Popularna objava otko Objavljeno Oktober 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2016 (popravljeno) Nekako zmeraj zmanjka časa za motor. No v petek in soboto pa mi je nekako zneslo za dvodnevni izlet z motorjem. Prvi in verjetno tudi zadnji letos Cilj je bil jadranska magistrala do Karlobaga, malo po Velebitu in nazaj. Štart v petek popoldne, mimo Novega mesta, čez Vahto do Karlovca. V Karlovcu pa po nekih hribih direktno proti Senju. Bilo je sicer oblačno in kar mrzlo vendar super prazna cesta. v Senj prispel okoli šeste ure, tam prespal, naslednji dan pa proti Karlobagu. V Karlobagu pa zavijem proti Gospiču po super ovinkasti cesti v hrib. V Gospiču pa po Velebitskih vukojebinah nazaj proti Senju. Cesta vseskozi ozka in ovinkasta nikjer žive duše, srečal par traktorjev z drvmi in enega GS-a. Končno prispem v Krasno, tam zavijem proti Zavižanu, najvišji meteorološki postaji na Hrvaškem. Ob vstopu v narodni park plačam 7 evrov in po makadamski cesti pridem skoraj do koče na Zavižanu. Od parkirišča do koče je še 15 min hoje. In to je prav pasalo, gor sem kar tekel, da sem malo ogrel prezeble prste na rokah Vreme sicer ni bilo idealno, vendar nekaj razgleda na morje in otoke je vseeno bilo. Ko sem se zopet spuščal proti morju je tudi temperatura postala bolj prijetna. Spustim se v Sveti Juraj in po magistrali pičim do Reke, ker pa se je dan že bližal koncu sem na Reki zavil na avtocesto do naše meje. Malo je sicer rosilo ampak nič pretresljivega, nato v Postojni zopet na avtocesto in domov. Domov sem prispel že v temi. V dveh dnevih lepih 800 km. Suzuki vmes obrnil 90kkm.. Popravljeno Oktober 9, 2016. Popravil otko igc1, skalar36, Yoghurt in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Oktober 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2016 (popravljeno) Mal sem se pa le zapeljal. Najprej do grada Kalc nato do Ilirske Bistrice proti Premu, a do gradu nisem prišel saj je vse ograjeno, mimo Postojne čez ride in po najkrajši poti domov, saj si frajer nisem zmontiral v jakno podlog za hladno vreme Lp, notranc Popravljeno Oktober 9, 2016. Popravil notranc J RobiRoberto, Kmet2, Frenk 67 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Oktober 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 10, 2016 Če je potrebno, se mora tudi Damahaho vozit, 1126 km je dokaj hitro minilo: notranc, Yoghurt, Schultz in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 10, 2016 Deli Objavljeno Oktober 10, 2016 pred 38 minutami, Lipstick pravi: Če je potrebno, se mora tudi Damahaho vozit, 1126 km je dokaj hitro minilo: Motor superkul. 1126 km na furi . Te tri lokacije (Ride, Viki, OMV) pa že precej prežvečene, skorajda romarske... C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Oktober 10, 2016 Deli Objavljeno Oktober 10, 2016 On 8 October 2016 at 10:27 AM, RobiRoberto said: Filter za gorivo je vgrajen že od proizvajalca in ko sem včeraj vprašel o tem mehanika, mi je odgovril, da "tisti drobiž ki zapaca vplinjač" taki filtri ne morejo zadržati, ker je "ta drobiž" predroben = newer ending story ... Ker so navodila za mojo oso na tudi na internetu mi ni bil treba slikati filtra za gorivo v papirnih navodilih. zameni črpalkarja. un k hodiš je skor zihr privat s tresočo roko dolivalca! ....frend je na mini pumpi pri slovenijaavto u LJ v svoj 52 litrski rezervoar natoču 57 l. poleg zamaknenih števcev dotakajo na polno. beware. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Oktober 11, 2016 Deli Objavljeno Oktober 11, 2016 Motor superkul. 1126 km na furi . Enaka " drvarnca" kot MT O9, ali Tracer, enak gištel,motor,vzmetenje,bremze...... Fazer03 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 11, 2016 Deli Objavljeno Oktober 11, 2016 pred 4 urami, Lipstick pravi: Motor superkul. 1126 km na furi . Enaka " drvarnca" kot MT O9, ali Tracer, enak gištel,motor,vzmetenje,bremze...... Vse "skor enako", ampak filing pa sigurno drugačen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Oktober 11, 2016 Deli Objavljeno Oktober 11, 2016 pred 3 urami, izibajker pravi: Vse "skor enako", ampak filing pa sigurno drugačen... Tisto kar sem jaz napisal je čisto enako, nič "skor" . Balanca,ročke,stopake,hladilnik, pa še kej bi se našlo je tudi enako , " yamahin invativni " način vpetja zadnje nihajke ( po moje vzrok in generator woblanja ) žal tudi ostaja na letnikih 2017..... izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 11, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2016 Jah bolj mrzli kot ne...ice warning je kmal začel utripat Frenk 67, dondule, KyoKon in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Oktober 11, 2016 Deli Objavljeno Oktober 11, 2016 Govori se, da bo v nedeljo 20°C ...... UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 11, 2016 Deli Objavljeno Oktober 11, 2016 pred 46 minutami, Lipstick pravi: Govori se, da bo v nedeljo 20°C ...... pol bo pa za izkoristit WIPER, pik1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Oktober 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 ker je bil lep dan in fraj delo, je blo treba izkoristit to redko priloznost in jt na eno furco obvezno se ustavt pici do kopra, po obali do pirana na pavzo ze na poti nazaj sm mislu da ni nebo ratal ulovt 10.000km... ma mi je useeno ratal, res da sred ceste, ma na gvisnem mestu MiNa, Schultz, notranc in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Oktober 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 U Tržč na čaj (no točneje Bistrca, da me ne bo kšn kregu ) igc1, ALEŠ M, mladench in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Oktober 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 Šla preobut In skoraj zmrznila na poti domov, čeprav je pa res neprimerljiv občutek v ovinkih glede na prej... Tudi v teh par kilometrih od vulkanizerja do doma DAMI34, WIPER, C eagle in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 12, 2016 Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 pred 13 minutami, lucif3rka pravi: Šla preobut In skoraj zmrznila na poti domov, čeprav je pa res neprimerljiv občutek v ovinkih glede na prej... Tudi v teh par kilometrih od vulkanizerja do doma Katere si dala potem gor? stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 12, 2016 Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 Saj se pa vidi takoj... maxxa, stuhec, Ivana in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Oktober 12, 2016 Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 6 minutes ago, sunnygirl said: Katere si dala potem gor? Mitas, pa da vidimo Frenk 67, Igi Pop in sunnygirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 12, 2016 Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 Pozabila napisat današnjo ugotovitev: cold connecting bikers. Vsi motoristi so me pozdravili in to prvi C eagle, Janezs, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gtgs Objavljeno Oktober 12, 2016 Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 Ob 11. 10. 2016 at 17:29, DAMI34 pravi: Jah bolj mrzli kot ne...ice warning je kmal začel utripat Ustavil si se 30 m pred najvišjo točko prelaza Hrušica (883 mnm), kjer so letos res že padle tudi prve snežinke. Če bi se ustavil za naslednjim ovinkom, pa bi se lahko pri nas pogrel z ruskim čajem. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 12, 2016 Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 18 minutes ago, gtgs said: Ustavil si se 30 m pred najvišjo točko prelaza Hrušica (883 mnm), kjer so letos res že padle tudi prve snežinke. Če bi se ustavil za naslednjim ovinkom, pa bi se lahko pri nas pogrel z ruskim čajem. Sej se ni ustavil tam mu je crknu WIPER, solorider, pik1 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2016 (popravljeno) Danes bi lahko svoje vtise poimenoval "ČISTA JEBA " ampak na prijeten način S Skalarjem 36 se dobiva pri Primcu in gasa ,toplo ravni ni bilo , mrzlo pa tud ne . Zavijem za Grčarce, čez Gotenico kjer so vrhovi že pobeljeni .... Ob cesti vidiva konjiče in stisnem eno fotko .....Skalar me sprašuje : a to jih imajo za jest , nimam pojma pravim .....model se skoraj razjezi in pravi : saj si s tukaj doma , kako ne veš ......tej Škofjeločani so tud čudni .....od tam naprej me mika Kočevsko reško jezero a vem, da je dostop jeba s tem mojim trajektom ,a ta zlobn glas mi ne da mira .......zapodim se dol ,gor bom že nekak prilezel ,sej me bo Skalar rinu ----Skalar ni hotel do dol , men je uspel z njegovo pomočjo saj so bila na poti podrta drevesa , pa mi je mal pucal pot ,priročen fant ......splačal se je , razgled je fenomenalen ...splezam nazaj na cesto , trava je težka zadeva , zadnje kolo spodnaša in vrti , mal počez a ostal sem na kolesih , prav tako Skalar z zlizanimi Mitaskami Greva proti Osilnici čez prelaz ...... ....lepo se vidi da zima že kaže zobe v naših koncih ......in naprej prek malobmejnega prehoda Zamostec do Mrzle vodice , kjer imava prvo pavzo ...... ....in preko Gerovega na Gornje Jelenje in na Krk ......Homec -Rudine ...sam se zapodim kjer mi omogoča motor , Skalar se hitro preda in dvigne roke ..... ...na Krku imava drugi pit stop . Sonček greje nenormalno prijetno ...iz mesta pa v Staro Baško .....nekje vmes ......prelepi razgledi ...kako češ drugače kot po makedamu še nisem prišel dol se je Skalar že zakopal v pesek sam čakal sem , ker sem se tu tudi jaz že vkopal z KTM ..... Vkopanega sem rinil zdej pa jaz ..splačalo se je ..človek se more po vseh teh delovnih akcijah mal odpočit Iz Krka jo mahneva na AC kjer na cestninski vzamem listek , pošljem Skalarja naprej in probam dobit še jaz listek ,a rampa je odprta , zelena luč gori , jaz čakam ...potrobim nič ......mah grem in pičim za njim . Izvoz Delnice in cestninska z eno kartico .....e pa to ne može , imamo rigolozna pravila , odite nazad i pokupite listič čist sm vn padu ......itak da nisem šel nazaj temveč plačal polno 260 kun mamu jim hrčkasto s Skalarjem fer porazdeliva in se odpeljeva na Petrino , kjer ne prečiva meje temveč zavijeva za Čabar in vmes spet najdem neko potkico ..... ....kjer spet mal poklepam podvozje ma trpežna ta bmflova stvar .... ......naprej proti Čabru zapora in gradnja ceste ,vse razrito , zato se obrnem v hrib po nekem makedamu in upam da je obvoz ...po 5-6km pridem do table, nč jasnu , tistmu z menoj pa še manj . Vprašam avtohtonega prebivalca kaj mi je storiti . Pravi najbolje obračaj i vračaj se odavde do tamo gdje si došao jer u 17h otvaraju cestu ........aaaaaaaaaaaa meša se mi že , nazaj ko pridem do te odprte ceste , ki ji v bistvu ne moreš reči cesta ...... Fak, ko bi vsaj bil makedam , razdrapan asvalt , ne faking blato Par slik da boste dobili občutek , kako je po tem vozit 400kg ki ima večino svoje teže na prvem kolesu tu sem bil prvič s tem trajektom skoz na robu padca , prav tako Skalar z pol lažjimi plužnami ..ampak nama je uspelo brez padca in po jajcih Nisem točno vedel ali je že ta ura ki jo imajo Muslimani ali ...... pol mi je prišepnil ,da je res vesel da se je končala ta kao cesta ......po pravici ....tud jz .....pa proti mejnemu prehodu Podplanina , naprej na Drago in zavijeva za Novi kot kjer se sonce že posljavlja .... ...kjer prideva na mejni prehod Prezid in spet vstop v HR in izstop , pa proti Babnemu polju in čez na Martinjak ,Cerknica , Postojna kjer se končno spet parkiram pred gostilno .....kjer mi motor čuvajo dve goske ...pred tem pa na Petrolu operem motor in sebe , Skalar ni želel , ne mara vode pravi Pokičem še dežurni organ in skupaj nekaj pomezimo , lahko rečem da zasluženo sam okusa za kakovosti pa nimajo ravno tej organi Hvala Skalar za Hobotnico v solatki in purančka predvsem pa za dobro nezakomplicirano družbo danes si res ne predstavljam z nami še koga razen kakšnega enduraša in to ne cestnega Domov se privlečem skoraj ob 21h po 500+km raznih jeb in potk pa lahko kot na začetku zaključim z : ČISTA JEBA v pozitivnem smislu . Lep pozdrav do naslednjič Popravljeno Oktober 12, 2016. Popravil Kmet2 jskrablin, KyoKon, CINDAPP in 43 others 46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 pred 12 urami, ludiluka pravi: Sej se ni ustavil tam mu je crknu zase se brigi. Vsaj šrauf mi ni odpadu pred 12 urami, gtgs pravi: Ustavil si se 30 m pred najvišjo točko prelaza Hrušica (883 mnm), kjer so letos res že padle tudi prve snežinke. Če bi se ustavil za naslednjim ovinkom, pa bi se lahko pri nas pogrel z ruskim čajem. sem se prec spomnil na vajino Rusijo, takoj ko je ice warning začel utripat gtgs, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno Oktober 13, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 (popravljeno) 10 hours ago, Kmet2 said: ...pred tem pa na Petrolu operem motor in sebe , Skalar ni želel , ne mara vode pravi Naboljši vtis iz dnevne vožnje: Da možakar meče motor in sebo po šodru, blatu, travi ko da ima motor 100 kg, pa se mu jebe če ga ferderba-sebe in motor. Potem mi pa reče na pranju čevlov: Ej stari, ne mi prebliz z štrajfiksom čevlov špricat, da mi navš podplata berderbu Svaka čast Kmet2 , da stakim motorjem plužiš brez problema povsod! Kapo dol! Popravljeno Oktober 13, 2016. Popravil skalar36 igc1, Wakasaki, builder in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 kmet še vedno misli da ma versysa Igi Pop, builder, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 pred 10 minutami, ludiluka pravi: kmet še vedno misli da ma versysa Jih tok menja da ne sledi vec kaj ima notranc, C eagle, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se