DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 pred 4 minutami, Lipstick pravi: Nekaj malega sem se kotalil..... še za kavo nis mel časa, objestnež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: še za kavo nis mel časa, objestnež Se je mudil, spet zamujal ( družinska srečanja, pa te takozvane... ), a se še kar sončiš, pejt raj mal rocico trenirat ( vozt .... ) . DAMI34, Frenk 67 in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Pravkar, Lipstick pravi: Se je mudil, spet zamujal ( družinska srečanja, pa te takozvane... ), a se še kar sončiš, pejt raj mal rocico trenirat ( vozt .... ) . sm treniral, mal po krasu zig-zag, do Vikija pa kavo piu, do Postojne pa kavo piu, pa do Vipave, pa kavo piu, pico jedu. Dans je bil plan preverit kako se ta nou kombinezon od moje drage obnese, pa je bilo velik pavz, da je ne žulja Frenk 67, builder, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Takole, končala sva najino letošnjo "turo" in na poti iz Šrbačkog buka domov naju je lepo opralo, pravzaprav umazalo. Se je pa na sončni strani Alp precej ogrelo in sem postal zato sva si v lokalni pivovarnici privoščila Ta zadnja etapa je bila dolga 290km od skupno 4949km, ki jih je dober stari NUVI zabeležil takole. Vtisov 14 dnevne poti ogromno. Srečala nekaj zanimivih "popotnikov" na 2 in 3 kolesih ter premnogo prijaznih domačinov. domina, Tedybear, builder in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 nedelja v sedlu moravče- železniki-cerkno-most na soči-čepovan-sveta gora-gorica-ajdovščina-predmeja-col-logatec-morvče 280km marko robot, igc1, Scarabeo 500 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 1 minute ago, Wakasaki said: zadnje slike-kje je to? Lokavec-Predmeja mogoce? Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 13 minutami, Nearrain pravi: Lokavec-Predmeja mogoce? točno Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 (popravljeno) Moto gp priprave v polnem teku pa še mal ostalega od moto vikenda z 964km Popravljeno Avgust 7, 2016. Popravil Danilo D Big Py, DAMI34, Scarabeo 500 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Ena meni všečnih za popoldne, dobrih 200km Babno Polje - Crni Lug -Mrzle Vodice - Zg. Jelenje - Delnice - Kočevje Pred crnim lugom tik pred zg. Jelenje Omladinsko jezero Mal novga asfalta, drgač pa ponekod drsi kot ponavadi, nič novega. Bmflar, Wakasaki, Scarabeo 500 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Danes sem obkljukal še Vršič in Kranjsko gorske smeri - kot sorazmerno nov motorist (povratek po četrt stoletja) vidim, da ne uživam najbolj v cesti navzdol in 180 stopinjskih ovinkih tako, da sem kar vesel, da sem bil tistih kock deležen pri vožnji navzgor. Gor je šlo zaradi prometa počasi, navzdol proti Trenti pa ob vožnji za avtobusom še bolj. Nad samim Vršičem nisem najbolj navdušen – je tudi gor blazna gužva in če je partija, da se malo posedi še gre, če pa si sam pa ne vidim razloga (prevečkrat) riniti gor. Ob Jezeru Jasna... Gužvaaaa..., in to če ob 10-ih zjutraj (nedelja)... Od Trente navzdol pa je čisti užitek in veliko mest, kjer se da naužiti lepote Soče. V Bovcu sem imel namen zaviti proti Lago di Predil, vendar nisem našel kje zaviti – sem pričakoval da bo znak za npr. Mangart, vendar nikjer nič – sedajle ko gledam vidim, da je odcep že nekaj višje in ne v samem kraju Bovec. O.k., bo pa še za drugič nekaj ostalo. "piknik prostorčki ob Soči... Nadaljeval sem proti Mostu na Soči kjer sem pričakoval kakšno gostilno s ponudbo rib, vendar nič tako, da sem se nato silo ustavil nekje proti Idriji (pica L) predno sem zavil proti Cerknem. Včeraj sem si namontiral torbico za navigacijo in vnesel različne vmesne cilje, da bi me peljalo kot sem si zamislil, vendar v praksi pa katastrofa – me vpraša kam izmed teh (vmesnih) ciljev naj me vodi – ja najprej do prvega vmesnega cilja in potem pa naprej, kam pa drugam..., vendar se potem, ko je prvi cilj dosežen (sem enega izmed ciljev moral izbrati) zgodba konča in sem moral ponovno iti na v spomin vneseno potovanj,e potrditi, izbrati naslednji cilj itd. tako, da me je potem minilo ponavljati vajo za vseh 10 vmesnih ciljev (nimam pojma kaj sem naredil narobe) in sem potem peljal "na pamet". Suma sumarum je bilo zelo prijetno, veliko motoristov, čudovita Soča in napolnjene baterije do naslednjega tedna z novimi 310 kilometri. notranc, Wakasaki, Frenk 67 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 (popravljeno) Nisem zdržal en dan doma ....... .......osedlam , preverim tlak v pnevmatikah, natankan je pa vedno ko ga parkiram . Kranjska Gora Kakšna kravca se vedno najde Cesta pa vsako leto bolj zmatrana , tako lepi kraji pa ...... Na vrhu pri koči poknem eno fotko ali dve Lepo deželo imamo . Vmes mi je eno šesnajskrat postalo res vroče, mogoče takšen dan ,tud sam nisem bil nekaj v formi pa sem mislu da bi skočil , da se osvežim .............hitr sm si premislu Kanal. Vmes se zapeljem še na servis,saj je za mano že 250km ja jbg odpadel je nosilec cevkice za scotoiler KTM neč kriv Garažni mojster Dami ...uštimu u nulo .... ..in seveda ker nisem zadovoljen z malim dobim še kosilo ......ko na BMW servisu sam da tuki tud pes dobi svoj delež Vmes se ustavim še pri HD-Dyna , moji nadomestni starši za Bibi ........hvala! ..........po 14dneh pauziranja je teh 500km danes sedlo ko budali šamar ....evo .... lp Popravljeno Avgust 7, 2016. Popravil Kmet2 RobiRoberto, jskrablin, bugy2004 in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Danes smo se vozili po dolini Kolpe,od Osilnice navzdol. Z ograjo so zajebali celo dolino, vendar očitno deluje. Pred par tedni sem v Avstriji ves čas videval nindže, tukaj pa ni bilo nobene. Na cesti srečal in na srečo falil veverico in srno, kača je bila že ploščata. Janezs, Tedybear, C eagle in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 Kmet, a nisi več na terapijah ali si bil samo na "vikend" dopustu? builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 (popravljeno) 11 hours ago, KyoKon said: Ena meni všečnih za popoldne, dobrih 200km Babno Polje - Crni Lug -Mrzle Vodice - Zg. Jelenje - Delnice - Kočevje Mal novga asfalta, drgač pa ponekod drsi kot ponavadi, nič novega. Zanimiva tura Jaz sem zadnjič zavil (mislim da v Malem Lugu) proti Osilnici in nato čez Medvedje ride. Naslednjič bom ubral tvojo varianto. Lahko poveš, na keterih odsekih asfalt drsi ? Hvala in LP Andrej Popravljeno Avgust 8, 2016. Popravil dreja_123 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 pred 2 urami, DL650 pravi: Kmet, a nisi več na terapijah ali si bil samo na "vikend" dopustu? Konec zdraviliških terapij , začetek motoristićnih C eagle, Igi Pop, solorider in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 (popravljeno) Danes sva se z mojo oso odpeljala od doma ob 8.00 pri 14 oC in vrnila nazaj ob 14.40 pri 31 oC Nisem pričakoval toliko makadama in dvakrat sem moral vprašati za pravilno smer. Nekje sem tudi zgrešil, ker sva se na Bloško Polico pripeljal iz napačne smeri. Kahva pri varadero team v Logatcu je bila zopet "out of time" ... 6061 - 5924 = 137 km Popravljeno Avgust 9, 2016. Popravil RobiRoberto skalaprava, Ktr1sk, Bmflar in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Robi, ko se boš spet vozil po Blokah, pojdi pogledat še Bloško jezero. V Novi vasi zaviješ levo za OMV pumpo. Ful lepo. RobiRoberto, Bmflar, JezniPohorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 IGI hvala za nasvt in ker sem se do Bloškega jezera že peljal, sem se danes na Bloški Polici obrnil nazaj proti domu. builder, Igi Pop in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Danes oplazil delček Dolomitov Z Luksa se zmenimo in gas proti Kranjski Gori , cesta solidno prevozna , midva po predpisih ,sonce na nebu skratka mastrubiranje Reka Fella. ..pa proti .... ...Plockenpass Pa nazaj na Kobarid ob naši prelepi Soči.... In v Snecerjevem stilu ..... Telesne temperature in utripa žal ni ......bila je res lepa turca na izzy Lp Schultz, skalar36, HyperJack in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Robi danes sva se srečala v Podskrajniku pri Cerknici ob 12uri in 12minut Lp notranc builder, RobiRoberto in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava alko1 Objavljeno Avgust 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Tole se mi je utisnl Tri dni usranga sonca Pa 1.3K Mah brez veze pik1, Bmflar, Kmet2 in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Avgust 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Prva furca novga/starega motorja:) skalar36, Janezs, KyoKon in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 13 urami, notranc pravi: Robi danes sva se srečala v Podskrajniku pri Cerknici ob 12uri in 12minut Lp notranc Vse je mogoče, le moj spomin taga ne doseže Ali si bil z mopedom, ker jih nisem srečal prav veliko ? Bmflar, Zivnorc, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 9 minutami, RobiRoberto pravi: Vse je mogoče, le moj spomin taga ne doseže Ali si bil z mopedom, ker jih nisem srečal prav veliko ? Bil sem s kombijem Zivnorc, RobiRoberto in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno Avgust 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) Predvčerajšnjim šel čez nekaj "passotov". Štartal ob 8h zjutraj, vrnil sem se ob 1h ponoči, skupaj točno 1.001km. Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil motolover Vito23, skalaprava, Nearrain in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se