Young, wild&fre e Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 Pozdravček vsem! Sem nova na forumu, upam da se bomo vsaj z nekaterimi spoznali in odpeljali kakšno (krajšo ali daljšo) furo. Razmišljam o moto tripu po Irski. Kdaj se najbolj splača it?- zaradi muhastega vremena (julij/september) Je bil kdo v bližnji preteklosti? Je boljše it v FR na trajekt, ali pod morjem v VB in potem trajekt na Irsko? Vesela bi bila vsakršnih info. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Januar 15, 2016 Deli Objavljeno Januar 15, 2016 (popravljeno) Jaz sem bil lani v juliju. Sicer sem prevozil celo otočje tam gor. Najbolje je na trajekt Calais - Dover. Odvisno je tudi koliko dni in kam približno. Vreme je pa itak standardno tako, da pričakuj dež. Popravljeno Januar 15, 2016. Popravil alen1 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Young, wild&fre e Objavljeno Januar 15, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2016 Kater del se najbolj splača pogledat? Torej si šel iz Francije v Anglijo s trajektom in potem še enkrat na trajekt na Irsko (Dublin/Rosslare?) Kakšne so bile okvirne cene trajektov? V mislih sem imela cca 10dni po otoku. Je dovolj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Januar 16, 2016 Deli Objavljeno Januar 16, 2016 Splača se videt vse. Ja iz Francije sem šel. Se pa splača karte za trajekt kupit preko spleta pridejo ceneje. Na licu mesta sem dal 80€. Ta drugi trajekt ne vem točno koliko je bila cena. V 10-ih dneh se da na Irskem videt marsi kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 16, 2016 Deli Objavljeno Januar 16, 2016 Forumas Robyy se je odselu gor. PM mu posli, ziher ti bo znal kej povedat. Young, wild&fre e in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Januar 16, 2016 Deli Objavljeno Januar 16, 2016 @Young, wild&fre e Pošlji mi zasebno sporočilo. Bi ti nekaj poslal pa ne morem, ker ne sprejme tvojega imena. Young, wild&fre e 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Young, wild&fre e Objavljeno Januar 16, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2016 Glede poti se nagibam bolj k direktnemu trajektu iz Roscoff (FR) - Rosslare (IR). Raje porabim tisti čas ki bi ga zapravila v Angliji, v Dublinu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen1 Objavljeno Januar 16, 2016 Deli Objavljeno Januar 16, 2016 Lepa je. V dežju ali soncu. Vse ima svoj čar. Whiskey-ja je pa več na Škotskem. AK84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejan_57 Objavljeno Maj 13, 2016 Deli Objavljeno Maj 13, 2016 Jaz sem bil lani s kolegom od 6-17. avgusta in moram reči da nisva imela niti kapljice dežja razen zadnji dan na poti iz nemčije domov temperature pa med 12-18 stopinj... Irska je malo toplejša... Najlepši deli so sigurno zahodna Irska, komplet Škotska in pa severna anglija(od Yorkshire Dalesa do meje s Škotsko)... Za pogledat res top Pri trajektih pa sam vedno v prvi vrsti gledam na ceno, če je kakšen daljši trajekt pa če je možno vzameš tistega ki vozi čez noč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 13, 2016 Deli Objavljeno Maj 13, 2016 jest bil sicer z avtodomom anglija, škotska, irska pa še na čakalni listi, trajekt calai-dover, za 7m dolgo kračo 46€ v eno smer. Do tja bolje preko Belgije, ker ni cestnine (v Franciji kar nanese) Najlepči deli....bolj ko greš na sever, lepše je :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se