Nata Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 ... vsem tem štosom tukaj, se nekdo res svinjsko smeje ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 (popravljeno) original slika Popravljeno December 3, 2003. Popravil bobek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 najdi 7 napak v primerjavi z zgornjo sliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 Lociti se hocem, ker nocem biti porocen z žensko, ki jo mož vara. Ni mi jasno, zakaj so mi odklopili elektriko, ce je nisem placal pol leta. Davkov nisem placal pet let, pa me še vedno niso crtali s seznama davkoplacevalcev. Želim umreti mirno v spanju, kot moj dedek, nikakor pa ne v paniki, kot potniki na njegovem avtobusu. Ironija: Celo zivljenje sem posvetil iskanju zlate žile, potem pa mi moj doktor rece da jo imam v riti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 Iraq re-zoned... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 karaoke :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Ron and James had been camping together for a week when they finally had enough of each other, so Ron had an idea for the two to wake up early the next day and hike in opposite directions for the day and meet at the campground for dinner. James agreed. So around 6 the next evening they meet up. Ron says "I hiked north and came up to a beautiful spring, I swam for a few hours, then stretched out on the shore to dry and I watched a deer drink from the spring... it was so wonderful." James said "Wow, you had a good day. I went south and ran into some railroad tracks, I followed them east until I came across a woman tied to the tracks, I untied her and we had sex in every imaginable way all day." Ron was so jealous "Your day was so much better than mine... did you get a blow job?" "Nope" James replied, "I couldn't find her head!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Sedijo Slovenc, Bosanc in Srb v gostilni in ga pijejo. Bosanc zeksa svojo pivo, vrže prazen kozarec v zrak, potegne pištolo, nameri v kozarec in na tla padejo koščki stekla… potem reče:Hja, mi Bosanci res nimamo bogate države ampak si pa vseeno lahko privoščimo tolk kozarcev, da ne rabimo iz istega dvakrat pit! Ok, pijejo drugo rundo. Srba je Bosančevo dejanje očitno navdušilo, saj tudi sam na hitro zeksa, vrže prazen kozarec v zrak, potegne pištolo in opali kozarec, da se ta raztresci na tisoč koščkov. Potem reče:Jah, tudi Srbija sicer ni bogata država, pa vseeno tudi Srbi lahko pijemo vsakič iz drugega kozarca. Pijejo tretjo rundo. Tokrat zeksa Slovenc, potegne iz žepa dve pištoli, nato ustreli Bosanca in Srba ter reče: Slovenija je res majhna država, toda teh k........ Srbov in Bosancev mamo tolk, da nam ni treba z istimi dvakrat pit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Žalostna vest... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Eminem versus Santa Claus - The Real Slim Santa Eminem - The Marijuana Mix :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :naughty: :OK: :OK: :yea2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Pride Srbin v restavracijo v Zagrebu. Kelnar: "Šta bi gospodin želio?" Srbin: "Supu." Kelnar: "Gospodin je vjerovatno mislio juhu. Još nešto sljedeće?" Srbin : "Becku šniclu." Kelnar: "Gospodin je vjerovatno mislio becki odrezak. I za prilog?" Srbin: "Leba." Kelnar: "Gospodin je vjerovatno mislio kruha. Koju salatu?" Srbin: "Jednu srpsku salatu. A sad prevedi to ako možeš, pička ti materina!" SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Hola! Pojdite na www.google.com in v iskalno polje vtipkajte "miserable failure" (brez narekovajev), nato pritisnite gumb "I'm feeling lucky"... in počakajte na rezultat :lol1: freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 who said I am not a real biker chick ??? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Rdeča kapica se odpravi z BMX-om skozi gozd k noni na obisk. Po poti naleti na skalo, se grdo poškoduje in uniči kolo. Ko jo vidi volk, jo vpraša: "Kam pa kam Rdeča kapica?" R.K.: "K noni, a sem se poškodovala." V.: "Ti bom jaz pomagal..." Volk razkuži in povije rane Rdeči kapici, natančno pregleda vse poškodbe, potem pa ji zašvajsa še kolo, ker je bilo uničeno. Rdeča kapica se mu zahvali in odideta vsak na svojo stran. Volk gre seveda k babici in jo poje, ko čez nekaj časa vstopi Rdeča kapica... R.K.: "Joj babica, kako imaš velika ušesa..." B.: "Da bolje slišim!" R.K.: "Joj babica, kako imaš velik nos..." B.: "Da bolje voham!" R.K.: "Joj babica, kako imaš rdeče oči..." B.: " :angry: A si ti že kdaj probala švajsat brez maske???" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 > Ali ti je znano, da imamo v Sloveniji olimpijsko vas???? > > Fuzine so se uradno namreč preimenovale v olimpijsko vas. Skoraj vsi > prebivalci so v trenirkah in govorijo tuj jezik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 :lol1: :lol1: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 zima prihaja.. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave