Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

evo slučajno sem dobil mail da se tale lepotec prodaja (za šibkih 33.000€ :alien1: ). ena redkih predelav ki mi je res všeč - mogoče ker ni gor kiča in je črn :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
evo slučajno sem dobil mail da se tale lepotec prodaja (za šibkih 33.000€ :alien1: ). ena redkih predelav ki mi je res všeč - mogoče ker ni gor kiča in je črn :whistle:

Nevem kaj bi bilo na njemu lepega - mogoče luč od starga federvagna :headbang: :headbang:

Ps.tud za 3 K EUR mi ga neprodaš,edino če bi ga vzel za takojšnjo nadaljno prodajo,srčno upan,da pri nas nikoli nebo takih NORCEV,da bi za tako sklopocalo plačali 33K EUR-saj to je dobesedno stran vržen denar. :headbang: :headbang: :headbang:

Popravljeno . Popravil Brumer
Objavljeno
Nevem kaj bi bilo na njemu lepega - mogoče luč od starga federvagna :headbang: :headbang:

Ps.tud za 3 K EUR mi ga neprodaš,edino če bi ga vzel za takojšnjo nadaljno prodajo,srčno upan,da pri nas nikoli nebo takih NORCEV,da bi za tako sklopocalo plačali 33K EUR-saj to je dobesedno stran vržen denar. :headbang: :headbang: :headbang:

ja tebi to pač nič ne pomeni, nekomu pa dosti

Objavljeno (popravljeno)

@Pervy: nice!!! :worship: a je to Klemenčičev izdelk :rolleyes:

@Brumer: tud jz se čudim kdo da za bavarsko skropucalo brez minimalnih znakov kakega dizajna in "duše" 15.000 EUR in več...pa tega ne razglašam po forumu :krneki:

Popravljeno . Popravil kađiva
Objavljeno
@Pervy: nice!!! :worship: a je to Klemenčičev izdelk :rolleyes:

@Brumer: tud jz se čudim kdo da za bavarsko skropucalo brez minimalnih znakov kakega dizajna in "duše" 15.000 EUR in več...pa tega ne razglašam po forumu :krneki:

Nimaš pojma kaj je duša motorja,da tehnike sploh neomenjam-8,6 sek 200Km/h to je duša,ki jo ispod 10K NEDOBIŠ niti pri Korejcu kaj šele Japsu!!!!! :slap: :slap:

Objavljeno (popravljeno)
Nimaš pojma kaj je duša motorja,da tehnike sploh neomenjam-8,6 sek 200Km/h to je duša,ki jo ispod 10K NEDOBIŠ niti pri Korejcu kaj šele Japsu!!!!! :slap: :slap:

Brumsl, a bi liziko? Ali samo en reality check? :winkiss:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

ja je klemenčičev izdelek in kdor ma, se mi ne zdi norec če si kaj takšnega privošči, jaz bi si če bi imel denar da bi mi to bil en 4-5 motor.

brumer: daj dihaj malo, je drago ampak kaj potem, mene osebno tvoj super opevani BMW ne navduši niti z tehniko še manj z izgledom ker zgleda kot da je nekomu ostalo nekaj delov za skuterje in je malo površno prišraufal gor neke plastike ki ne pašejo čisto vredu, pa eno luč delovnega stroja gor dal. pospešek 8,6 do 200 pa ja japonce, ki so BTW krepko cenejši od tvojega ni čisto nič posebnega. še več, eni imajo 12 in nekaj sekund do 300, koliko ima tvoj? zaradi enih malo drugačnih vilc, ABS-a in celega kupa druge šnik šnak elektronike pa tudi ne padam po podu od občudovanja.

aja tema za BMW je drugje pa bi tudi tam lahko debatirali kaj je tako posebnega da dosegajo tako ceno, pri HD pa je itak brezveze o cenah govorit - so noro visoke ampak jebi ga - image in tako, tu BMW HD ne seže do kolen :evilgrin:

Objavljeno
tud za 3 K EUR mi ga neprodaš,edino če bi ga vzel za takojšnjo nadaljno prodajo,srčno upan,da pri nas nikoli nebo takih NORCEV,da bi za tako sklopocalo plačali 33K EUR-saj to je dobesedno stran vržen denar. :headbang: :headbang: :headbang:

tebe verjetno skrbi, ker lahko eni tako denar stran mečejo, ti ga pa na moreš?

Objavljeno
aja tema za BMW je drugje pa bi tudi tam lahko debatirali kaj je tako posebnega da dosegajo tako ceno, pri HD pa je itak brezveze o cenah govorit - so noro visoke ampak jebi ga - image in tako, tu BMW HD ne seže do kolen :evilgrin:

aboslutno, sicer bi se začeli boxerji prodajat za 22+ kEUR :)

- švabi očitno nekaj delajo narobe -

post-16562-1187168756_thumb.jpg

Objavljeno
ja je klemenčičev izdelek in kdor ma, se mi ne zdi norec če si kaj takšnega privošči, jaz bi si če bi imel denar da bi mi to bil en 4-5 motor.

brumer: daj dihaj malo, je drago ampak kaj potem, mene osebno tvoj super opevani BMW ne navduši niti z tehniko še manj z izgledom ker zgleda kot da je nekomu ostalo nekaj delov za skuterje in je malo površno prišraufal gor neke plastike ki ne pašejo čisto vredu, pa eno luč delovnega stroja gor dal. pospešek 8,6 do 200 pa ja japonce, ki so BTW krepko cenejši od tvojega ni čisto nič posebnega. še več, eni imajo 12 in nekaj sekund do 300, koliko ima tvoj? zaradi enih malo drugačnih vilc, ABS-a in celega kupa druge šnik šnak elektronike pa tudi ne padam po podu od občudovanja.

Nekaj zeeelo podobnega smo že videli v Nemčiji: http://www.ricks-motorcycles.de/english/Ri...Motorcycles.htm - Toni's Domina-Pirate in http://www.independent-choppers.de/ - gangster

BMW - Boring Motor Wheels! :rolleyes:

Objavljeno
tebe verjetno skrbi, ker lahko eni tako denar stran mečejo, ti ga pa na moreš?

Malo manj si star od moje delovne dobe :devil: ,do denarja mi je najbolj pomagal certifikat 2x po 450.000,oo sit vložen v Krko,kupljeno stanovanje 3-sobno po Jazbinškovem zakonu,14 let dela v Švici in 27 let S.p. pa si izračunaj moje finance.Denar res nemečem stran ampak za par Harlyju jutri,ko je delovni dan na banki-kein problem.Samo nikoli nebom dal denar za Harleya moral bi biti vsaj 50% cenejši,da bi si enega privoščil "stal" bi neregistriran zaščiten proti rjavenju v garaži in ko nebi več mogel voziti normalnega motorja bi zajahl "oltajmerja"-Harlya,seveda bi ga prej zglancal naj se vidi krom saj tehnike ni za kazat. :worship:

Objavljeno

Danes bil na obali, Izola. Srečam enega švaba v marini, s Knucle headom. Iz Hamburga. Pravi, da vozi, vozi.... Se motorju vidi, da je delovno živinče, ne za glancat. Od časa do časa kaj pritegne, ostalo pa gre. Čez zimo ga pa iz čistega mira in dolgčasa razstavi, očisti, podmaže. In menda ni edini, tudi kolegi se menda na veliko vozijo po Evropi. Vsaj tako sem ga razumel. :whistle:

Objavljeno

Ta veliki Harleyi so res dragi, Hugger in Sportster pa sploh ne. Tamali 883 pa sploh. Čudno, da jih ni več,- izgleda da velja prepričanje, da to niso Harleyi... S parimi dodatki ga napraviš podobnega tavelikemu,- sploh na Faakerju vidiš ogromno takih posrečenih predelav.

Objavljeno

Sportster je bil prvi Harley sploh, letos je imel 50 let, zato je bil deležen model 2007 nekaj novosti. Jaz ga vozim in ga zaenkrat ne bi menjala za večjega, sicer vozim tudi dyno od mojga ampak sportster mi je pisan na kožo :rolleyes:

Sportster je pravi motor za dekleta, ampak kot vidim na forumu, se vse raje odločajo za SS variante, da potem ne morjo na tla normalno stopit, če so premajne, ...

Pred dobrim mesecem smo se vozili po švicarkih alpah in dolomitih poleg dveh harleyev še Aprillia tuono, ena 600 yamaha in dve 1000-ke, pa fantje niso nc jamral, da bi šli kej prepočas.

Tko, da negativci tlele ne klobasat, pa čez harleya pljuvat, če pa sploh ne veste, kaj zamujate .

Objavljeno
Sportster je bil prvi Harley sploh, letos je imel 50 let, zato je bil deležen model 2007 nekaj novosti. Jaz ga vozim in ga zaenkrat ne bi menjala za večjega, sicer vozim tudi dyno od mojga ampak sportster mi je pisan na kožo :rolleyes:

Sportster je pravi motor za dekleta, ampak kot vidim na forumu, se vse raje odločajo za SS variante, da potem ne morjo na tla normalno stopit, če so premajne, ...

Pred dobrim mesecem smo se vozili po švicarkih alpah in dolomitih poleg dveh harleyev še Aprillia tuono, ena 600 yamaha in dve 1000-ke, pa fantje niso nc jamral, da bi šli kej prepočas.

Tko, da negativci tlele ne klobasat, pa čez harleya pljuvat, če pa sploh ne veste, kaj zamujate .

ah sej ni sam za dekleta no :P men je vizualno Sportster velik lepši od velikih bratov,...sploh tist njegov majhen rezervoar, ki ga tanovi žal nimajo več,...pa mašina je ful lepša od tavelke...:) sam tko kt je blo rečen,...to je "kao" za pič** in to sploh ni taprav H-D...če ne druzga je bl dostopen navadnim smrtnikom kt tavelk,...zvok ma pa glih tko bolš kt vsi japonci :grim

aja pa drgač ni bil to prvi H-D kt si omenila, so bli še velik prej tud...razni WLA 750 in podobni ;) :)

lp kađiva

P.S. ta na sliki je men zlo všečen Sportster :evilgrin:

post-1406-1187258796_thumb.jpg

Objavljeno

Janis, prvi serijsko proizvajan Harley nosi letnico 1903.

Sportster letos slavi 50 let, -Edition 25 je imel tri diske (1982 model). Je pa Sportster verjetno prvi veliko serijsko proizvajan Harley, ki je do danes kolikor toliko enak...

Mogoče kdo ne ve, Harley je poskusil tudi z box zasnovo motorja (kopija BMW), v času drugega svetovnega klanja, samo se nekako ni obnesel.

Objavljeno

No pardon, pa hvala lepa fantje, da me malo seznanjate z zgodovino Harleya :)

Objavljeno

Tisti box model Harleya, mislim, da ni bil v prosti prodaji (ali pač?). Bil je delan za operacije v severni Afriki, imenoval pa se je XA, leta 1945. Ko so ga naredili, pa je bilo že vojne konec...

Objavljeno

dva vprašanja:

kolk so mel na začetku HD kubikov?

rečmo okol 1915.

pa še drug vprašanje

kje okol ljubljane so prodajalne HD?

vem samo za motolegendo pa en v logatcu

a je še kak?

:unsure:

Objavljeno

Leta 1915 je Harley izdeloval tri modele. 750, 983 in 1000 ccm. Vsi trije Flat head motorji.

Flatheade so delali 1909- 1956. Prvi ''big twin'' s 1340 ccm 1936.

Knuckelheadi so bili 1936-1947.

Panheadi so se proizvajali 1948- 1964.

Shovelhead motorji 1965-1984.

Prvi Sportsterji (883 n 1000 ccm) 1957-1985.

Sportsterji z Evo motorjem (883 in 1200ccm) 1986-

Veliki Harleyi s 1340 ccm pa so Evo mašine dobili 1984 leta.

Objavljeno

Aja, na začetku (1903-04) je bil enocilindričen motor 168ccm s tremi konji. Zelo podoben kolesu, samo brez pedal...

1909 pa so začeli s proizvodnjo V-twinov. Tega leta izdelajo 27 (sedemindvajset) motorjev.

Objavljeno
Aja, na začetku (1903-04) je bil enocilindričen motor 168ccm s tremi konji. Zelo podoben kolesu, samo brez pedal...

1909 pa so začeli s proizvodnjo V-twinov. Tega leta izdelajo 27 (sedemindvajset) motorjev.

vidm da veš ogromn

no sej me je zanimal za te enocelindarje

letnco sm kr tko butnu vn

a mogoče veš kje so še kaki saloni z HD

Objavljeno

Malo ostane v glavi, večina podatkov pa je iz raznorazne literature, ki je za mali denar naprodaj vsako leto na Faaku. Pa se počasi nabere...

P.S. Za salone pa res ne vem. Bi kakšen lastnik HD znal kaj več povedati. (jaz Harleye zaenkrat le gledam... :whistle: )

In, kot je rekel prijatelj Omar: ''Če ne prej, za Abrahama bom na Harleyu.''

Objavljeno
a mogoče veš kje so še kaki saloni z HD

Ne proda swe tega tolk, da bi bilo 5 salonov v krogu 20 km iz Ljubljane.. Nova motolegenda, potem pa daaaaleč nič... recimo do meje - tam se pa potem spet začnejo.

Objavljeno

Lahko pa se zapelješ malo na izlet na štajerski konec. Klemenčič ti bo rade volje pokazal marsikaj, kar diši po Harleyu... Če bo dobre volje, boš lahko malo opazoval, kako iz serijskega Harleya dela čudeže. Limbuška cesta,- Klemenčič bikes.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!