Codeine Objavljeno Marec 24, 2016 Opozori Objavljeno Marec 24, 2016 V spodnjem video posnetku si lahko ogledate, kako se uporablja: Nova vsebina od mojega zadnjega obiska.
Darko3g Objavljeno Junij 19, 2019 Opozori Objavljeno Junij 19, 2019 Zadnjih nekaj dni (tednov) se mi med novo vsebino pojavlja ogromno albumov, ki so kao na novo dodani, čeprav so že dokaj stari, vsaj po datumih slik sodeč. Je to običajno ali le občasen pojav, in če lahko to nekako ignoriram, ker mi zmanjšuje preglednost foruma? tomaz69, izibajker, Quest in 2 others 1 4
izibajker Objavljeno Junij 19, 2019 Opozori Objavljeno Junij 19, 2019 pred 8 urami, Darko3g pravi: Zadnjih nekaj dni (tednov) se mi med novo vsebino pojavlja ogromno albumov, ki so kao na novo dodani, čeprav so že dokaj stari, vsaj po datumih slik sodeč. Je to običajno ali le občasen pojav, in če lahko to nekako ignoriram, ker mi zmanjšuje preglednost foruma? Edina oseba, ki ti lahko odgovori na to vprašanje je administrator. @Codeine
Codeine Objavljeno Junij 20, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2019 Nič kaj tako strašnega, vsebina se premika sem in tja in gre za stransko posledico. Dan ali dva in bi morala biti zadeva načeloma končana oz. vse po starem. Andrejcer in Quest 2
gaberkosir Objavljeno Junij 24, 2019 Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 LP Kako uredim fotografije v lastnem albumu? Ne najdem EDIT ali kaj podobnega... Hvala!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se