vandrovec Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 pred 30 minutami, Snecer pravi: brez kufrov motorja ni, ...ko dam kufre dol se vozim po zraku sayo 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Ta motor je bolj Sport, Versys pa bolj potovalen....zatorej ju jaz nebi dajal v isti segment, to je KTM SMT segment, Pa Tracer bolj pase zraven....to so motorcki za ovinke potrgat na poti do Grcije recimo, pac gres brez kavbojk na dopust.... siks 1
dlicen Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Sej morda imas tudi prav. Ampak to pretirano predalckanje mi gre pocasi na jetra. Se malo, pa bo vsak model svoj segment. vandrovec, cikadina in TakeALookAround 3
TakeALookAround Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 3 hours ago, Cartman said: K porha 911. Exactly the same as previous one. Kar se cifer tice, tud med triumphi ima ta model majhn delez. U bistvu me cudi da ni bil ukinjen. Men je fajn, ampak po testni furi ne vem, ce si ga zelim. Se mi zdi da ne. Te ni prevzel? Tri cilindre ne ustreza?
cikadina Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 mah 3 al 4 je bolj al manj isti šmorn
vandrovec Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 pred 14 minutami, DinDiin pravi: Ta motor je bolj Sport, Versys pa bolj potovalen....zatorej ju jaz nebi dajal v isti segment, Ta segment je izumila Yamaha s TDM Malo razlike pa mora biti med posameznimi motorji, da niso vsi enaki?
TakeALookAround Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Seveda, da najdemo kar nam ustreza, ne pa da je na tricetrt tem Versys not napopan.... dlicen 1
Cartman Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Paaaaaa, jez sm ga vozu sam pol ure, in morm rect de sm pricakoval mal bol sport. Mal bol trd motor. Pa ne zdej fedre na trdo de razmetuje, mal bol ziv in natancen stroj sm pricakoval. Za solo drgnit se mi ni zdel, za u dvoje bi pa pr njih tavelkega kerdanarja uzel....
Cartman Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Ne vem. K ta leta tako bezijo. Po moje 2014, lahko de 2013. Testi pri Vombergerjul
dlicen Objavljeno Februar 12, 2016 Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 Ja, to je že Sport varianta, ki je imela baje nekoliko popravljeno blaženje. Pol si misliš, kaj je bilo v prvi seriji. Za bolj zavzeto preganjanje po magistralah je dovolj že en osnovni aftermarket mono in eni pametni ventili vilic, pol je druga pesem. Pa sej sva enkrat o tem že razpravljala, se mi zdi.
John2005 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Škoda ker bodo cene pri nas spet podobne avstrijskim in ne DE ali ITA.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se