Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

trebor

Priporočene objave

Google mi je z vpisom Nockalm našel zelo podobno fotografijo, le smrečica manjka na njej ...

Nockalm.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, motolover pravi:

Predvčerajšnjim šel čez nekaj "passotov". Štartal ob 8h zjutraj, vrnil sem se ob 1h ponoči, skupaj točno 1.001km.

IMG_4837_zpsn12j2xxu.jpg

maratonc 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

57 minutes ago, RobiRoberto said:

Google mi je z vpisom Nockalm našel zelo podobno fotografijo, le smrečica manjka na njej ...

Nockalm.jpg

Ne manjka smrečica,mal na desno se vidi glih konica smrečice,ti si pa slikal še bolj desno,zato se jo vidi mal bolj na tvoji fotki;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, sebar pravi:

@Kmet2, a lahko prosim nehaš slikat s fotoaparatom iz 80ih. Vedno sem razočaran ko nastavim tvoje slike na ozadje :D 

problem je kr linka iz FBja, ne uplouda...originali so zihr dost veliki pa dobri :D

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Robi saj si ga našel.

Na 24. sliki si motor parkiral točno na velikem naravnem mostu saj preko njega poteka cesta.

Tista luknja desno v skalah, ki se vidi na sliki pa je vhod v Tkalco jamo.

Lp, notranc

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Notranc HVALA. Najbrž me je zmotilo to, da sem pričakoval da bom veliki naravni most gledal od spodaj navzgor in za to bi se najbrž moral spustiti še v "strugo". Torej se mi ne bo treba še enkrat voziti tja, tako da bo moja naslednja vožnja proti Voglu ... :OK:

IMG_7145.JPG

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, builder pravi:

Bled,Kranjska gora,"VRŠIČ",Trenta,Bovec,Kobarid Tolmin,Most na soči,Idrija.......Otočec 489 km  

Mi gremo naslednji vikend. Kakšen nasvet, prosim v naslednji temi:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 38 minutami, builder pravi:

Bled,Kranjska gora,"VRŠIČ",Trenta,Bovec,Kobarid Tolmin,Most na soči,Idrija.......Otočec 489 km  

13900192_1246115568745956_81160254714561

Si me prehitel okrog 15h malo naprej od odcepa ko greš do izvira Soče proti Bovcu.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 50 minutami, Andrejcer pravi:

Mi gremo naslednji vikend. Kakšen nasvet, prosim v naslednji temi:

Prosiš za nasvet, pa ne znaš potem ene besede napisat!
Se spomnim teme (upam, da se ne motim), ko si spraševal za Pohorje ... kaj ti kdo predlaga.  Pa nisi odgovoril čisto nič! Še slik nisi prilepil, da bi vidli, kje si se peljal. Pa brez zamere.

Temu sistemu se reče: Hit & Run

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, bobi1001 pravi:

BP razen ene policijske kontrole in ene par zgubljenih turistov,aja pa slaba cesta in kolesarji čez rezijo.

Super, da si omenil. Imam eno vprašanje glede ceste za Rezijo in sicer:

To si šel čez Žago in Učjo, ter takoj čez mejo zavil desno za Rezijo?
A misliš to cesto .... Val Resia
Torej cesta je praviš zelo slaba? Kolk se spomnim je tam en dela makadama. Imam namen čez nekaj dni se tam peljat, pa bi bil vesel informacije. Hvala vnaprej.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, DL650 pravi:

Super, da si omenil. Imam eno vprašanje glede ceste za Rezijo in sicer:

To si šel čez Žago in Učjo, ter takoj čez mejo zavil desno za Rezijo?
A misliš to cesto .... Val Resia
Torej cesta je praviš zelo slaba? Kolk se spomnim je tam en dela makadama. Imam namen čez nekaj dni se tam peljat, pa bi bil vesel informacije. Hvala vnaprej.

Ja mislim to cesto,ampak šel z druge strani,makedama ni vendar cesta ozka in tudi ponekod nanos peska,na ene treh ovinkih celo s prvo(zaradi kolesarjev nasproti)drugače pa previdno pa kar gre,ostalo pa kot je napisal Scarabeo.

Če greš gor iz Žage,in se spustiš dol na Resiutto pa previdno in srečno.

Jaz grem sigurno še kdaj kjub slabi cesti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obema najlepša hvala za informacije. :beer2:
Iz Kobarida bo to moja pot do Tolmezza in naprej v Dolomite.Vem, lahko bi šel okrog, ampak ravno zaradi zanimivosti ceste (ozka) bi rad, da se z ženo peljeva po tej poti. 1x sem se peljal po tej cesti in vem, da je potrebno biti previden, sploh z vsemi kufri in če pride avto nasproti, zna bit zanimivo. Upam, da v septembru ne bo več toliko kolesarjev na teh cestah.

Hvala še 1x.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!