volk Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Včasih smo iz bruck delali študentke. Lahko bi tud študentkam s "schnellkursom" pomagali do diplome !? Inštruktor Volk
Aleron Objavljeno Februar 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Superca: Uf, ko bi men nekdo to obljubil, bi se samo še učil :lol: :lol:
stigmata Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Superca: Uf, ko bi men nekdo to obljubil, bi se samo še učil :lol: :lol: Ne verjemi vsega kar "slišiš"!
Mačica Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Men samo še dva manjkata do konca in seveda še diploma, ampak se mi čist nč ne da :oops: :roll: The same here
Aleron Objavljeno Februar 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ne verjemi vsega kar "slišiš"! No,ampak vseeno bi bilo lepo, če bi nam nekdo za dva opravljena izpita rekel, da lahko začnemo izbirat motor 8)
superca Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 No' date='ampak vseeno bi bilo lepo, če bi nam nekdo za dva opravljena izpita rekel, da lahko začnemo izbirat motor 8)[/quote'] Nad samo mojo idejo je bil navdušen, edino učinka, da bise spravil k izpitoma pa zaenkrat žal nisem dosegla :cry: Probala sem pač, ker vem kakšna muka se mu je vsest za knjige. Po naravi je pač bolj praktik.
stigmata Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 No,ampak vseeno bi bilo lepo, če bi nam nekdo za dva opravljena izpita rekel, da lahko začnemo izbirat motor 8) A bi potem le- ta imel takšno "vrednost"? :wink:
YZFgeorge Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 No,ampak vseeno bi bilo lepo, če bi nam nekdo za dva opravljena izpita rekel, da lahko začnemo izbirat motor 8) A bi potem le- ta imel takšno "vrednost"? :wink: Če ti podarjene stvari nič ne pomenijo, potem ne. Pa tudi sicer....... Bi ga vsaj brez pomislekov peljal na pisto.
Aleron Objavljeno Februar 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 A bi potem le- ta imel takšno "vrednost"? :wink: Tu se pa popolnoma strinjam. Pri motorju je bolj, če ga sam zaslužiš, ga vsaj znaš cenit. Sicer ne da ne bi znal ceniti podarjenega, samo je razlika. Če ne drugega, bolj paziš nanj :P
burgy Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 A bi potem le- ta imel takšno "vrednost"? :wink: Tu se pa popolnoma strinjam. Pri motorju je bolj, če ga sam zaslužiš, ga vsaj znaš cenit. Sicer ne da ne bi znal ceniti podarjenega, samo je razlika. Če ne drugega, bolj paziš nanj :P In če paziš na motor paziš tudi nase :wink:
lightning Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 NAREDU SEM GA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smeško Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 Čestitam! Sej se zavedaš ta ta izpit ni edini, a ne :roll: :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 Čestitam! Sej se zavedaš ta ta izpit ni edini, a ne :roll: :twisted: Je pa eden manj! :lol: Pa ne pokvari človeku veselja! :evil:
lightning Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 Ni edini AMPAK JE PRVI :D :D :D :D :D :D
smeško Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 Čestitam! Sej se zavedaš ta ta izpit ni edini, a ne :roll: :twisted: Je pa eden manj! :lol: Pa ne pokvari človeku veselja! :evil: sej mu ga nisem pokvaril, le na trdna tla sem ga postavil :twisted: :twisted: :twisted: sej bo :wink:
jlaznik Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 4 down 4 to go na podiplomskem. Dejmo, še mal, pa bo konec izpitnih rokov, juhuhu :lol: Kako vam kaj grejo (tisti, ki jih opravljamo seveda) ?
dr.looney Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Jaz bom pa dipolomirala - iz padanja na izpitih. :roll: :oops: :lol: A bi midve lahko imeli skupaj proslavo te diplome? :oops: no smo že tri...... :wink: :roll: :P :D dr.looney :twisted:
Natasha from Russia Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Naredila 2 :silly: ;ta mesec še 3... :multi: hočem dopust,ne morem več... :morning: NlP NfR
klemens Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Naredila 2 :silly: ;ta mesec še 3... :multi: hočem dopust,ne morem več... :morning: NlP NfR Ravno za ogrevanje :) Na dopust pa po enem 4, 5 izpitu ko ne veš več kako ti je ime :evil: LP, Klemen
burgy Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Jaz se pa zdaj odpravljam v kranj, da se bom jutri v študentu v "miru" pripravil na izpit, ki ga bom mel v torek...ker doma se mi res nič ne da učit...če ni druzga pa na internetu visim :roll:
smeško Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Jaz se pa zdaj odpravljam v kranj... a si na zlatem polju?? (v študentu mislm)
stigmata Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Dragi moji "so-študentje", a vas malo razsvetlim koliko stane davkoplačevalce eno naše "povprečno" študijsko leto- enega študenta (da ne bo pomote)? 3milj. SIT!!! Živa res! :oops: Hitro izpite delat - da ne bomo tepeni! :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se