Snečer Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 Prijatelj me je prosil, če si vzamete 3 minute časa za anketo in mu pomagate ujeti bolonjski rok za magisterij. https://www.1ka.si/a/96568 Prosim vas, da sodelujete v raziskavi, ki je del mojega magistrskega dela z naslovom Analiza zadovoljstva odjemalcev z opravljenim spletnim nakupom .... več na linku Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 evo, odklikal Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 Tudi... Bmflar in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 take raziskave se delajo za seminarske, ne za magistrsko.... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2016 pred 54 minutami, pajkica pravi: take raziskave se delajo za seminarske, ne za magistrsko.... anketa je, ne raziskava Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 pred 1 uro, Snecer pravi: anketa je, ne raziskava Kva sem jest zdej odgovarjal za seminarsko, anketo, magisterij al kr' neki DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2016 samo ti klikaj, pojasnila pa ti bo mentorica gift, Bmflar, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 pred 2 urami, Snecer pravi: anketa je, ne raziskava Spoštovani! Prosim vas, da sodelujete v raziskavi ...blabla.... sory, zgleda da slab vidm.. Bmflar in Igi Pop 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Maj 18, 2016 Deli Objavljeno Maj 18, 2016 Sem odklikal, sam da me ne bi kdo slučajno klical. Zaradi anket in telefonske prodaje sem ukinil stacjonarca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Kaj komplicirate... Že želite pomagat - pomagajte, če na pejte v temo zase se brigi Odklikano ! DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 15 minutami, HD-Dyna pravi: Kaj komplicirate... Že želite pomagat - pomagajte, če na pejte v temo zase se brigi Odklikano ! zase se brigi ! Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Pravkar, pajkica pravi: zase se brigi ! pajkica in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 18 minutami, pajkica pravi: zase se brigi ! Si naklikala al te samo napenja, da bo en pridobil izobrazbo? motozajebant, DAMI34, gift in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 9 minutami, Snecer pravi: Si naklikala al te samo napenja, da bo en pridobil izobrazbo? sam včas pa res prbiješ kako bedasto viš, pa mi nau treba donata pit Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Si rešila anketo al ne? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 rešeno.... pa marsikdo bi se lahko malo za sebe brigal... Kmet2, DAMI34, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 rešu .. spet sm biu izkorišćen upam, da bo vsaj on objavu rezultate in ugotovitve ... štekate Bmflar, Kmet2, Snečer in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 19 minutami, Snecer pravi: Si rešila anketo al ne? a boš plaču? ti bom poslala št računa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Bom nakazal tvojemu skrbniku, daj cifro. motozajebant, Kmet2, gift in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: Bom nakazal tvojemu skrbniku, daj cifro. sej nisem rekla da bo moja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 19, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Pravkar, pajkica pravi: sej nisem rekla da bo moja.... Ja, saj zato pa sem omenil skrbnika...za poseben primer. Kmet2, duce750 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred 55 minutami, Snecer pravi: Si rešila anketo al ne? mislim, da ne, kr jo še kr napenja Kmet2, Bmflar in pikolo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 pred eno uro, Snecer pravi: Ja, saj zato pa sem omenil skrbnika...za poseben primer. saj jaz sem posebna kva ti ni jasn Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 19, 2016 Deli Objavljeno Maj 19, 2016 Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 20, 2016 Deli Objavljeno Maj 20, 2016 Poklikal, karkoli že je. Pa smo vsi imeli neko vlogo pri pomoči siromaku. Tudi Pajkica, pač vlogo ročne zavore. Bmflar, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se