jama1100 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) Mene pa zanima kako se začne št okvirja? Je morda 1HD....... ali pa 5HD...... kajti če je petka ni problema z enko pa so pri naši homologaciji.Če imaš 1HD.... razloži kako si spravu skozi. Popravljeno December 30, 2012. Popravil jama1100
vulcan Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Jaz sem pred leti homologiral Road Kinga letnik 2001, ki je imel serijsko z 1HD pa ni bilo problemov, ker sem imel COC na katerem je bilo navedeno, da jem motor narejen po EU direktivah za tisti čas.
Andrej.d Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Sanje o Akrapoviču so uresničene. S tem , da je dobro imeti hčere s tapravimi pobi. Moj RK je letnik 2000 . Novi imajo precej drugačen izpuh. Kakor koli že dosti inovativnosti in videz je kot original. Samo da še zima mine in zabobnim po dolini. thumper, hdbeast, Maximus in 1 other 4
semering Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Kdo je rekel, da je Harley kup železja??! Kmet2 in bosa 2
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Kdo je rekel, da je Harley kup železja??! No končno enkrat en dobr Harley :grim
Bmflar Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Spet se oglašajo tisit, ki bi radi imeli HDja, pa nimajo jajc, da bi ga nabavili Kar naj vam ostanejo mokre sanje :naughty: Kmet2 in Maximus 2
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Spet se oglašajo tisit, ki bi radi imeli HDja, pa nimajo jajc, da bi ga nabavili Kar naj vam ostanejo mokre sanje :naughty: Nč reku,sam moram ga pa vsaj za en krog dobit......pa se nas izogibaš ko hudič križa, Maximus 1
Bmflar Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Nč reku,sam moram ga pa vsaj za en krog dobit......pa se nas izogibaš ko hudič križa, Ni panike ampak vem da se bojiš, da te bo kakšen znanec vidu na njem ..... Pol si ga šele najebu, BMWjaš na HDju - kombinacija smrti :notworthy: Pol bojo imel šele za pisat tuki .... Kmet2 in Maximus 2
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Ni panike ampak vem da se bojiš, da te bo kakšen znanec vidu na njem ..... Pol si ga šele najebu, BMWjaš na HDju - kombinacija smrti :notworthy: Pol bojo imel šele za pisat tuki .... Prpravljen sem tvegat,saj boš imel čisto isti rizik,HD-jevc na bmflu,to bodo šele brusl jezike Maximus 1
Bmflar Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 (popravljeno) Prpravljen sem tvegat,saj boš imel čisto isti rizik,HD-jevc na bmflu,to bodo šele brusl jezike Hehe, fotoaparati v času testiranja prepovedani .... Že Dučeja doma moram skrivat :oops: ... kaj pa če mi rata všeč Popravljeno Februar 21, 2013. Popravil HD-Dyna Maximus 1
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Hehe, fotoaparati v času testiranja prepovedani .... Že Dučeja doma moram skrivat :oops: ... kaj pa če mi rata všeč Duče me ne mika premal kroma ........zna bit,pa če maš doma dva pa še tretjega kupiš,sej veš v tretje gre rado......mene je že v četrto potegnilo,sej greš lohk mal sosedu Mihatu pogledat kako mu gre :grim
Zivnorc Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 ... a harley mora bit kroman zato da ne rjavi...
Bmflar Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 ... a harley mora bit kroman zato da ne rjavi... Matr je trajal, da si se oglasu ... Nope, kroman, da ga lohka na smreko nasloniš ...
moto rider Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Harley, kup železja..... Živa resnica!!
thumper Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Duče me ne mika premal kroma ........ ne vem v kateri plastiki ti živiš.... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ne vem v kateri plastiki ti živiš.... Thamper,ko bom star mi bodo tut take stvari všeč,no vsaj mislim
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ne vem v kateri plastiki ti živiš.... Tole je pa živa kopija Moto Guzzija Nevade 750 - sam cilindra ma bl čudn obrnena ...
KilleRBee Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Thamper,ko bom star mi bodo tut take stvari všeč,no vsaj mislim Sepravi ko boš star boš kupil dučeta :grim :grim
semering Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 (popravljeno) Ja... ko bom(o) stari, bomo kupovali klasiko in uživali v lepih spominih mladih, norih, predvsem pa (preživetih) dni!!! Pa tudi, če bi živel ob kupu "starega železa"... Jaz se veselim! Zeeelo. :yes: V bistvu že uživam (ker sem še vedno živ! (Upam, da bo tako ostalo!) Se zahvaljujem! močno. Popravljeno Februar 22, 2013. Popravil semering
gusar Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 (popravljeno) eni pravjo kup železja drugi pravjo kup plastike jez pravm važn,da se peljem. Popravljeno Februar 22, 2013. Popravil gusar
papez47 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Thamper,ko bom star mi bodo tut take stvari všeč,no vsaj mislim No, ja .................sej men so všeč ....................že zdej!
Zivnorc Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ... ampak sem tut že vidu... da je rja čez krom vn usekala...
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ... ampak sem tut že vidu... da je rja čez krom vn usekala... Kje na suzi Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se