SiR Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Pa bi se dobil tukaj na forumu kakšen ki bi mi dal za peljat kakšen kilometer ta famozni HD? ← imaš punco? Če je odgovor da - a jo daš kdaj komu enkrat za mal obdelat? :P
DDEAN1 Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 imaš punco? Če je odgovor da - a jo daš kdaj komu enkrat za mal obdelat? :P ← Ja saj se zavedam kočljivosti situacije, sam jaz bi vseeno rad enkrat probal HD - ja.
Dolfe Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Jaz bi se tud enkrat s HD pelal in ko bom velik in bogat si bom omislu enga Ultra classica :OK: :naughty: :naughty:
bmw Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Se da narediti tudi 12.000 km na leto, brez izgubljenega vijaka ali pokvarjenega dela, samo z menjavo olja in filtrov. Podpišem! ← tudi jaz se podpišem pod to Rozi.....sva imela z Mustangom ultimo test HD-ja po bivši jugi in sicer po terenih, kjer bi marsikateri motor odpovedal, pa ni.....nekaj čez 3800 km ,pa ni odpadel noben vijak....
kOdEbLuE Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Pa bi se dobil tukaj na forumu kakšen ki bi mi dal za peljat kakšen kilometer ta famozni HD? ← mislm da bož težk dubu še tomosa kje pa hdja... razen če ne boš ponudu kako adekvantno zamenjavo (mogoče tvoje dekle) ;)
kOdEbLuE Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Ice in ostali, ki ste se tako spravili na moje poste: Jaz ne pravim, da so original Harleyi super motorji, dalec od tega, vsekakor pa niso POPOLN crap.. nekaj je na njih.. to morate priznat, ceprav jih ne marate. Niso pa vredni, da bi si zaradi njih skocili v lase. ma poznam enga tipa, sicer bol na videz kot kej drugega, ki trdi da je s svojim hdjem naredu 80000 km pa mu še ni crknl nič, valda ga pa redno servisira (ni povedu kolk stanejo servisi), in pol poznam miljon tipov k pa trdijo da je hd totalno sranje pa najdrajžji vibrator na svetu sm tud že slišu, drek pumpa in podobno... dejstvo pa je da je je hd dejansko legendarna znamka z izredno dolgo tradicijo in tega ne more vzet nihče... vsakomur svoje... meni pa hondo
bmw Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 mislm da bož težk dubu še tomosa kje pa hdja... razen če ne boš ponudu kako adekvantno zamenjavo (mogoče tvoje dekle) ;) ← uuuuuu prijatelj.....to pa niti približno ni adekvatno......
kOdEbLuE Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 uuuuuu prijatelj.....to pa niti približno ni adekvatno...... ← :slap: ma ja ne vem kva sm mislu :slap: kaj bi pravzaprav blo adekvatno? :?
Godfather Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 (popravljeno) Ta se baje prodaja !!!! Popravljeno Maj 25, 2005. Popravil Godfather
simonsi Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Ta se baje prodaja !!!! ← A ni tale moped tudi v galeriji motociklov forumašev?
Godfather Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 A ni tale moped tudi v galeriji motociklov forumašev? ← Je ja in moj kolega ga zdej prodaja.
DimmuMaid Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) Na vrhu Grossglocknerja se mi pribliza starejsi moski, me preplaseno gleda, gleda najin motor in rece:"To pa ni Harley, ker pod njem ni luzice olja!" Ponosno sem mu pritrdila. Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil DimmuMaid
.T. Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 (popravljeno) Pa bi se dobil tukaj na forumu kakšen ki bi mi dal za peljat kakšen kilometer ta famozni HD? ← Meni je gospa Gorana posodila svojega Road Kinga na Rakitni, pa mi je bil isti filing kot s fotrovim VN 800. Čoper mi ne potegne. Razlike med čoperjema nisem opazil. Kaj češ, čoper kot čoper (brez pospeškov in dobrh voznih lastnosti), nimam danega takega razumevanja motorjev kot a. Me pa mika Buell. Kratek motor z majhno medosno razdaljo, dovaljnik z veliko navora spodaj, narejen za Rakitno,.... Rozi A se bo kakega Buella tudi dalo sprobati v Avstriji? Kako pa je s ta novimi mašinami? A so kaj izboljšane? Na prvih Buellih so šle hitro po gobe (navita stara HD mašina 1200 ccm... ) Tadej Popravljeno Maj 27, 2005. Popravil Tadej
rozi Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Rozi A se bo kakega Buella tudi dalo sprobati v Avstriji? Kako pa je s ta novimi mašinami? A so kaj izboljšane? Na prvih Buellih so šle hitro po gobe (navita stara HD mašina 1200 ccm... ) Tadej ← Tudi testni Buelli so bili lani na voljo. Glede njihove mašine pa težko rečem, ker niso moj segment.
Lucky Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Zelo zanimiva zadeva, za pristaše enih in drugih. Mogoče je že bilo objavljeno, ampak sem slučajno naletel na video, pa evo ga: Harley proti sportaku
motolover Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Meni so načeloma vsi motorji všeč, najbolj pa tisti uporabni, ki jih ni treba šraufat.
motolover Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Je ja in moj kolega ga zdej prodaja. ← Cena?
jax Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Zanimivost... HD agregat na dakaru... :grrr
Godfather Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Cena? ← Glej najbolje da greš v male oglase je notri tudi nekaj več slikic pa tel. lastnika in kontaktiraj njega.
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 HOG = Harley Owners Group BOG = BMW Owners Group :lol1: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Zelo zanimiva zadeva, za pristaše enih in drugih. Mogoče je že bilo objavljeno, ampak sem slučajno naletel na video, pa evo ga: Harley proti sportaku ← carsko :D
Dolfe Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Zelo zanimiva zadeva, za pristaše enih in drugih. Mogoče je že bilo objavljeno, ampak sem slučajno naletel na video, pa evo ga: Harley proti sportaku ← Hudo :yea1: :yea2:
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Harley proti sportaku ← pa še: Harley Only Drag Racing
rozi Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Če vas zanimajo testne vožnje Harleyev in Buellov, greste lahko naslednji teden na Faaker See (7.-11. sept.) na testno vožnjo. Demo-Bereich 2006 Fahrt die neuesten Hx.-Dx Modelle zur Probe. Öffnungszeiten: Täglich von 10 Uhr bis 18 Uhr Testni štant bo za Harley Villageom (zemljevid) levo. Če koga zanima, na <nekem podjetju, ki ga ne smem oglaševati, da ne bo zbrisana tudi ta objava> organizirajo tudi prevoz do tja v četrtek in petek, če bo interes pa še v soboto. Odhod je izpred <nekega podjetja> ob 15:00, povratek od 22-23:00 iz Faaker Seeja. PM za ostale info. Povej naprej. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se