moped Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Zanima me Aprillia Leonardo 125 in 150, štiritaktna. Ima kdo kaj izkušenj s tem, pa kakšna je kaj cena za rabljene ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Mislim, da ma Motorossi Piaggio Skipper, kar je zlo podobna stvar. Meni je dokaj všeč. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Imam ja. Sam moj je 2T :/ Drugače pa sm z motorjem precej zadovoljen. Motor še vedno pridno prede pri 13k km. Vendar je bil paden. In je šasija malo zvita, tko da se ne da več tko dobro vozit po ovinkih (po pospeških nesem SRko s 70kitom, po ovinkih pa me ona posti zadaj). Drugače pa sem slišal glede ta Aprilije, da je zelo zaspana. Poglej še mogoče za kako 4T Gilero Runner. Cene so dost ugodne.. Nov Leonardo je 700k sit. Tko da bi mogu recimo 2 leti rabljen okol 500k sit..max.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Vem da je 4T skuter bolj zaspan, ampak imam v garaži še moped z 150 KM. in mi to pač ni najvažneje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se