Hanzi Objavljeno Marec 4, 2003 Objavljeno Marec 4, 2003 Mene pa sam neki zanima! Mislim da sem enkrat eno slikco gor polal pa je nikjer ne najdem! :? :cry: Pa še neki! Nekje piše da je 3 albumih 26+10+42=78 predmetov Nekaj cm stran pa da je v 3 albumih 907 predmetov :shock: Kaj je z ostalim~830 predmeti :?
Codeine Objavljeno Marec 4, 2003 Avtor Objavljeno Marec 4, 2003 Mene pa sam neki zanima! Mislim da sem enkrat eno slikco gor polal pa je nikjer ne najdem! :? :cry: Pa še neki! Nekje piše da je 3 albumih 26+10+42=78 predmetov Nekaj cm stran pa da je v 3 albumih 907 predmetov :shock: Kaj je z ostalim~830 predmeti :? Vpraši tukaj: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=...News&file=index
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Objavljeno Marec 7, 2003 ....Nekje piše da je 3 albumih 26+10+42=78 predmetov Nekaj cm stran pa da je v 3 albumih 907 predmetov :shock: Kaj je z ostalim~830 predmeti :? Vpraši tukaj: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=...News&file=index Quote: :wink: ''Gallery is freeware. We've spent thousands of hours developing and supporting it. If you enjoy the product, please send in a donation to help support further development and webserver costs!''
Tratnjak Damijan Objavljeno Marec 30, 2003 Objavljeno Marec 30, 2003 zadeva dela, sem tud gor dal eno mojo slikco, tisto drugo z končnico bmp pa ni šla gor ker je verjetno prevelika slika 1,37 MB?
manjak Objavljeno Marec 31, 2003 Objavljeno Marec 31, 2003 zadeva dela, sem tud gor dal eno mojo slikco, tisto drugo z končnico bmp pa ni šla gor ker je verjetno prevelika slika 1,37 MB? Spremen jo v .jpg pa gor butn
Max Objavljeno April 13, 2003 Objavljeno April 13, 2003 zadeva dela, sem tud gor dal eno mojo slikco, tisto drugo z končnico bmp pa ni šla gor ker je verjetno prevelika slika 1,37 MB? Tako velikih slik naj naceloma nebi gor popal, ker je enostavno prevelika za na net :wink: Sej ko jo bos dal v .jpg se bo itak avtomaticno tudi velikost zmanjsala, se bolj jo bos osiromasu, ce ji bos dolocil resolucijo max. 1024 x 852! Pa se hitrej se bo nalozila na ekran.... 8)
MOTOVILC Objavljeno Maj 7, 2003 Objavljeno Maj 7, 2003 kje pa je zdaj galerija? kdo ve MA :( KAJ STE JO NOJDLI :(
Max Objavljeno Maj 26, 2003 Objavljeno Maj 26, 2003 (popravljeno) Galerija, kje si ?? :( Kolikor vem ima galerijo cez Codeine (avtor prvega posta!) B) Trenutno je na Svedskem in pride nazaj cez slabih 9 dni ;) Do takrat zagotovo ne bo nic novega...... <_< ...pol pa, Codeine na delo (obljuba dela dolg :) ) Popravljeno Maj 26, 2003. Popravil Max
Ice Objavljeno Junij 3, 2003 Objavljeno Junij 3, 2003 Galerija? :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D noise noise :rolleyes: ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se