Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Kdaj in kam sem se nazadnje pejal z mojo oso ??? Verjetno mi ne boste verjeli, da se ne spomnim ... Ker je bilo po kosilu zame pretoplo za vožnjo s kolesom, sem se do Godoviča odpeljal kar z "mojo oso" in na bajerju preveril vodno in vetrovno stanje. Če ne bo posredovalo kaj nepričakovanega, bo jutri isti kraj, drugo prevozno sredstvo z drugim voznikom in mojo jadrnico viktorijo v prtljažniku, ki že kar 5 let čaka , da bo končno le "zaplavala" ... Video posnetka ne obljubim, toda želim si ga zelooo ... Mia, KyoKon, bobi1001 in 18 others 21
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Niso glih Dolomiti je bil pa lep krog po skoraj praznih kozjih stezicah. lp vuk76, dAlencc87, Tedybear in 23 others 26
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Onlajn notranc, robot, KyoKon in 16 others 19
Popularna objava skalar36 Objavljeno Julij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 Zvečer pred spanjem. Start ŠK. Loka-Poljane nad Šk. Loko-Volča-Malenski vrh-Zgornja Brda- Hlavčje Njive-Gorenja vas-povratek Šk. Loka. Na sliki v ozadju Blegoš. bobi1001, skategrizzly, Janezs in 17 others 20
Popularna objava Lipstick Objavljeno Julij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 Stanje po 5 mes., slabo : HyperJack, MPeco, Schultz in 11 others 14
Popularna objava Haki Objavljeno Julij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 (popravljeno) Uhh danes je bla pa lepa turca... štart v Vipavi prek Razdrtega čez ride v Logatec, Žiri, Hotavlje, Črni vrh, Davča, Zali Log, Sorica, Soriška planina kjer sva bila zmenjena z prijateljico. Tam sva pojedla super kosilo in jo krenila nazaj čez Sorico prek Železnikov do Škofje Loke in se razcepila vsak po svoje, ona proti Lj jaz pa nazaj proti Žirem nato do Logatca in prek Hrušice in Cola nazaj v Vipavo. Bilo je super, kilometrov pa nisem štel Popravljeno Julij 30, 2016. Popravil Haki Frenk 67, skategrizzly, Kmet2 in 18 others 21
Popularna objava hitrii Objavljeno Julij 31, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Evo malo do mostarja jablanica na.........ln naprej do slapov kravica Etno selo hercog In seveda znameniti most builder, HyperJack, skategrizzly in 17 others 20
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Vtisi so manj motoristični ampak so Vsak dan dopoldne tako ...... ...popoldne pa tako lp NumLock, Nikii, robot in 12 others 15
Tedybear Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Zdraviliški (Moto)turizem? Kmet2, notranc, Ninč. in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Vtisi so manj motoristični ampak so Vsak dan dopoldne tako ...... ...popoldne pa tako lp kero popoldne zajahaš? builder, Roger G. Jagger in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: kero popoldne zajahaš? Vsako builder, Ninč., Roger G. Jagger in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Vsako sam na eni si se pa mau opekel builder in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: sam na eni si se pa mau opekel Preveč jahanja , potem postaneš nepreviden builder in DAMI34 2
stuhec Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Seveda ko ti postane vse lahkotno In postanes hitrejši da je bolj zanimivo Kmet2 in builder 2
Popularna objava JezniPohorc Objavljeno Julij 31, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 En kratek nedeljski krog pogledat Murturm. Vmes sva še čisto slučajno naletela na oldtimer srečanje v Gersdorfu. Schultz, Andrejcer, KyoKon in 25 others 28
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 Evo včerajšnji preživeli dan start iz mostarja za ohrid preko vilosov nikšiča podgorice shkoderja Do tirane preko elbasana do ohrida Nekaj vročih utrinkovprijazni gostitelj v centru mostarja le 300m od starega mestanikšičko slano jezero tudi albanija postaja zanimiva in lepa DAMI34, Erik99, C eagle in 32 others 35
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 Danes iz Varne proti mestu Shumen po malo zmahani AC. Potem pa na magistralko E772 mimo Targovista in Veliko Tarnovo do Sofije. Bolgari pospešeno gradijo obvoznico okoli nje, saj sem se vozil po gradbišču po oceni vsaj 15 - 20km. Magistrala E772 je preprosto odlična. Kljub omejitvi, smo ga vsi žgali krepko preko 100. Asfalt zelo dober, jebe pa Bolgare vegetacija ob cesti...saj jim prekriva prometne znake, nekje pa že resno sili na samo vozišče. Kljub temu, da sem imel cilj priti do Srbije, sva 15km pred mejo tik ob cesti zagledala bazen in nobel hotel Dragoman za 30€. Kraj je tudi Dragoman. Aja....temperatura se je vseskozi gibala med 31 in 36 stopinj, zato je bazen tako padel v oči. Jutri pa proti zahodni Srbiji, vremenska napoved pa ne obeta. Mah.....10 dni samega Sonca se mora nekje prevagat..... igc1, Fazer03, NumLock in 23 others 26
tonystx Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 6 urami, hitrii pravi: tudi albanija postaja zanimiva in lepa Tole je hotel ? A si vprašal za ceno nočitve? Pred enim mesecem sem se peljal mimo. Lokacija je kot naročena za izhodišče na off-road ture. gsxf750, hajoktejn, Frenk 67 in 1 other 4
hitrii Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 2 urami, tonystx pravi: Tole je hotel ? A si vprašal za ceno nočitve? Pred enim mesecem sem se peljal mimo. Lokacija je kot naročena za izhodišče na off-road ture. Žal ne sva spila nekaj tekočine in naprej Moram povdarit da cene pijace niso preterane pa tudi zelo soprijazni so Frenk 67 1
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Avgust 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 (popravljeno) Smo se nabrali kr eno nedeljo in se zapeljali na Kolpo. Tokratni Vozni park: Mi2 Une2 Tiste2 V Prelesju pa pohrustali kosilo .... Zakaj je vse v rdeči barvi ? .... ker smo dobili prazno mizo le pod senčnikom. Pot ni bila kako obsežna, je bila pa družba in hrana 1A. Ja in na "Putinovo soboto" tudi nisva zdržala doma in v tisti vročini gledala po TV-ju kolone in zapore po Sloveniji in okolici. Nekam na hladno (pa ne v arest ... ) je bila ideja .... In še dva višinska podviga: Za povrnjeno energijo, ki sva jo potrošila do Jezerskega, pa sva potem poskrbela s kosilom ob jezeru. Popravljeno Avgust 2, 2016. Popravil Fazer03 Bmflar, MiNa, Erik99 in 26 others 29
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Ker se fantje zelo veliko vozijo sem dobil poblastilo od Dami34,Pik1,Borutt..........Zivnorc ga ni hotel dat ,sam me nea briga Vtis je šel v smer .........ko so prišli so zasedli privat prostor kot da so tam doma , sej me je sram ,sam kaj čem če nimajo prijateljev pol se pa jaz mal z njimi družim Ne vem kaj je bilo med potjo samo Pik1 je prišel že čisto razigran prst pove vse , komaj me je čakal , sej ga mam tud jaz rad .... pol smo se šli mal kopat ,itak so vsi prisotni pobegnili z zaposlenimi vred ...........skakalo se je na glavo ,bombice .........mal mi je blo nerodno ,sam kot pravim ,so moji prijatelji Še mal v savnice Pa so spet postali lačni in žejni ............evo pa še Gejša je bila z nami , itak tud lačna Zivnorc je končno najdu medvede za odstrel ............golaž enkrat drugič Na koncu sem Damiju34 nastavil še mal vzmetenje,saj mu je Mitaska grozno drsela Ko sem jih končno skopal,napil in nahranil so se v divjem slogu kot pripeljali tudi odpeljali ,Boruttu se je kelnarca med speljevanjem obesla na motor ,ne vem al se je zataknila al jo je zataknil on Naredil sem lepih in slatkih nekaj korakov in z vsakim Jamesonom sem bil bol športno naravnan in špura je bla po idealni liniji do sobe , zvočne ovire me niso zmotile ..... Skratka fantje , hvala za odlično popoldne , res ste mi ga popestril , pacientom pa tud je pol prišla kelnarca do mene in rekla : ampak družbo imaš pa res super . Sem reku vem ,sam mene poglej Objava izraža samo stališče avtorja ..............na koncu je vsak videl mal drugač ..... vuk76, KyoKon, Fazer03 in 35 others 38
NumLock Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 @Fazer03 tote tvoje skice so full dobre. Mater, maš smisel za skiciranje.@Kmet2 hehe, tam na sliki eden sredinca v zrak drži, mar ne? A je hotel pokazat, da s tem seksa? pik1, Fazer03, notranc in 3 others 6
Andrejcer Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Kje ste se le našli? Vsi ste čelavi. DAMI34, Zivnorc, Tačka in 5 others 8
mladench Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 10 minutes ago, Andrejcer said: Kje ste se le našli? Vsi ste čelavi. v zdravilišču DAMI34, builder, notranc in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred eno uro, DL650 pravi: @Fazer03 tote tvoje skice so full dobre. Mater, maš smisel za skiciranje.@Kmet2 hehe, tam na sliki eden sredinca v zrak drži, mar ne? A je hotel pokazat, da s tem seksa? Vrjamem da bo prijatelj odgovoril nežno na tvoj post ,sploh ne boš vedel ko ga boš bral da ti ga je v rit porinil .....takšen je , jz ga mam rad builder, Zivnorc, DAMI34 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se