Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Lahko pa se zapelješ malo na izlet na štajerski konec. Klemenčič ti bo rade volje pokazal marsikaj, kar diši po Harleyu... Če bo dobre volje, boš lahko malo opazoval, kako iz serijskega Harleya dela čudeže. Limbuška cesta,- Klemenčič bikes.

sm gledu že njegovo stran

sam k ta podatk ne iščem zase ampak za mtko k hoče probt motor :whistle:

Objavljeno

smo našl.

sam kakšn čudn(osebno) je sportster.

nima solza kestla :closedeyes:

mi je moj bolj všeč(oblika)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

No, končno sem se le prepričal, da je Harley resnično kup železja!

post-4472-1189435511_thumb.jpg

Če ne verjameš, pa povečaj.

Popravljeno . Popravil moto rider
Objavljeno

Sem gledal.... Kot v tistem pregovoru:''Zaradi gozda ni videl dreves...''

Sploh ta Heritage softail je zakon.

Objavljeno

jebemo, tale Faaker See pa je dogodek, ki name vpliva ....zdej sem še bol odločen, da H-D mora pridt v garažo nekega dne :rolleyes: :)

meni osebno je bil tale old-school eden najbolj všečnih "tam gor ob jezeru" :)

post-1406-1189451377_thumb.jpg

Objavljeno

Harley zapira tovarne. Prodaja novih in cena rabljenih Harleyev drastično pada.

Harley so v ZDA out in trend se seli tudi v Evropo.

Harley Davidson Plans Temporary Factory Shut Down

Friday, September 14, 2007

Harley Davidson announced late today that it plans to shut down five plants for one week in November as a measure to cut back production.

The Business Journal reports...

The Milwaukee-based motorcycle manufacturer confirmed late Friday afternoon that it will close its final assembly plants in York, Pa., and Kansas City, as well as the company's powertrain operations in Wauwatosa and Menomonee Falls, and its Tomahawk Operations in Tomahawk for the week of Nov. 26.

Read the full article here...

http://www.bizjournals.com/..../20...10/daily52.html

This news comes just a few days after Standard & Poor's downgraded the Motor Company's ratings outlook to negative, citing its weak guidance for the second half of the year.

Employees won't be receiving pay during the shut down, but will still have their health benefits.

The company is preparing for a drop in orders for the 3rd Quarter, expecting their production to fall to 86,000-88,000 bikes instead of the previously forecasted 91,000-95,000 bikes.

Objavljeno
kva ma zdej tut america mrzlico po plastičarjih :krneki:

Ni mrzlica,ta bi se ozdravla ampak sploh s ČOPERJI gre h koncu,tebi kot mlajšemu čoperistu bo to šele čez čas jasno.Saj to so nasplošno motorji samo za gledat,glancat in šminkat.Za vse ostalo si kupiš motor in ne ČOPERJA. :worship:

Objavljeno
...sej sploh ni mus, da je coper, lahk je tut kruzer :whistle:

Že malo boljši,šeboljši pa je kakšen Nacket ali pravi potovalec. :beer2:

Objavljeno

Samo men je čudno, če še vedno prodajo 80000 kosov letno, bi zmanjšali obseg poslovalnic, ne pa zaprli proizvodnjo. To je še vedno hudo visoka številka. Pomoje gre tle za kaj druzga. Drugače pa jest glih ne bi reku, da so čoperji v zatonu, glede na to da so ukrepi policije čedalje bolj nastrojeni proti prehitrim voznikom. :unsure:

Objavljeno

tut jaz sem že pred leti mislil,da so čoperji AUT.

ko pa se pripelješ v avstrijo,ki je motoristično veliko pred nami

je pa polovica čoperjev. :eek:

Objavljeno

jodlarji poslušajo tudi samo plehmuziko, pa zato niso v trendu :whistle:

Objavljeno
tut jaz sem že pred leti mislil,da so čoperji AUT.

če pa na sportake ne moreš namontirat resic in indijanskih peres in vse ostale krame ki jo tako ljubijo, pri veliki hitrosti ti pa lahko z jeans lajbiča vse mini našitke potrga :evilgrin:

Objavljeno

Zakaj so že pred nami jodlarji?? Zarad Loouisa :trance_33_sleep:

Objavljeno (popravljeno)

Tisti ki ste vozniki Sportster-ja 1200...me zanima kako se kaj obnese, izkušnje, pohvale, graje itd....komentarji dobrodošli...

Popravljeno . Popravil jakabmwdrei
Objavljeno (popravljeno)
Harley zapira tovarne. Prodaja novih in cena rabljenih Harleyev drastično pada.

Harley so v ZDA out in trend se seli tudi v Evropo.

Harley Davidson Plans Temporary Factory Shut Down

Friday, September 14, 2007

Harley Davidson announced late today that it plans to shut down five plants for one week in November as a measure to cut back production.

The Business Journal reports...

The Milwaukee-based motorcycle manufacturer confirmed late Friday afternoon that it will close its final assembly plants in York, Pa., and Kansas City, as well as the company's powertrain operations in Wauwatosa and Menomonee Falls, and its Tomahawk Operations in Tomahawk for the week of Nov. 26.

Read the full article here...

http://www.bizjournals.com/..../20...10/daily52.html

This news comes just a few days after Standard & Poor's downgraded the Motor Company's ratings outlook to negative, citing its weak guidance for the second half of the year.

Employees won't be receiving pay during the shut down, but will still have their health benefits.

The company is preparing for a drop in orders for the 3rd Quarter, expecting their production to fall to 86,000-88,000 bikes instead of the previously forecasted 91,000-95,000 bikes.

Tole je samo glede proizvodnje, ki jo HD res ukinja v meni sosednjem Milwaukee-ju, to, da bi pa to pomenilo konec HD kulture in chopperjev tukaj v ZDA - pa ne ga no svirat, ne pisi takih klobasarij ki nimajo veze z resnico in dejanskim stanjem tukaj! To lahko pise samo nekdo, ki ni bil nikoli v ZDA niti okusil ameriske biker kulture (ki ni samo Sturgis, OK!).

HD je tukaj ZAKON, HD = WAY OF LIFE! Ce ne verjames, ti lahko postrezem z nestetimi fotografijami z nedavnih srecanj motoristov, pa se pridam slike dealershipov HD-ja. To so luksuzne, nekajmiljonske zgradbe, ne pa zanikrne in vecinoma neugledne garaze, kjer se prodajajo ostali motorji (vecinoma japonci - ja, ja tudi tile, ki jih imam sam!).

Ne, ne nimam HD-ja niti ga osebno ne cenim prevec kot motor. Ni pa ga treba tako v nic devat in pisat take oslarije.

LP iz Chicaga!

Popravljeno . Popravil ChgoTom
Objavljeno

ChgoTom, :worship: Saj je bilo malo čudno prebrati, da bi HD šel po gobe...

Objavljeno

normalen ciklus gor-dol. enkrat so eni na vrhu, drugic drugi. vec ali manj.

pac vazen podatek za take, ki gledajo kaj drugi mislijo/prodajajo kot "in".

Objavljeno

Ice, to imaš pa povsem prav. Je ogromno ''jebivetrov'' (..ki pred nakupom motorja pogledajo v Lady, katerega priporočajo za tisto leto. Resno, tudi take stvari piše notri. Mi je ženka povedala...).

Drugače pa HD je in bo imel kupce. Ni strahu. Če ne, bo pa kakšen Reagan pomagal... :naughty:

Objavljeno

Službeno sem v Las Vegasu. V zadnjih dveh dneh sem videl vsaj 100 HDjev in dva Japonca.

Pri takem razmerju se jim očitno ni česa bati.

Cel večer kruzajo po Stripu (glavna ulica v Vegasu) gor pa dol...

Objavljeno

službeno?

hudo

sam tm, kokr jst predvidevam da so predvsem custom vsi motorji

naredi kako sliko če ti bo uspel :naughty:

Objavljeno

Prejšnjo soboto videl enzgega V-roda naprodaj.

Me je kar pričelo grabiti, da bi ga ...

:rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!