J Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Jaz tukaj izhajam izključno iz principa."Osebno" sem torej, za nacionalko, ki je brez reklam. "Osebno" sem zato pripravljen plačat višjo naročnino. Za nekaj pola pola pa "osebno" nisem pripravljen plačat centa - sploh pa če mi ga hočejo prisilno računat! NO FUCKIN' WAY! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Ne vem kako to gre, predlagam pa anketo: a) Nacionalni TV brez reklam - naročnina B) Nacionalni TV z reklamami - zastonj :lol: :lol: Vem: This is not a democracy! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 jaz sem definitivno za a). Ko se jaz spravim gledat filme, hocem da grejo reklame spat. :wink: Sploh pa se mi zdi, da jim je pri nasih TV hisah zmanjkalo idej. Sem ramisljal, da bom svojo televizijo lepo zapakiral in peljl nazaj v trgovino, ker mi v stanovanju zavzema prostor in mi je totalno nekoristna. :roll: :roll: :wink: :twisted: By the way: jaz gledam televizijo cca. 3.5 h na teden rajsi manj kot vec. Ne vem kako to gre, predlagam pa anketo: a) Nacionalni TV brez reklam - naročnina B) Nacionalni TV z reklamami - zastonj :lol: :lol: Vem: This is not a democracy! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Ne vem kako to gre, predlagam pa anketo: a) Nacionalni TV brez reklam - naročnina B) Nacionalni TV z reklamami - zastonj :lol: :lol: Vem: This is not a democracy! Pozabil si c) Naj jo zakodirajo in tist, ki jo hoče gledat jo naj tudi plačuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 glasujem za c :) Drugače pa tistim, ki vas motijo reklame. Jaz veliko večino filmov na TV pogledam iz VHS-a z nekaj tedensko zamudo in pač reklame preprosto prevrtiš kar ni toliko moteče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Jaz sem 100% za C! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Jaz sem 100% za C! :lol: Me too! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Dejstvo je, da na nacionalni televiziji, ki se financira iz davkoplačevalskega denarja in naročnin komercialni oglasi nimajo kaj iskati. Pri nas pa želi RTVSLO konkurirati komercialnim televizijam. Še novost - RTV se počasi reorganizira. Zelo resno bodo poskušali denarce služiti še s prodajo razne spremljevalne krame... Franšizing... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Kako je čas relativen. Greš za par uric na giro z najboljšim motorjem na svetu in se stvari razvijejo. Res sem pozabil varijanto c), ki pa rešuje nekatere tehnične delime, ki jih je nekdo postavil tukaj vmes. Jaz sem za: ali a) ali B) ali c) ne pa vsega po malem!? Najraje za a), c) kot alternativa! Aja!!! Drzava jim tudi da (oziroma mi iz prispevkov)?? Torej plačamo 2X in še reklame!? Samo še malo počakam in me bo kap! Sploh nisem pomislil nato, da imajo še celo 3 glavne vire dohodkov. Kaj še? majčke,vzigalniki...!??? Jaz čutim ko je kaj narobe in to je VIŠEK!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Sem pozabil: Jaz razumem izbiro a) kot nekomercialni program - torej pozabit razne "Hollywood, Venezuela crap itn...", zato pa imamo druge, torej komercialne kanale! Izbira a) je v bistvu izbira za TV kot kulturno ustanovo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 jaz sem pa za A ali B ali C :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yankee Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Moznost za neplacevanje narocnine RTV-ju obstaja..... Odselit se moras v kaksno luknjo bogu za hrbtom,kjer te ne doseze signal oddajnika in je stvar resena....Aja...potem pridejo oni s kombijem,dvignejo ven anteno in ce se oni ne ulovijo nic,si oproscen placevanja... Enostavno kot pasulj 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Koliko pa pravzaprav stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Koliko pa pravzaprav stane? PREVEČ- še posebaj če ne gledaš! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 2.500 SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Kaja, najlepša hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 RTV naročnina........ danes dobil dopis,da so mi januarsko naročnino šteli za februarsko :shock: :shock: :shock: Zgleda da sem tok redn plačnik,da so mi eno kar podarili(mogoče za RD).NICE!!!! EEEEEEEEE wrong... samo sanjas lahko, da ti bodo kaj podaril :twisted: ... al' 'ma nacionalka tako stare racunalnike in se starejse uporabnike le-teh, da je gotovo prislo do kiksa... pocakaj, mogoce dobis se kaksen dopis :twisted: :wink: kar se pa narocnine tice tako... ma tudi redno zaposlenim na nacionalki ne uide placilu narocnine... si vsak mesec kaksen tolarcek od place odskrknejo za svojo placo v naslednjem mesecu... :? nacionalka... zivalski vrt je bil... in se vedno je... na vseh nivojih :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se