Popularna objava sunnygirl Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) Je reku da gre kRawa na zimsko spanje... KAJ?!??!! A-A tko pa to kr tko ne bo šlo! Hočem zaključno vožnjo. In sva šla... iskat sonce Od doma v megli oziroma nizka oblačnost. Mimo Moravč do Geoss-a (Vače), ki je bil še bolj v megli... V Zagorju pa SONCEEE končno Proti Zidanemu mostu...čakanje...ČU-ČUUUU Laško... zmeraj se spomnim na tisto staro reklamo: "zamenjal sem že... (bla, bla bla), ampak stari, laško je pa zakon V Celju postanek na bencinski črpalki. Vroč čaj iz termovke (ki sem jo privlekla včeraj na plano po 10ih letih) je zelo pasal. Čez Žalec do Trojan....Krooffiiii Nato čez oblačno Ljubljano proti domu. To je to za letos, kRawa gre na zimsko spanje, moj teliček pa še ne! Že najavljam naslednjo vožnjo v ustrezni temi Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil sunnygirl skalar36, Kmet2, DXR16 in 21 others 24
Danilo D Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 sunnygirl ..... zakwa pa une slike nis prpopala gor k si bla u žaucu na pivski fontani? sunnygirl 1
sunnygirl Objavljeno Oktober 23, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 pred 1 minuto, Danilo D pravi: sunnygirl ..... zakwa pa une slike nis prpopala gor k si bla u žaucu na pivski fontani? Sej res!!!! Tam je fontana... Čist pozabila... to je pa to k ne pijem piva Ampak slikat bi jo pa le lahko šla, res! Bmflar 1
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 (popravljeno) Popravljeno Oktober 23, 2016. Popravil Danilo D mladench, Schultz, skategrizzly in 25 others 28
Popularna objava jskrablin Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2016 Danes sem celo našel nekaj časa, pa vreme je bilo usmiljeno. Sem šal do Verda in malo naprej po makedamih testirat moped, pol pa nazaj domov. Fino leti tale igračka, enkrat mi ga je pri preveč optimističnem navijanju v zaprtem makedamskem ovinku skor izpod riti snelo Ferrarist, builder, izibajker in 15 others 18
Popularna objava sebar Objavljeno Oktober 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 (popravljeno) Sobota: Ajd -> Piran, kafečke na soncu in do doma čim manj po asvaltu. Parkrat zabluzil, srećal konje, malo obračal po krasu, ampak sm v 3eh urah nekako pršu Včeraj pa najboljše, mlajšega brata sem peljal v Vrtojbo prvič vozit motor Popravljeno Oktober 24, 2016. Popravil sebar Kmet2, sunnygirl, Frenk 67 in 14 others 17
Bmflar Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 pred 15 urami, DAMI34 pravi: Vtisi so bili, milorečeno...nepozabni Aja, a še dons glava boli DAMI34 in C eagle 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Aja, a še dons glava boli mene ne Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: mene ne Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo
Nearrain Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 2 minutes ago, HD-Dyna said: Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Vaja dela Vajenca - Mojstri se rodijo. PS: Ampak tud mojstri morajo "vadit" . . . tko ali drugace
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 Iz sobote ko smo končala s Feraristom pag in V. Rujno smo se vrnili v apartmane in počakali še drugi del skupine ki je prihajala Dami34,Pik1, Solorider,DinDin, Sohen,Lipstick itd ......... Blo je pa takole ..............eh, nč ne bom govoril in pisal ...........kar je blo je blo ...ko nas je Dinko zabrisal čez prag ,se je vse šele začelo zares .....večji del spat Pik1,Ferarist,DinDin in jaz pa u lajf nasprot Dinka v Camp kjer so imeli žurko plezalci ...............no pol je šlo pa sam še strmo navzdol .......... tukaj smo tud največjega borca izgubili Pik1 je podlegel ....... ostanemo 3-je in se borimo do konca ,dokler ni za nami začel lastnik kampa metat prazne steklenice ....nastopi čista tišina umremo tudi najvzdržlivejši ...naslednji dan mirno stojimo pred lastnico apartmajev jaz DinDin in Ferarist , deležni smo bili res ostrih pohval Pojemo spakiramo in slika je veliko mirnejša kot ponoči , veliiiikooooo ....... ...3 dni od Učke do Paga od NP Paklenice do huuudega mačka ......1kkm smo zavrteli naprej ,lp Kot zanimivost morem dodat ,da so plezalci bili povsem uliti in nas tudi vabili naj se jim v nedeljo pridružimo na plezalnih vajah . Sam sem sicer šel pogledat a prizor na sliki ......eh, kar naj plezajo ,vidim da so tud grobarje poklical ,kar ni čudnega kako se je odvijal včerajšnji večer ......vse pripravljeno , pade , naložijo in odpeljejo , res so praktični dečki jskrablin, dondule, igc1 in 35 others 38
Popularna objava ciciban Objavljeno Oktober 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Šiht in nazaj... jebiga 200km na motorju je boljš kot 200km v štirikolesni gajbi! Bmflar, izibajker, Wakasaki in 12 others 15
solorider Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Ob 24. 10. 2016 at 9:32, DAMI34 pravi: mene ne ker pijemo z andahjo!! vuk76, DAMI34 in Bmflar 3
izibajker Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 pred 2 urami, ciciban pravi: Šiht in nazaj... jebiga 200km na motorju je boljš kot 200km v štirikolesni gajbi! , upam, da imaš pravo zimsko oz. toplo moto opremo.
ciciban Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Nisem noben ljubitelj mraza, ampak danes je bilo še čisto OK. Bo pa počasi konec veselja. Sem primorcem kar malo fouš glede tega. Wakasaki, sunnygirl, C eagle in 4 others 7
Popularna objava hitrii Objavljeno Oktober 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 MALO PO AVSTRIJSKIH IN SLOVENSKIH GORICAH LEP DAN 350 KM minimalno 14 in max. 23,5 stopinj pik1, Wakasaki, DAMI34 in 34 others 37
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Ob veliki luži notranc, MiNa, KyoKon in 24 others 27
Popularna objava Sitko Objavljeno Oktober 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Ko ze mislis, da je sezone konec...slika je danasnja, 25.10.2016. Igi Pop, builder, Kmet2 in 33 others 36
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2016 Onlajn MiNa, UnionJack, Bmflar in 28 others 31
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2016 (popravljeno) Današnji vtis: zopet sovoznik v avtu s prikolico za sabo... HVALA Mojci, ki je posodila svoj avto s "kljuko za prikolico", HVALA Radotu, ki je posodil prikolico, HVALA Cvetotu za prevoz in za moje videnje nekaj novega, kar do sedaj še nisem videl in tudi ne vedel da sploh obstaja (Modrej). HVALA tudi serviserju v Tolminu, kateremu "sem tokrat postavil tudi časovni rok" popravila moje ose in mehanik ni imel proti mojemu časovnem roku nobene pripombe, ker do sredine marca prihodnje leto bojo res skušali spraviti mojo oso nazaj v "zaupanja vredno stanje" ... Popravljeno Oktober 26, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, igc1, Miha X in 27 others 30
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2016 Danes sem na servis odpeljal še kolo in če ne bo kakšnih nepredvidenih vzrokov, ga bom lahko v soboto že prišel iskat, po tem, ko me bo g. Valter poklical na mojo tel. številko, katero si je tudi zapisal. Domov sem se vrnil peš, z novim spoznanjem, in sicer, da moje operirano desno desno koleno vsak dan bolj ovira mojo hojo in se vse bolj in bolj približuje stanju, pred njegovo operacijo v Valdoltri ... Med vračanjem sem se ustavil tudi v Merkur Colling, kupil manjkajoči imbus za vijake z navojem M5 in tako na veliko oškodoval družinski denarni proračun = 38 centov ... DAMI34, SAR-Solo Adventure rider, Bmflar in 20 others 23
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Oktober 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2016 Današnji ftisi... Iz Ljubljane po Tuhinjski dolini, pa čez Trojane v BTC in domov. Lep popoldan builder, bobi1001, MiNa in 17 others 20
vandrovec Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Ob 27. 10. 2016 at 20:15, sunnygirl pravi: Današnji ftisi... Iz Ljubljane po Tuhinjski dolini, pa čez Trojane v BTC in domov. Lep popoldan Kaj je videt gobe tam po travi...ali zvončke?
Popularna objava Schultz Objavljeno Oktober 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Po skoraj enemu mesecu abstinence, sem včeraj osedlal konja in ohitel na sever, preden zapade sneg. Štart ob 12.00 in s Krasa po soški čez predel do jezera Raibl. med Žago in Bovcem jezero Raibl s ptičje perspektive in okolica obarvana v jesenske barve.... ...jezero od blizu, se pozna da so že kratki dnevi, sonce se je že spuščalo. Tu sem naredil eno pavzo, ker po slabih dveh urah vožnje je pasala, med drugim pa je želodec hotel nekaj pojesti. No,poojedel sem en topli sendvič z domačo klobaso in po slabih 30-ih minutah odpeketal dalje. Pot me je vodila preko Selle Nevee in nato po benečiji in furlaniji domov. Domov sem prispel malo po 16. uri, v teh dobrih 4 urah sem naredil 299 km in srečal natanko 3 motoriste. Jah, pihala je burja pa je večino zeblo v rito in prstke na rokah. Danes pa je vse brenčalo kot v panju.....ni tako zeblo v rito in prste pri cca. 18°C Kmet2, RobiRoberto, igc1 in 26 others 29
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Danes odhod ob 11h v tople kraje v Postojni prva V Žusterni me boljša polovica nagovori za malico zato motor v senco da sedež ne bo prevroč MALCA!!!!! nazaj grede še pozdravila KARMEN in družbo pri Vikiju potem pa gas domov. Lepih in prjetnih 290km. skalar36, KARMEN1, KyoKon in 19 others 22
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se