Andrejcer Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 2 urami, DL650 pravi: Prosiš za nasvet, pa ne znaš potem ene besede napisat! Se spomnim teme (upam, da se ne motim), ko si spraševal za Pohorje ... kaj ti kdo predlaga. Pa nisi odgovoril čisto nič! Še slik nisi prilepil, da bi vidli, kje si se peljal. Pa brez zamere. Temu sistemu se reče: Hit & Run Dihaj..... ne le, da odgovarjaš v napačni temi, še napačnega uporabnika si izbral za grajanje. Drugače pa sem danes naredil eno krajšo turo okrog pomurskega pasu reke Mure. Tako je izgledala: Nisem fotografiral, sem bil prehiter. Kmet2, mladench, robot in 6 others 9
builder Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 5 urami, Marcel-F pravi: Si me prehitel okrog 15h malo naprej od odcepa ko greš do izvira Soče proti Bovcu. jest zmer prehitim vse, dokler mi neujo enga dneva čitabe vzel, pol bo pa mir pred 5 urami, Andrejcer pravi: Mi gremo naslednji vikend. Kakšen nasvet, prosim v naslednji temi: nikoli nič ne planiram, se vsedeva in gas, skoraj do konca Bmflar, bobi1001 in solorider 3
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 . ... dnevni vtisi v prjatlove kovčke ... ... Bjelašnica online ... UnionJack, notranc, Frenk 67 in 17 others 20
solorider Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... dnevni vtisi v prjatlove kovčke ... ... Bjelašnica online ... samo, da ni na mino nagazil! pik1, DAMI34, Bmflar in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 37 minutami, solorider pravi: samo, da ni na mino nagazil! Kaj, a zdj nit mau počivat ne smem solorider, bobi1001, notranc in 4 others 7
NumLock Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Škoda, da si ga položil. Vseeno sem ti lajkal sliko ... Moram pa priznat, da sem bil malo skeptičen in sem mislil, da je vse skupaj nameštaljka. No, glede na zasedbo. DAMI34, builder, bobi1001 in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 No jz sem se tud mal vozu ,včasih so se mi pridružila pa še duo Čelos ........ Trdnjava Gradina .... V Modracu sva s Pikom čuvala ladjo Piratom .............bogato so se odolžili ........ ........odolžili pa so se na naćin da je Dami34 končno dobil svojo boljšo polovico z korenčkom .........vsaj ni men pa Piku več težil ...ko je Dami poštimal svojega novega korenjaka smo se odpravili proti Bjelašnici ............. Dva trmasta in vzdržljiva takoj sta se uštekala..... ...pridemo na Blelašnico (Umoljan) in si privoščimo teletino iz pod peke + 2 jajčka,eno nojevo in eno od kokoške ...itak smo se ga pon narukali in spavanac ........moja soba nakazuje da sem družinski človek , kar nekako karikira slika na steni .... .....Dami pa Pik pač spita v drugi sobi ,svedra kot sta pa karikira spet slika na steni .......... Zjutraj počasi ampak res počasi ustanemo Pik (križ) Jaz (koleno ) Dami34 (vse) ko se sestavimo jo vžgemo na Bjelašnico Repetitor.....duo Čelos sta prišla točno 1km od apartmana ko prijavi Pik z najtabulšejšim motorjem ,da to pa ni narejeno za takšen makedam .no tadrud pa res ni narejen in tako sem ostal spet solo ........makedam je res čisti razfuk ...... tako sem jih še ujel , potlej sta se pa predala ........ Dami34 je vmes položu motor ,sreča da ni bilo škode na teleščku ,edino kovček in Puig je utrpel lažje poškodbe . in dosegel sem vrh , ta motor res ni narejen za takšen razdrapan makedam , sem mislu da se bo vse razpadlo ,no pripeljal sem v enem kosu brez situacij Spodaj poberem še duota in kafica na smučišču .... .od tu pa mim Neretve .......... V Medžugorje od kjer zdaj pišem ......zunaj 38stopinj ,jaz pod klimo tista dva pa že nalivata Lp Frenk 67, izibajker, DAMI34 in 24 others 27
Popularna objava TakeALookAround Objavljeno Avgust 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Pisda, ta motor je res hud! Moj gre ze v kurac pocas..... Kmet2, pik1, Bmflar in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 53 minutami, DL650 pravi: Škoda, da si ga položil. Vseeno sem ti lajkal sliko ... Moram pa priznat, da sem bil malo skeptičen in sem mislil, da je vse skupaj nameštaljka. No, glede na zasedbo. Ni, je kr živa jeba, lukne od pol metra, šodr pa 10 cmetrski...žal mam prekratke nožice, pa mi je noga u lukno padla in sm polegel. K sreči bres škode. S Pikom sva potem na pol poti obupala, ker je bilo vseen preveč rasfukala mopede, Kmet pa je z nadčloveškimi napori dpsegel sam vrh. Svaka čast, kapo dol, ampak prvič srm ga slišal, da se mu moped smili pred 25 minutami, DinDiin pravi: Pisda, ta motor je res hud! Moj gre ze v kurac pocas..... Ne bom lajku, ma pa Kmet moped zate...taprau pik1, RobiRoberto, TakeALookAround in 6 others 9
TakeALookAround Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Ja sej! Mah, tist k se ne ve, ne posojat motorja! K loh pride na vleki nazaj, pa po tleh buutne, pa zvijejo ti cevne zascite, pa take bedarije....pa sploh te ni zravn! To je safr! Ti si sam zravn, k je treba evre na pult dat.....in to SAM! builder, C eagle in solorider 3
Danilo D Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Ka pa crknal da ga blo treba z vleko odšlepat?
TakeALookAround Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Domnevamo alternator, ne vzge, ker je akumulator spraznil..... alko1 1
Popularna objava stankolovski Objavljeno Avgust 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Bmflar, Schultz, builder in 13 others 16
ludiluka Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Današnji vtisi mokri, cel motor usran vsaj jajca so ostala suha RobiRoberto, Bmflar, builder in 1 other 4
FLY Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 1 hour ago, ludiluka said: Današnji vtisi mokri, cel motor usran vsaj jajca so ostala suha Ob 19h prispel v Komendo,ker so se par km stran že valili črni oblaki in tolkle strele sem v par minutah sklenil posel za rabljeno opremo in še nikoli tako hitro zapustil Žabarije builder, ludiluka in bobi1001 3
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Tako se pere motor. Včerajšnji vtis pranja motorja . Zgleda, da mi je šlavf razneslo. Danes bom delo dokončal . Scarabeo RobiRoberto, Janezs, bobi1001 in 13 others 16
maus Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 fajn ftise sem meu ... če bi Marijo parkrat zaporedoma gor uzel, bi bli še boljši in daljši ftisi builder, DAMI34, bobi1001 in 4 others 7
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Sem ji uspela prvič pokazati morje, konkreten veter pa tudi Končno Murter, pa da najdemo zdej ta apartma... Robinzonsko parkiranje paše na robinzonski apartma, čist logično, čeprav si nisem še želela srečanja s takšnimi podlagami Je pa razgled s terase pomagal pozabiti vse muke robot, Scarabeo 500, skalar36 in 35 others 38
Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 (popravljeno) Piše se dan, dva tri.. Petek 12.08.2016 "Slovarček" - CHECK Rezervacija sobe v gostišču pri Žerjavu - CHECK Po stari cesti do Rateč kamor prideva v poznih popoldanskih urah. Moped pospravim pod streho. Direkt pod kolendar na katerem je bil slikan Kmet2 Sobota 13.08.2016 Zjutraj celih 9 stopinj. Več nisem vedel kaj bi na sebe oblekel. Na motor namontiral ketne in sva odpeketala čez mejo. Prvo dejanje ki ga narediš preden vstopiš v ITA mejo je ta, da motor še v SLO natankaš do roooba. Prvo dejanje, ki ga storiš ko prestopiš mejo je to da greš na CAPUCCINO! Končno država v kateri ne rabiš vsaki kelnarci posebaj razlagat kako se naredi Kapučino. Ampezzo prijetno mestece z fantastičnim lokalčkom v centru pri vodnjaku. Kapučo in rogljiček kot se spodobi! Temperatura se že počasi dviguje, kot tudi gostota prometa v mestih, zato jo pihneva na manjše lokalne ceste...pol pa tak več ne vem kje sem se vozil Srečal sem Damija? pa ni bil Dami, je bil stric iz Nizozemske. Malo prestrašen kaj slikam njegov moped Od vsega kofeina so se mi še lasje pričel vihat Žena je mela mal problema z "pretesno" novo čelado, ji je bla vožnja kr malo muka...men pa tudi ni blo glih prou fajn. Smo malo več postankov naredil Ma pol pa pridš v hribe pr teh res ne moreš bit slabe volje Nekje že daleč na Marmolado Tole pa high end of the day! Pa še golden hour sva ujela! V nastanitev prideva že kr malo ksno čisto na hlape doseg je kazal samo še 9 km..motor pod streho na spanje Mi2 pa na pašto! =) Nedelja 14.08.2016 Štart takoj po zajtrku, prvo na Kronplatz Potem pa po spremenjeni trasi do Padole in na zadnji Kapučino v Ampezzo. Vračanje preko Gemone preko hriba v ŽAgo na Slovensko stran - Tolmin - Most na Soči - Idrija - Kalce in domov. Trije povsem sončni dnevi, so bili več kot si človek lahko želi. Le temperature niso bile glih najbolj primerne. Malo preveč razponov od 9 stopinj zjutraj do 25. Povprečje se je vrtelo nekje okoli 20 stopinj. Kljub skrajšanemu nedeljskemu programu se je nabralo 950 km Popravljeno Avgust 16, 2016. Popravil HyperJack robot, Kmet2, C eagle in 36 others 39
NumLock Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 38 minutami, HyperJack pravi: Super slike, nimaš kaj .... planine so planine .... Ob pogledu na to porcijo pa dobim občutek, da sta bila na kosilu pri B.Volčiču", kateri je poznan po minimalnih porcijah. notranc, bobi1001, bojc84 in 5 others 8
vandrovec Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred eno uro, DL650 pravi: Ob pogledu na to porcijo pa dobim občutek, da sta bila na kosilu pri B.Volčiču", kateri je poznan po minimalnih porcijah. Poglej solatne krožnike zraven..."vegetarijanci" Bmflar, notranc in NumLock 3
kitekatus Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Ja tuki pa morš prit kar sit,drugač bi plačo pustu tukej:P Bmflar in NumLock 2
Popularna objava NumLock Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Mah, malo sem se peljal, zgolj tolko, da sem namestil nove kufre in potestiral zadevo. Lepo pašejo ... seveda na najlepši motor. DAMI34, Bmflar, Janezs in 9 others 12
HyperJack Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 3 urami, DL650 pravi: Super slike, nimaš kaj .... planine so planine .... Ob pogledu na to porcijo pa dobim občutek, da sta bila na kosilu pri B.Volčiču", kateri je poznan po minimalnih porcijah. Si slišal za toplo predjed? Hehe Italjan je malo po večkrat pa to zelo dobro. Za razliko od naše banane republike kjer je pomembna količina pa o tem da ne zna noben makaronov skuhat.. dost o kulinariki..se mi že kouca po ita kuhni Nearrain, igc1, Tedybear in 4 others 7
NumLock Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 6 minutami, HyperJack pravi: Si slišal za toplo predjed? Hehe Italjan je malo po večkrat pa to zelo dobro. Za razliko od naše banane republike kjer je pomembna količina pa o tem da ne zna noben makaronov skuhat.. dost o kulinariki..se mi že kouca po ita kuhni Sem prepričan, da si ugotovil, da je bilo v hecu napisano. Drugače pa itak ... vrhunska Italjanska kulinarika ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se