Skoči na vsebino

Koliko km smo prevozili v letu 2016

Priporočene objave

Objavljeno
pred 33 minutami, Kmet2 pravi:

.......in ena cvetka vmes s katero sem šel skoraj v maline , ker se je zlomila zadnja nihajka v ovinku , sam še veriga je držala vse skupaj toliko da sem se rešil brez malin , bla sva s Sohen  , lud vikend , 750€ kazni na mejnem prehodu , pa še ubou sem se kmal , nič več trajku for mi :P taka beštija je točno samo za na .......

Yamaha xj600 Diversion- 650km

Bla sta z Damijem :P v petek sem se skinil z Rehaba, pa sme čist iztiru, da greš na jadranko...ni mi blo treba 2x rečt :P

pa še čakat sm te moral :(

Objavljeno

tm okol 20 sm jih storu :P

Objavljeno
2 hours ago, Kawl said:

Z Goldwingo sem naredil samo 200km,

Si pri GW izpustil dve ali tri ničle?

Objavljeno

Cca 13 kkm, rekord v moji moto zgodovini, spoznal veliko zanimivih motoristov, skratka ena nepozabna sezona

Objavljeno
pred 1 minuto, Frenk 67 pravi:

Cca 13 kkm, rekord v moji moto zgodovini, spoznal veliko zanimivih motoristov, skratka ena nepozabna sezona

še mene... kar je seveda vrhunec :lol1:

al si mislu na ćelose :huh:

Objavljeno
pred 9 urami, maus pravi:

al si mislu na ćelose :huh:

Jest se s tem ne bi hvalu tle okol :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 10 urami, motolover pravi:

Si pri GW izpustil dve ali tri ničle?

Žal ne. Goldwingo sem marca prodal, še zdaj mi je žal...:blush: Sicer je bila stara 1200tka ampak luksuz za pelat se...

WP_20151228_002.jpg

WP_20151228_005.jpg

Popravljeno . Popravil Kawl
Objavljeno

Za prvo leto se je ustavil pri 6000, naslednje leto upam da na konkretno več :D

Objavljeno
Ob ‎18‎.‎12‎.‎2016 at 18:51, NinaBina pravi:

Suma sumarum... 4200km pa tri pike :)

Enako. Letos najmanj do zdej... Pa se ne sekiram. Pač prioritete in tamau je trenutno na prvem mestu.

Objavljeno (popravljeno)
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

js tut ne, dotično bando preveč poznam, ti hitr spraznijo kako Dunjo, pol si pa na suhem.

Dobr jih poznaš vidm :blush:

Do bas tudi nimajo nobenega spoštovanja :blush:

Popravljeno . Popravil HD-Dyna
Objavljeno
2 hours ago, Kawl said:

Žal ne. Goldwingo sem marca prodal, še zdaj mi je žal...:blush: Sicer je bila stara 1200tka ampak luksuz za pelat se...

Takšno je imel @builder pred časom, mi jo je dal malo za peljat. Meni se ni zdel luksuz... taka okorna zadeva bolj..

Objavljeno
pred 2 urami, NX650 pravi:

Takšno je imel @builder pred časom, mi jo je dal malo za peljat. Meni se ni zdel luksuz... taka okorna zadeva bolj..

Mogoče okorna do prvih 5kmh potem pa poezija. Dobr pustmo zavore, to je treba bremzat kot v avtu, ampak drugače avtocesta 180kmh pa bi si lahko cigareto prižgal če bi kadil :D

Aja pa radijo gre samodejno na glas z višanjem hitrosti, pa žmigavci se tudi sami izklopijo ne rabiš STS sistema :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Kawl pravi:

Mogoče okorna do prvih 5kmh potem pa poezija. Dobr pustmo zavore, to je treba bremzat kot v avtu, ampak drugače avtocesta 180kmh pa bi si lahko cigareto prižgal če bi kadil :D

Aja pa radijo gre samodejno na glas z višanjem hitrosti, pa žmigavci se tudi sami izklopijo ne rabiš STS sistema :)

Kot da bi opisal LT ....staro ,ampak cool !

Objavljeno

Kolk? Za silo dost, lohk bi pa mal več. O cifrah me pa ne spraševat, KER NE VEM.

Objavljeno
pred 56 minutami, Dr_Jakob pravi:

Kolk? Za silo dost, lohk bi pa mal več. O cifrah me pa ne spraševat, KER NE VEM.

jaz ti lahko povem samo končno cifro! :yea1:

Objavljeno

začetek nekje Aprila 000000

Konc bom pa yu3 slikal :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Ja lahko bi jih bilo več, ampak kar je je:

FZ 8: 5.213

xj 6: 4.413

Ja in vsem skupaj srečne in uživaške kilometre v 2017. :yea1:

DSCN5144 – kopija.JPG

Popravljeno . Popravil Fazer03
Objavljeno

Danes odpeljal zadnjih 150km :kva2: Števec se je ustavil na 15.550....letos cca.10.000km....žal nimam nikjer zapisanega točnega stanja na 1.1.2016 :book: Bom naslednje leto bolj natančen :ras:

Objavljeno (popravljeno)

Od aprila do oktobra letos 11874km samo kvalitetnih km. Trije izleti pa ene štiti sobote :)  27 motorističnih dni.

WP_20150914_013.jpg

WP_20161022_022.jpg

Popravljeno . Popravil Snecer
Objavljeno

ni ratal 16kkm, razn če dodam še tiste k sm jih v prikoli od Kmeta prevozu :P

Objavljeno

Lepa sezona za nami, z enim 14085 in z drugim 6224 oz. skupaj zame rekordnih 20309 prelepih kilometrov. :OK:

Od jutri naskakujemo nov rekord :bounce:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!