Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Moj znanec iz Amerike mi je vedno znal pritrditi, da voziti HD pomeni se ukvarjati s problemi vibracijami in še s čim. Zato je njegovo večno menenje, da je to motor za prevažanje žensk, baje jim tko močno pride ob teh vibracijah, da je kaj.

Ne vem, vozim Hondo.

Srečno

Objavljeno

Moj znanec iz Amerike mi je vedno znal pritrditi, da voziti HD pomeni se ukvarjati s problemi vibracijami in še s čim. Zato je njegovo večno menenje, da je to motor za prevažanje žensk, baje jim tko močno pride ob teh vibracijah, da je kaj.

Ne vem, vozim Hondo.

Srečno

:D LOOOOOOOL :D nekateri ne rabimo nobenih vibracij... žensko moraš prvo zapeljati noro skozi ostre ovinke :devil: zatem pa bo kar sama hotela- brez uporabe pripomočkov :P

Objavljeno

Vibracije gor - vibracije dol... :hmm:

Harley tu nima prav nobene veze, če ti reče:

"Ej, frajer! A me mal' zapelješ"?!

"Zakaj pa ne, če boš dala noge narazen, drgač' ne gre"! :kva2: :lol1: :010 :010 :010

Objavljeno

"Zakaj pa ne, če boš dala noge narazen, drgač' ne gre"! :kva2: :lol1: :010 :010 :010

:nono: Bol star bol nor.

Objavljeno

vse je res; razen ce imas "damski" sedez (ladyseat). :)

Objavljeno

Žalostna resnica je, da dajejo za vožnjo z motorjem (katerimkoli) tudi tipi noge narazen ... (vsakjeBorispress) :)

Objavljeno
bo med njegovimi nogami ropotal V2 1200ccm+ z dvema ventiloma na cilinder :grim

a 1000ccm pa ni dost ... (MTS1000DS press) :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Prebral vseh 36 strani pa ga kljub vsemu kupil :OK:

Objavljeno

Hm, ko bom velik....

post-570-1132849076_thumb.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

:D malo heca, ampak harley me vsaj zaenkrat ne privlačijo, razen kakih dobrih babnc z razporki ...

post-5478-1134658074_thumb.jpg

:lol1: Damč

Objavljeno

:D malo heca, ampak harley me vsaj zaenkrat ne privlačijo, razen kakih dobrih babnc z razporki ...

post-5478-1134658074_thumb.jpg

:lol1: Damč

Objavljeno

Zakaj kup železa. Je pa za zmeraj.

In rabljeni držijo ceno ! Big twin HD zlepa ne pade pod 10.000 EUR, pa če je še večja razvalina !

Nabavna cena je visoka, ampak pri morebitni prodaji pa načeloma ni pretirane izgube, kar navsezadnje tudi precej pomeni !

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mene pa zanima kolk lastnikov HD je članov foruma,pa kaj ste kaj spedenal na motorjih čez zimo.

Jaz sem zamenjal prednje zavorne cevi z jeklenimi upam, da se bo vsaj toliko poznalo kot pri BMWju,

v prid boljšega zaviranja.

Objavljeno

Mene pa zanima kolk lastnikov HD je članov foruma,pa kaj ste kaj spedenal na motorjih čez zimo.

Jaz sem zamenjal prednje zavorne cevi z jeklenimi upam, da se bo vsaj toliko poznalo kot pri BMWju,

v prid boljšega zaviranja.

kolikor mi je znano, ne boš kaj veliko profitiral......Klemenčič pravi, da se HD bremza z zadnjo zavoro in ne s sprednjo.....drugače pa poznam enega lastnika HD, ki dela komplet predelavo......baje ima kar veliko dela....

Objavljeno

Že verjetno,samo jaz imam spredaj dva diska in v kombinaciji z zadnjo zavoro se kar znosno ustavi.

Objavljeno

Že verjetno,samo jaz imam spredaj dva diska in v kombinaciji z zadnjo zavoro se kar znosno ustavi.

Raje ne poskušaj brez zadnje in pred kakšnim rdečim semaforom ... ;)

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kaj ali ni nobenega lastnika Harley Davidsona več na Motosvetu.Nič več ni čuti o temu kao kupu železja. No jaz ga imam 20.000 km brez problema,najdaljša fura skupaj 800km nobenih težav,drugače pa letos po Grčiji 3500 km bp.Sem pa prav presenečen kajti potem kar sem prebral tu o tem motorju bi mi morali odpasti vsi šraufi in olje špricat povsod ampak nimam te sreče zaenkrat še vsi šraufi na svojem mestu mašina pa čist suha.Naj še kakšen lastnik kakšno reče o tem motorju. :OK:

Objavljeno

imel proloznost sprobati HD VRSCXBVZKMW (al´kaj ze je; some alphabet soup, anyways :) ).... mat crn z stopalkami bolj nazaj montiranimi..... ni slaba zadeva. malo tezka, amapk vsaj lezi kolikor toliko v ovinkih, bremza tudi spodobno, masina je pa poslastek tega modela.

torej dalec od vpeljanih HD modelov. samo kvaliteta se malo santa za japonci (en tolk spacane barve pod sedezem se nisem videl).

BTW v kratkem bi naj prisel v-rod "spesl edisn" z 1250 ccm in dragster lakiranjem.

Objavljeno

Kaj ali ni nobenega lastnika Harley Davidsona več na Motosvetu.Nič več ni čuti o temu kao kupu železja. No jaz ga imam 20.000 km brez problema,najdaljša fura skupaj 800km nobenih težav,drugače pa letos po Grčiji 3500 km bp.Sem pa prav presenečen kajti potem kar sem prebral tu o tem motorju bi mi morali odpasti vsi šraufi in olje špricat povsod ampak nimam te sreče zaenkrat še vsi šraufi na svojem mestu mašina pa čist suha.Naj še kakšen lastnik kakšno reče o tem motorju. :OK:

ah ne se sekirat kaj drugi pravijo... :) sej enako govorijo za italijanske motorje,pa sploh ni res vse to... pač imajo slovenski motoristi neke predsodke čim omeniš H-Dja ,Ducatija in podobne :BUA:

tud men se vsi smejejo in mi nevemkaj vse govorijo ,ko jim rečem da bi takoj imel enega Harleyja za zraven :blush: ker je enostavno legenda z dušo in resnično pravim V2 zvokom :grim

drugač ga pa ima tud en kolega in ma že preko 40.000km se mi zdi in brez napak

lp kađiva

Objavljeno

jst sem si ogledoval enga hudega HD-ja ko sem biu v puli. bil je uni tadražji, nevem kaj že elekrtaglide al kaježe..

nov.

vsaj zgledal je. na števcu je imel 53.000

pa lastnik, italijan je reku "zenza problemi"

Objavljeno

ko sem imel priložnost nekaj dni voziti testnega Electra Glide, je agregat pridno rosil olje, pa nismo uspeli pogruntati, od kje... je pa res, da olje ni teklo iz njega in da pregovorne oljne lužice pod njim ni bilo :P

Objavljeno

ko sem imel priložnost nekaj dni voziti testnega Electra Glide, je agregat pridno rosil olje, pa nismo uspeli pogruntati, od kje... je pa res, da olje ni teklo iz njega in da pregovorne oljne lužice pod njim ni bilo :P

Simči dej no dobr veš kje je rosil,pri spoju motorja z menjalnikom.Pa še to verjetno zato,ker ste ga vsi testni

novinarji gnali do konca.Verjetno svojega motorja brez utekanja ni bi tako žgali tako kot so tega.Ima pa še vse vijake in ta rahla sled olja na spoju je bila tudi vse,kar se je pokazalo po takem priganjanju.

Objavljeno

Tudi jaz bi imel takoj enega Road King Classica za zraven k moji Vari, če bi finance dopuščale .) .

Kaj pa vemo, mogoče bo pa drugo leto :hmm: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!