Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Deli Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 2 minutami, Tedybear pravi: Iz Zlatibora pobegnila že okoli sedme zjutraj. V pred mejo z BiH obiskal še Les od Emirja - Drvengrada. Tam sva se zadržala ravno toliko, kot je potrebno za en obhod - pol ure. Do Capajeba sva šla čez Romanijo (Ustipraca - Sokolac). Ta cesta me že zaradi lepe pokrajine vedno navduši. Skozi prestolnico in skozi Travnik, prelaz Komar, D.Vakuf do Pivskega jezera pri Jajcu. Pet korakov pred recepcijo me zaustavi srečno naključje. Okoli vogala pride z potovalkami in istim namenom kot jaz (urediti prenočišče) cel avtobus ninđ v popolno bojni opremi - samo temne oči med črno tkanino. Da bi bil dvom o smiselnosti, delitve jedilnice z pol Saudske Arabije popoln, se čez trenutek pojavi se skupina pus Prebil 3 dni v Bosni - okupirana. V vseh letih jih nisem videl niti 10%, kar sem videl v 3 dneh. Me malo skrbi. Na Štrbačkem Buku in okolici 90 % njih. Scarabeo builder, MiNa in NumLock 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 3, 2016 Deli Objavljeno Avgust 3, 2016 Nekaj me jebe shranjevanje. Dopolnjujem ......še pojavi se skupina pustnih sem v širokih hlačah na zvonec in bolj zaraščeni, kot Tedybear po 12. dneh. Pravzaprav so bili prisrčni...prav po moško so se držali za roke in prepevali. Majkemi. Takrat je bilo tudi naši jasno, da je pobeg skozi kanjon Vrbasa do Banja Luke edina prava rešitev. V hotelu Dragana prijetna družba se dveh motoristov iz Štajerskega konca. builder, MiNa in Frenk 67 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 Sreda 03.08.2016 Malo abstinenčne krize sem zreduciral z obiskom mehanika...mislim, da je bil že čas, da po dveh letih naredim servis...v dveh letih naklepal slabih 2000 km Sevnica - Hrastnik - Trbovlje - Litija - Bogenšper pa mal sem se pr @shibby oglasil, da sem prečekiral kak hitro raste mala bajkerica Pol pa duma.. No 230 km se je pa nabralo Schultz, DAMI34, builder in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 Sta s mehanikom kaj poslušala ventile sory za off topic ,sam ne zdržim ..... builder, Bmflar, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Sta s mehanikom kaj poslušala ventile sory za off topic ,sam ne zdržim ..... Pr Kawasakiju jih bova poslušala pri 42 kkm, glede na to, da delam 1 kkm / leto imam še do poslušanja ventilov cirka 8 let fore. Sam problem je, da bo mehanik že takrat mal v letih, pa bo mogoče vseeno boljš za zihr odprt pa bomo mal pogledali Kmet2, sayo, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Sta s mehanikom kaj poslušala ventile sory za off topic ,sam ne zdržim ..... ab se ti rt krvau useknu ampak če dela 2000 km /leto ... boš meu ta motor večno Bmflar, HyperJack, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: ab se ti rt krvau useknu ampak če dela 2000 km /leto ... boš meu ta motor večno še enkrat preberi, delam 2000 km na dve leti, haha builder, Bmflar, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 1 minuto, HyperJack pravi: še enkrat preberi, delam 2000 km na dve leti, haha ups.. zdj sm pa zgrožen builder, HyperJack, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 18 minutami, maus pravi: ups.. zdj sm pa zgrožen Jz tudi...sam čez ene par let ko bo bajta sezidana h kaminu glih ne morem dat zgonjenega mopeda.. :P.. maus, Grut in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 22 urami, hitrii pravi: EDanes pa iz ohrida do kalampake ogled Meteor Vreme idealno cesta vrhunska Malo utrinkov in nekaj fotk Nice memories! Tačka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, maus pravi: ups.. zdj sm pa zgrožen Jaz tud .... nad tvojo matematiko! Popravljeno Avgust 4, 2016. Popravil DL650 HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 Ena krožna Grablach,Wolfsberg,Weinebene,Eisbenwald (kjer izvajajo obnovo ceste),Stausee Soboth- cca200 km DXR16, DAMI34, skategrizzly in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 Ob 3. 8. 2016 at 13:34, Scarabeo 500 pravi: Da vas ne bo skrbelo. Poročam. Začel sem z borovničkami, a ne gre. Nadaljeval s šljivo, tudi ne gre. Veliko ga je ostalo zame . Potem se je od nekod vzel alko 70%, ulala gre. Zvečer postopek ponovim, brez 70% alkohola . Hvala za skrb. Zdaj mi ne bo težko. Scarabeo Ni bilo tam, je pa bilo blizu. Z wd40 dobiš alkoholca takoj dol pa še v vsaki garazi je ponavadi.Samo da si rešil Zivnorc, UnionJack, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 Torej: Krog, ki sva ga začela 24.7.2016 se je danes zaključil. Potekal je takole; Dom - AC do Svilajnca (falil en odcep) -preko Đerdapa v Romunijo - TA, TF, Turda, Sibiu - Constanta - Bolgarija (3 dni izležavanja ob Črnem morju) - nazaj v Srbijo - čez Bosno do Novigrada (nekoč Bosanski Novi) - Dvor - Karlovac - Metlika - pa domov. Števec na motorju se je ustavil pri 4069 km, bančni pa po prvih podatkih pri cca 1200 - 1300€. Veriga je pri dobrih 51 Kkm zrela za menjavo, strgala se je pa tudi guma na tački sopotnice. Zaključek vtisov...Romunom smo lahko zavistni, kako urejajo ceste. Oni pa nam, da znamo ravnati s smetmi. Se mi zdi, da bomo mi vseeno prej obnovili to našo luknjasto kloako, kot pa Romuni dojeli, kam spadajo smeti. Bolgarom gre malo slabše, kot Romunom...cest nimajo tolk slabih...sem pa med enim obvozom prometne nesreče vozil skozi tisto prvobitno ruralno okolje..in takrat so se mi pred očmi vrteli prizori iz filma "Na svoji zemlji". Verjetno zaradi časovne vzporednice. Srbi so pač...Srbi. Zlatibor me ni navdušil...kot bi na Pokljuko ali Roglo navlekel 15000 folka...z vsemi kramarji in pečenjarnicami vred. Lahko bi ga bolje izkoristili. 9 let bo minilo, kar sem 10 mesecev preživel v Bosni in v tem času z avtom naklepal blizu 30 000 km. Kaj dosti se ni spremenilo...smetarska vojna na Vrbasu med Republiko Srbsko in Federacijo še traja. Aja..Prijedor se je kar lepo razvil. Mavti, Zivnorc, vuk76 in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Tedybear pravi: Torej: Krog, ki sva ga začela 24.7.2016 se je danes zaključil. Potekal je takole; Dom - AC do Svilajnca (falil en odcep) -preko Đerdapa .... Kaj si falil .... odcep pri starem Hrastu za Svilajnac? Svilajnac in okolica je zelo lepa ... Despotovac - ogled Manastira, kjer stanujejo Kaluđerice, Resavska pečina, kjer smo pekli odojka .... uff .... vrhunsko. Sem malo pobrskal po arhivu .... Nama je bilo tako lepo, da sva bila lani maja 14 dni tam, pa potem še 1x v avgustu - 6 dni . AC Beograd - Niš (izhod Stari Hrast) - Svilajnac Po prečkanju zanimivega mosta (ko pelje vlak, potem avti ne morejo) čez Moravo, pridemo v Svilajnac. V ozadju termoelektrarna ... Popravljeno Avgust 4, 2016. Popravil DL650 bobi1001, Frenk 67, Zivnorc in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 . ... prijetno ... ... marsikaj ... hitrii, skategrizzly, MPeco in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 8 urami, DL650 pravi: Kaj si falil .... odcep pri starem Hrastu za Svilajnac? Svilajnac mi je bil povsem izven rute. Moj namen je bil, da pridem čim bližje Donavi, oziroma Đerdapu. Mal sem bil površen pri načrtovanju prvega dneva, kar me je "koštalo" dodatnih cca 50 kilometrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Tedybear pravi: Svilajnac mi je bil povsem izven rute. Moj namen je bil, da pridem čim bližje Donavi, oziroma Đerdapu. Mal sem bil površen pri načrtovanju prvega dneva, kar me je "koštalo" dodatnih cca 50 kilometrov. Včasih je fajn, da se človek malo "izgubi". Takrat se lahko slučajno vidijo zanimive stvari, ki jih sploh nisi imel v planu. Sem pa spremljal tvoj potopis - fantastično. Tedybear 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Včerajšnji dnevni vtisi iz okolice Zlatibora 200 in še nekaj kilometrov, najprej ogled kraške jame "Stopiča pečina" nato ogled etno vasi Sirogojno in nato ogled slapa Gostilja nato paše krog do Bajine Bašte in nazaj preko Užic na Zlatibor Počsi ali pa tudi ne se najino potepanje končuje danes iz Zlatibora do Orašca ob reki Uni malo manj kot 500 km obvezna slika v Višegradu Nekje med tuneli in na koncu pknik z divjimi račkami ob reki Uni evo končujem objavo ob simfoniji čričkov. DAMI34, UnionJack, Mavti in 36 others 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Ob 3 August 2016 at 14:22, Scarabeo 500 pravi: Lejga, malo 70 % alkohola mi je ostalo. Pohiti Ce si sel na Hvar sem v Ivan Dolcu. Sicer zeje na trpimo, kaksen pir pa lahko spijemo skupaj. ⛱ Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 3 minutami, Frenk 67 pravi: Ce si sel na Hvar sem v Ivan Dolcu. Sicer zeje na trpimo, kaksen pir pa lahko spijemo skupaj. ⛱ Jaz ga imam tudi nekaj za spit. . Sem v Vrboski. Scarabeo pred 3 urami, MiNa pravi: Pa do Orašca ob reki Uni malo manj kot 500 km obvezna slika v Višegradu in na koncu pknik z divjimi račkami ob reki Uni evo končujem objavo ob simfoniji čričkov. Saj to ni res. Ista klopca. Si bil kot Šefika? sohen, SuNa, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Dons fura do Paklenih, kosilo v Palmizani. Racun tako zasoljen, da je starejsi mulc reku, da naj naredim en selfi z racunom. Vecerja pri kumu v Dolcu. En krasen dan na dopustu. Motor Honda 30 KM sam brez koles. pred 17 minutami, Scarabeo 500 pravi: Jaz ga imam tudi nekaj za spit. . Sem v Vrboski. Scarabeo Saj to ni res. Ista klopca. Si bil kot Šefika? Ce se kdaj ta teden zapeljes do Ivan Dolca poklici 041 652 345 Scarabeo 500, NumLock, Janezs in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 pred 9 urami, Scarabeo 500 pravi: Saj to ni res. Ista klopca. Si bil kot Šefika? Midva sva pri Hazimu. Od klopce naravnost čez tranik do hiše. Vreme naju je malo zafrknilo. Zvečer črički, ponoči pa strela in grom. Danes greva zaradi slabega vremena proti domu, sem se pa sigurno še vrneva. bobi1001, sohen in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Pravkar, MiNa pravi: Midva sva pri Hazimu. Od klopce naravnost čez tranik do hiše. Vreme naju je malo zafrknilo. Zvečer črički, ponoči pa strela in grom. Danes greva zaradi slabega vremena proti domu, sem se pa sigurno še vrneva. Midva sva tudi spala pri Hazimu, večino dneva pa prebila 300 metrov nazaj proti izhodz. Pri njemu dobiš vse, še spanje - sem pogledal, pravi luksuz proti najinemu. Tudi jaz se bom še vrnil. pred 7 minutami, Scarabeo 500 pravi: Midva sva tudi spala pri Hazimu, večino dneva pa prebila 300 metrov nazaj proti izhodz. Pri njemu dobiš vse, še spanje - sem pogledal, pravi luksuz proti najinemu. Tudi jaz se bom še vrnil. Pozdravi ga, če si še tam. SuNa in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Avgust 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Nekaj malega sem se kotalil..... builder, bobi1001, domina in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se