Thundercat Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Ja jaz sem tudi danes zvedel da sem naredil Matematiko2. Še 2 pa diploma :yea2: jebenti...vsi ste blizu diplome, da me kr glava boli koliko izpitov še mene čaka... :wacko: :wacko:
D.J. Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 V četrtek je padla diploma!!!!!!!!!!!Jes!!!! :D :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: :P :D :D Ciao,by Pero PS:Nadaljevanje beri v MS sreda!! :D pero bravo, zdej me boš pa končno lahko odrešu dveh kantic, k ju šparam zate :P :OK:
BlazS Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Dons sem naredil osmi izpit za drugi letnik. Enega sem si pustil za september.
devilish Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 No, pa se pohvalim se tle... Sm nardila pogoje za 4. letnik :kva2: :kva2: Zdej mam pa mirna 3 leta časa da nardim 4. letnik in diplomo... :yes: lp
Draksler Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Včeraj sem šel v NM po potrdilo o opravljenih izpitih! Še tri + diploma! Povprečje pa nad 8! :D Strojniki smo, krivi da lahko kolenčkate po asfaltu! LP Mare
RHonda Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Samo ne mi slovenski strojniki :grrr
Draksler Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Samo ne mi slovenski strojniki :grrr ← Akrapoviču to povej! Ostala večina se pa utaplja v povprečju!
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Še bomo praskali še :( ah pa septembr k bo mal majn lepega vremena O:-)
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 še ene 6 izpitov, pa par semenearjev, ah pa saj bo, do 30. bo, samo mati bo vsak cajt popizditis dobla :doze:
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 samo mati bo vsak cajt popizditis dobla :doze: ← nja, moja tudi boga, bom mogu kej se s farmacevtkami dobivat od zdej naprej :blush:
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Včeraj sem šel v NM po potrdilo o opravljenih izpitih! Še tri + diploma! Povprečje pa nad 8! :D Strojniki smo, krivi da lahko kolenčkate po asfaltu! LP Mare ← Novinarji pa, da lahk narobe vejice postavljate... ;) PS: ene par izpitov me pa še čaka ... pol pa še diploma ... pa smo zmagal :D
hrčo Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Izpiti so sicer že vsi za mano .... ampak diploma se je pa pr ene 20 straneh vstavla in kr ne najdem motivacije za naprej .... :hmm: Ne vem, ne vem, če bo septembra v roki kot sem si zamislila .... :zzz:
Draksler Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Novinarji pa, da lahk narobe vejice postavljate... ;) ← Se, :whistle: zgodi pa še kakšen slavist bi moral lektorirat tale forum - dela čez glavo!
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Se, :whistle: zgodi pa še kakšen slavist bi moral lektorirat tale forum - dela čez glavo! ← Sploh v temi o skuterjih :lol1:
bubamara Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Novinarji pa, da lahk narobe vejice postavljate... ;) PS: ene par izpitov me pa še čaka ... pol pa še diploma ... pa smo zmagal :D ← :hmm: :blink: ne vem, ne vem.....po moje diplomo dobimo na smrtni postelji :grim .....al pa tud ne :krneki: .... pies: še do srede zdržim...pol pa kar bo, bo :wacko:
smc Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 samo še zadnji, ta najbl za..... izpit :S :kva2: :blink:
tamikena Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 lahko se pohvalim...bila sprejeta v drugi letnik... :yea1: :yea2: :OK: ...še sedaj ne vem kako... :lol1: ...
Robert Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Jih končal že dve leti nazaj :D Diplome, pa še nisem spisal :headbang: Čakam zimo :P Pozdrav od Roberta
tamikena Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Jih končal že dve leti nazaj :D Diplome, pa še nisem spisal :headbang: Čakam zimo :P Pozdrav od Roberta ← a letošnjo zimo ali naslednjo...? :hmm:
TinaRR Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Narejene imam vse izpite, zdaj me čaka še diploma :rolleyes:
Ice Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 diplomo imam ze narejeno, caka me samo se 5 izpitov. :doze:
Robert Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) a letošnjo zimo ali naslednjo...? :hmm: ← Se moram še odločit .) :D Ne, ne, dovolj je bilo, letošnjo .) Pozdrav od Roberta Popravljeno September 27, 2005. Popravil Robert
Brihta Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Se 21 izpitov+diploma, pa smo na konju.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se