17 others 20
JezniPohorc Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 17 minutami, DL650 pravi: Veš, da ne morem verjet, da se ti lahko nekaj takega zgodi v Avstriji, da ti kdo namerno nekaj takšnega naredi, čeprav , so pokvarjeni ljudje povsod. Samo Gavrilovič pa je zakon, a ne? Mnja, ne vem... Ne morem 100% trdit. Vem samo, da sem normalno sparkiral, ko pa sem prišel nazaj in ko sem ga hotel dat v ler, sem iskal ročko in mi ni bilo jasno zakaj mi ne gre noga spodaj... Gavrilovič pa je bil za nostalgijo. NumLock 1
NumLock Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 1 minuto, JezniPohorc pravi: Mnja, ne vem... Ne morem 100% trdit. Vem samo, da sem normalno sparkiral, ko pa sem prišel nazaj in ko sem ga hotel dat v ler, sem iskal ročko in mi ni bilo jasno zakaj mi ne gre noga spodaj... Gavrilovič pa je bil za nostalgijo. Sama od sebe ni odpadla, tako, da je že nekaj na tem .... Kot sem rekel, nekateri uživajo v tem, ko škodujejo drugim. domina 1
Popularna objava axaQ4 Objavljeno Julij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 (popravljeno) No včeraj sva jo odpujsala malo k severnim sosedom na SolkPass, za nazaj še na hitro kafe na vrbsko jezero pol pa nazaj do Zgornjega Jezerskega. Fajn temperature. Odlične hitre in predvsem PRAZNE ceste. Res nisem mogel verjeti majhni količini prometa na cesti. Potovalna hitrost je bila temu primerna Par bolj slabih slik (poceni star telefon pač na tipke) Popravljeno Julij 24, 2016. Popravil axaQ4 Miha X, MiNa, robot in 19 others 22
Popularna objava maus Objavljeno Julij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 (popravljeno) dons je blo fajn ... no ja ,, pa učer je blo tut ampak ... pouhn pokemonou sm ubou ... meu sm jih po vizirju ... motorju ... pa po kombinezonu .... vem pa zato .. ker je skoz po men pok pok pok delalo ... itak .. pokemoni a me mate za moriuca Popravljeno Julij 24, 2016. Popravil maus hajoktejn, DAMI34, Ninč. in 8 others 11
hajoktejn Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: a me mate za moriuca Zame si poke-kiler po novem DAMI34, builder, maus in 3 others 6
Igi Pop Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Med dopustom sem se vozil po Italiji in Austriji, do Lichtenstaina. Najbolj sta mi sedla Passa Rombo in Grossglockner. Imam nekaj slik, ampak so na netu veliko lepše, zato jih ne bom objavil. bobi1001, Nikii, maus in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Podaljšan vikend na morju je sedel kot ata na mamo , od četrtka do včeraj na polnem brezplačnem penzionu mal gume pa mal goriva je šlo pa velik vode in hrane ...........po večini smo jedli in pili vmes pa za kakšnih 5 min skočili na mopije in se v kratkih hlačah vozili okrog trio čelos po dolgem času na kupu ,ženski del je bil navdušen ,saj se vedno izkažemo za dobre animatorje Mal kopanja zjutraj ,čez dan nekako pregurat vročino zvečer pa mal okrog na lov za avtohtono kulinariko ...porcije da pojest ne moreš .....ampak specialiteta je blo pa res dobro ...s polnimi želodčki pa na sprehod v Moščeničko Drago ,kjer sta se našla + in - ...... to je bilo to ,za domov sem med potjo slikal še slepega potnika , ki pa so ga žal cariniki pridržali na meji ,saj ni izpolnjeval EU norm Bolje on kot jaz ..... Slatkih razkropljenih in izgubljenih 400km v dobri družbi .................za en čas bo motor počival ,toplice so spet tu lp bobi1001, Mia, Ninč. in 28 others 31
Popularna objava moravčan Objavljeno Julij 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 včeraj sem se zapeljal en krog moravče-proti dolenjski-izvoz bič-žuženberk-dvor-kočevje-livod-predgrad-dol-osilnica-gotenica-sodražica-cerknica-postojna-kačje ride-moravče skupaj 350km lp marko skalar36, bobi1001, izibajker in 24 others 27
Janezs Objavljeno Julij 25, 2016 Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 pred 8 urami, moravčan pravi: Sem se včeraj isto moral peljati čez medvedje ride z morja, ker je bila cesta zaradi dirke zaprta v Malem Lugu.. Imajo v ovinkih fajn protekšn Miha X, notranc, builder in 4 others 7
Popularna objava skategrizzly Objavljeno Julij 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Včeraj sem se okoli 18h odpravil od doma z namenom prevoziti polovico kurje glave. Pot me je vodila skozi Ljutomer in Križevce pri Ljutomeru do Radencev, tam sem v drugem krožišču zavil v smeri proti Petanjcem in v tamkajšnjem križišču proti Gederovcem, kjer sem se ustavil na bencinski črpalki. Rezervoar napolnim do vrha za 12€ in pičim naprej čez Cankovo, mimo Ledavskega jezera, Rogašovcev, Kuzme in Martinja. Tam po 4 letih vožnje čez Goričko prvič zagledam tablo za tromejnik (čeprav sem vedel zanj in sem si ga imel že dolgo namen ogledati). Mi je očitno bila pokrajina bolj zanimiva kot table na poti. No ja, bolje pozno kot nikoli Zavijem torej proti naselju Trdkova in tokrat bolj podrobno opazujem obcestne oznake. Kmalu zagledam kažipot z napisom, da sem od tromeje oddaljen samo še 1,3 km. Asfalt od tukaj naprej preide v makadam, po katerem nadaljujem, dokler je teren dopuščal. Ustavim se ob tabli, ki je nakazovala 18% nagib. Konec poti zame. Motor parkiram in naredim dve sliki v dolini: Zraven table z nagibom so podrobna navodila v katero smer je treba in kolikšna je razdalja do tromejnika, ki je od te izhodiščne točke znašala 700 m. Sledim količkom s podobico ježka, ki naj bi označevali pot. Malenkost pred vrhom me ta ježek konkretno in za nekaj deset metrov skrenem. Še dobro da sem to dokaj hitro opazil, se obrnil in nadaljeval naprej po pravilni smeri, preden bi me v tistem gozdu ujela tema. Tabla za naklon ni lagala, hrib je bil konkreten, teren neutrjen, jaz pa z motoristično jakno na sebi v tisti vročini heroj dneva Če si trmast, si trmast. Do vrha sem prilezel skoraj po štirih, žejen kot kamela, v jakni pa poplava. Na cilju se končno slečem, malo posedim da pridem k sebi in naredim še nekaj Ko si odpočijem, se vrnem nazaj v dolino in zajaham svojo konjenico. Preden pridem do asfalta, se ustavim še pri lovski hišici, da zajamem še nekaj okolice: Do Martinja nadaljujem po isti poti kot sem prišel, nato pa vozim naprej skozi Ženavlje, Šulince in Gornje Petrovce, tam pa na kratko skočim še do Hodoša, če sem že blizu. Klasičen relaksacijski postanek ob jezeru, kjer je na delu lokalni ribič: Sproti pogledam še eno od naših železniških postaj, preko katerih poteka mednarodni promet: Po tej zadnji pavzi ga po skoraj prazni in dokaj ravni cesti čez Mursko Soboto, Veržej in Ljutomer zategnem domov v slabi uri. Števec pokaže 162 km, ura pa 21:38. Lüšna nedela, kak bi mi Prleki rekli DAMI34, Igi Pop, Ninč. in 32 others 35
Popularna objava dAlencc87 Objavljeno Julij 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Vcer do Ljubelja..nato pa proti Zg.Jezersko,kjer me je dobil mocan naliv in sem obrnil proti domu..pa itak ni blo vec casa..cesta Kranj-zg.Jezersko sicer nic posebnega..kako je kaj potem naprej?nisem se bil..lp Schultz, DAMI34, NumLock in 14 others 17
Popularna objava Darko3g Objavljeno Julij 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 (popravljeno) V čettek, sredi dopusta v Pakoštanih sem dobil obvestilo, da moram prevzeti opremo za OI v Kranju in sicer v petek ali ponedeljek do dveh. Kaj lepšega kot izgovor za kratko furco do Kranja in nazaj. Štartal sem ob šestih in od Benkovca do Posedarij peljal po avtocesti (naj mi pravoverni motoristi oprostijo ampak se je izkazalo kot dobra izbira. Dalje po Jadranski magistrali, kjer je precej pihalo in me je skrbelo, kako bom prišel nazaj. Od križišča za Krk sem zavil na hitro cesto in obvozil Reko, pri Matuljih pa nazaj na staro cesto do Rupe, Jelšan, Ilirske Bistrice, Knežaka in Postojne. Lepo se je bilo spet spomniti cest, ki sem jih včasih z avtom prevozil večkrat na leto. Od Postojne do Vrhnike klasika brez kogarkoli na ridah, potem pa spet AC do izvoza na Celovško in po stari cesti do Kranja. Vsega skupaj 6 ur. Ker je bila na obvoznici in do Brezovice kolona zaradi nesreče, sem jo mahnil proti Kočevju in Delnicam. Za Kočevjem mokra cesta, zgleda sem dež malce zamudil (včasih je dobro biti počasen). Sicer pa cesta LJ-Kočevje ni ravno motoristični presežek. Od Delnic do Jadranke pa sem ubral novo pot in sicer čez Fužine in Lič do Novega Vinodolskega. Dokaj zanimiva cesta, deloma zelo ozka in slaba, nekaj tudi popravljajo, deloma pa zelo lepa, skozi pa ovinkasta. Bom še vozil po njej. Dalje pa klasična Jadranka, ki je res odlična. Pihalo je malce manj kot zjutraj, sem pa vseeno od Senja do Starigrada prišel v pol ure. Ker sem imel čas v Rovanjski nisem šel na AC ampak preko Zadra do Pakoštan, kar je živa groza (skozi omejitve, kolona, za mano pa policaj v avtu vse do konca - zato odslej ta del le AC - škoda časa). Vse skupaj 14 ur s postanki in opravki - malo bolijo ušesa ko čelada pritiska na očala. Krasna dnevna vožnja, okoli Paklenice nekaj kapelj pa nič resnega. Slik ni. Popravljeno Julij 25, 2016. Popravil Darko3g r109, builder, MiNa in 9 others 12
Igi Pop Objavljeno Julij 25, 2016 Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 pred 13 urami, Kmet2 pravi: Podaljšan vikend na morju je sedel kot ata na mamo , od četrtka do včeraj na polnem brezplačnem penzionu mal gume pa mal goriva je šlo pa velik vode in hrane ...........po večini smo jedli in pili vmes pa za kakšnih 5 min skočili na mopije in se v kratkih hlačah vozili okrog trio čelos po dolgem času na kupu ,ženski del je bil navdušen ,saj se vedno izkažemo za dobre animatorje Mal kopanja zjutraj ,čez dan nekako pregurat vročino zvečer pa mal okrog na lov za avtohtono kulinariko ...porcije da pojest ne moreš .....ampak specialiteta je blo pa res dobro ...s polnimi želodčki pa na sprehod v Moščeničko Drago ,kjer sta se našla + in - ...... to je bilo to ,za domov sem med potjo slikal še slepega potnika , ki pa so ga žal cariniki pridržali na meji ,saj ni izpolnjeval EU norm Bolje on kot jaz ..... Slatkih razkropljenih in izgubljenih 400km v dobri družbi .................za en čas bo motor počival ,toplice so spet tu lp Lepo, da ste se imeli fajn. Sej ne da bi gledal dedce, ampak, a ni Pik celo zimo preživel v fitnesu in v savni. Se mi zdi, da je preveč rogljičke papal maus in dAlencc87 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se