burgy Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ameriški varnostni organi so v Kopru izsledili nevarnega terorista, to naj bi bil domačin, ki se je v nekem baru pogavarjal z dvema marincema, ki sta potem prišla do ugotovitve, da misli napasti njihovo letalonosilko..... :roll: Upam, da nas ne bodo uvrstili na seznam nevarnih držav :twisted: Več si lahko preberete tu:http://www.mladina.si/tednik/200306/clanek/m-letalo/
J Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Zanimiv članek o nesporazumu,paranoji in tudi učinkovitosti!? Mislim, da ni marincev na letalonosilki!?
smeško Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 ja in pol enga ubogega tipa, k je hotu bit prijazen prebutajo brez pravega razloga in ga brez opravičila pošljejo domov :? :x :evil: teli marinci so mal ******* :!:
pupa Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 NO, pa imamo amerikanizacijo :? :x
lojzi Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 NO, pa imamo amerikanizacijo :? :x Ne, ne Pupa, jaz bi temu rekel mehke priprave na vstop v NATO!
kekec III Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 NO, pa imamo amerikanizacijo :? :x Ne, ne Pupa, jaz bi temu rekel mehke priprave na NATO! Nato, ma nas rad....
ID Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 NO, pa imamo amerikanizacijo :? :x Ne, ne Pupa, jaz bi temu rekel mehke priprave na vstop v NATO! No, za enga Koprčana so bile bolj trde. :twisted:
pupa Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Aha.... no dobro da ste me poučili......... Ampak, kje je pa bistvena razlika????? :shock: :? :twisted: :wink:
Codeine Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Kaj pa sili v njih, če ne zna angleško... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
D.J. Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 prva NATO žrtev slovenski psihopat z igrico nagnal strah v kosti ameriškemu nabildanemu low life-u
smeško Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 psihopat z igrico - dobro povedano :D Pozor: zdej ste vsi, ki imate doma računalnik, teroristi :!: Od sedaj naprej je to Terorsvet! :lol:
BRANE Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 mogoče pa je član lige za boj proti turizmu:: :wink:
cyc Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Ah klinc, kaj pa je rinil vanje, sam si je kriv hehe, pa se v baru povrhu, ko se pol besed ne slisi ... gotovo so slisali samo "falcon 4" in "crash on aircraft carrier" ... hecni so vseeno zaradi reakcije, mogoce so mislili da gre za provokacijo ... :wink: V bistvu je razumljivo, ker jih je verjetno precej vsaj malo presranih ... zdaj so se tu, tja dol pa redko koga mika, ce sploh koga ... Ona letala niso tako zelo superiorna, da se jih ne bi dalo sklatit, marince pa, vkolikor ne gre za pilote, caka tudi kako izkrcanje ... In tam niso proti iraski pehoti cisto nic na boljsem, tako da ce se postavite v njihovo kozo, je cisto razumljivo zakaj so hypersensitive :twisted: :lol: :wink:
J Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Moja interakcija ,z " nabildanim lowlife-om" po D.J.-u, se bo v bodoče bazirala izključno na ohranjanju dostojanstva! Ta članek iz Mladine me uči, da jim ne omenjam "Military hardware", če se pa mislijo afnat po "Dezeli" jih bo treba kregat kot male otroke!? Samo! neumni so nevarni, in bom še to pretehtal dvakrat! Slovenec: "Hey Joe!, how many planes are on that ship of yours? Joe pa: "Shore Patrol agknowledge!, we have a potential terrorist threat - over and out!" Drugače jim pa kot "tihi član lige" priporočam kaj iz jedilnega lista mojega avatar-ja! Po svoje jih razumem, samo nimajo nobene mere!?
SiR Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Ah klinc, kaj pa je rinil vanje, sam si je kriv hehe, pa se v baru povrhu, ko se pol besed ne slisi ... gotovo so slisali samo "falcon 4" in "crash on aircraft carrier" ... hecni so vseeno zaradi reakcije, mogoce so mislili da gre za provokacijo ... :wink: V bistvu je razumljivo, ker jih je verjetno precej vsaj malo presranih ... zdaj so se tu, tja dol pa redko koga mika, ce sploh koga ... Ona letala niso tako zelo superiorna, da se jih ne bi dalo sklatit, marince pa, vkolikor ne gre za pilote, caka tudi kako izkrcanje ... In tam niso proti iraski pehoti cisto nic na boljsem, tako da ce se postavite v njihovo kozo, je cisto razumljivo zakaj so hypersensitive :twisted: :lol: :wink: In kdo jim je kriv? Jaz? Un tip iz Kopra? Slovenija? Heh, niti Irak tokrat ni kriv... Tko da - naj svojo hipersenzibilnost odpeljejo s svojimi bojnimi ladjami lepo v Kalifornijo ali kam drugam... Makes me wanna puke...
cyc Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 In kdo jim je kriv? Jaz? Un tip iz Kopra? Slovenija? Heh, niti Irak tokrat ni kriv... Res je, ampak oni tam na ladji tudi niso ... so samo zobata kolesca, ne odlocajo a bodo napadli Irak ali ne, zelo verjetno imajo itak poln k* vsega :D Tko da - naj svojo hipersenzibilnost odpeljejo s svojimi bojnimi ladjami lepo v Kalifornijo ali kam drugam... Makes me wanna puke... Tudi to je res :wink:
J Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 oprostiti ker kradem prostor ampak samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moped Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Ne morem verjet, da je strah pred " velikim bratom " že tako močan, da sedaj že na podlagi naivnih prijav zapiramo in pretepamo lastne državljane. Morda pa je bil nekdo tako naiven, da je mislil da bo pripomogel k " svetovnemu bolju proti terorizmu "
burgy Objavljeno Februar 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Ne vem zakaj bi, ampak mogoče se je pa tisti koprčan res kaj v tej smeri pošalil, ko je videl, da zaradi vsake sence paniko zganjajo....pa modela mogoče nista šale zastopila...mogoče še bolj slaba angleščina in problemi so tu :roll: Skratka ljubitelji črnega humorja ne se hecat z amerikanci :!:
manjak Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Ne vem zakaj bi, ampak mogoče se je pa tisti koprčan res kaj v tej smeri pošalil, ko je videl, da zaradi vsake sence paniko zganjajo....pa modela mogoče nista šale zastopila...mogoče še bolj slaba angleščina in problemi so tu :roll: Skratka ljubitelji črnega humorja ne se hecat z amerikanci :!: Zdej si mi pa vesele vzel. Pa glih sem hotu mal v Ameriko klicat :twisted: :wink:
Ice Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Zanimiv članek o nesporazumu,paranoji in tudi učinkovitosti!? Mislim, da ni marincev na letalonosilki!? na vsaki vecji ladji so tudi marinci - kot internal security squad & fast reaction force.povprecno ima letalonosilka cca.100-140 marincev stacioniranih (ceta).
J Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Ja OK! toliko se spet ne spoznam, če bom preveč precizen si bo kdo spet kaj omislil in me potem zaprejo kot unega tam gor :lol: :wink: Lani spomladi je bila desantna ladja v Kopru in so bili v glavnem marinci na kopnu, čez njih sploh nisem imel pripomb - khem...glede obnašanja!
Brrrm Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Mornarji na kopnem, tako civilni, kot vojaški, so vedno čudna prepotentna druščina, ki se ji je najbolje izogibati. Včasih smo v Luki fehtali ameriške cigarete, dandanes pa nem tega menda ni več treba. Zato, ogni se ga, čim diši po ladji, letalonosilki ali pa po navadnem civilnem tramperju. :P
Manu Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 V Kopru odkrili terorista :? :shock: Še dobro, da ga niso v Ankaranu. :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se