HyperJack Objavljeno Junij 6 Deli Objavljeno Junij 6 Zdej pa bo grizlo. Promo cena 220€ set. Joker, DAMI34, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 Nevem ali je huje luknja v karterju al to, da je steklo vn čist frišno olje 🥲 MiNa, Hytech, kp-kp in 7 others 1 1 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 pred 2 urami, HyperJack pravi: Nevem ali je huje luknja v karterju al to, da je steklo vn čist frišno olje 🥲 po moje je huje, da je ekološka katastrofa kako pa se je to pripetilo, domnevam, kljub plati spodaj? @pik1 srečo si mel v Albaniji. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 pred 54 minutami, Snečer pravi: po moje je huje, da je ekološka katastrofa kako pa se je to pripetilo, domnevam, kljub plati spodaj? @pik1 srečo si mel v Albaniji. Iz sprednjega kolesa, mi je vrglo kamen... no bolj že skalo kot kamen..v šus plato direktno kjer je vijak od olja najbližje plošči. Acerbisova plastika je pač trpežna, ampak je elastična, najverjetneje se je ukrivila do te mere, da je pritisnilo direkt na vijak od olja. Karter je počil direktno nad navojem. Ni bilo rešitve, ker je to tudi najnižja točka motorja. Ni se mi splačalo limat z tekočo kovino...pa še po olje bi bilo potrebno it. Potem pa vprašanje koliko časa bi držalo. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 pred 56 minutami, Snečer pravi: po moje je huje, da je ekološka katastrofa kako pa se je to pripetilo, domnevam, kljub plati spodaj? @pik1 srečo si mel v Albaniji. . ... no, jest sem imel zarad marsičesa sreči u Albaniji ps. ... sicer pa mislim, da je imel Hyper res smolo ... edin če si ni namo tiral šus plato iz kartona DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 pred 4 urami, Snečer pravi: @pik1 srečo si mel v Albaniji. on ma original šus plato, acerbis je za en qurtz pred 3 urami, pik1 pravi: . ... no, jest sem imel zarad marsičesa sreči u Albaniji ti maš kr velik sreče pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 7 hours ago, HyperJack said: Nevem ali je huje luknja v karterju al to, da je steklo vn čist frišno olje 🥲 Kako pa pol to jebo resis? Je blo zadost dostopno za kombi/avto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 3 Deli Objavljeno September 3 pred 14 urami, Kugelschreiber pravi: Kako pa pol to jebo resis? Je blo zadost dostopno za kombi/avto? Na srečo, le nekaj kilometrov iz vasi. Tako, da sem se samo spustil v dolino. Če to ne bi bilo izvedljivo, bi pač limali s tekočo kovino. Kugelschreiber, MiNa, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3 Deli Objavljeno September 3 pred 17 urami, Kugelschreiber pravi: Kako pa pol to jebo resis? Je blo zadost dostopno za kombi/avto? podobno kot vse ostale probleme če motor umre (baterija, ni goriva, scefrana guma) nekako moraš priti do točke, kjer te lahko asistenca pobere. Običajno, če ne gre drugače, se kakemu kmetu da kak evrič na roko in potem s traktorjem , ter podobnimi zadevi zvleče/dotovori moped na lokacijo. pred 3 urami, HyperJack pravi: Na srečo, le nekaj kilometrov iz vasi. Tako, da sem se samo spustil v dolino. Če to ne bi bilo izvedljivo, bi pač limali s tekočo kovino. če sem prav videl, je to bilo na poti iz Vrtovina na Čaven. K sreči oz sreči v nesreči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 12 Deli Objavljeno September 12 66.000km brez vsakršnega problema tak možak pravi MiNa in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 12 Deli Objavljeno September 12 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: 66.000km brez vsakršnega problema tak možak pravi . ... a veš kolk jih bo šele Kove naredu ... brez problemov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 13 Deli Objavljeno September 13 Update, karter je uvoznik zrihtal v pičlih 3 dneh, za premontažo skupaj z novim oljem in oljnim filtrom so si vzeli 1 h dela...zelo pošteno. Pohvalno. Gremo dalje Quest, DAN, Loba in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 13 Deli Objavljeno September 13 pred 8 minutami, HyperJack pravi: Update, karter je uvoznik zrihtal v pičlih 3 dneh, za premontažo skupaj z novim oljem in oljnim filtrom so si vzeli 1 h dela...zelo pošteno. Pohvalno. Gremo dalje . .... a pol še ne boš zaenkrat zamenjal za Kove ??? ps. .... če greš zdele do uvoznika, in mu obljubiš, da boš pol leta kritiziral T700 in hvalil Kove, ti ga bo dal zastonj Snečer in MiNa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno September 13 Deli Objavljeno September 13 pred eno uro, pik1 pravi: . .... a pol še ne boš zaenkrat zamenjal za Kove ??? ps. .... če greš zdele do uvoznika, in mu obljubiš, da boš pol leta kritiziral T700 in hvalil Kove, ti ga bo dal zastonj Po tej logiki si ti đamaho dobil zastonj? 🤔😱🤣 GoBobi in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 13 Deli Objavljeno September 13 pred 20 minutami, hajamoto pravi: Po tej logiki si ti đamaho dobil zastonj? 🤔😱🤣 . ... ja, lansko leto sem jo dobil za bozička Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 13 Deli Objavljeno September 13 pred 2 urami, HyperJack pravi: Update, karter je uvoznik zrihtal v pičlih 3 dneh, za premontažo skupaj z novim oljem in oljnim filtrom so si vzeli 1 h dela...zelo pošteno. Pohvalno. Gremo dalje šus plata bo druga al original? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 Ob 13. 9. 2024 ob 9:46, DAMI34 pravi: šus plata bo druga al original? Heed alu pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno pred 2 urami Deli Objavljeno pred 2 urami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se