nts Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Ko še ni bilo viagre... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 :kva1: :P pa še kako res je? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 cool igra :P http://members.aon.at/rialskaedda.html/gimproulette.swf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 SREČNO NOVO LETO!!!!!!!! :devil: definitivno najboljša božična pesem :lol1: http://funny-pictures.com/ecards/shit/?cardurl=chimney.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 ah ti fuzbalerji :P Berti Vogts: "Mislim, da lahko prvouvrsceno mostvo zmeraj premaga vodilni klub na lestvici." Mehmet Scholl: "Na dopust bom najverjetneje odpotoval nekam v juzne kraje - na primer v Kanado." Mario Basler: "To sem mu povedal tudi verbalno." Udo Lattek: "Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike." Olaf Thon: "Mi igramo postavitev moz proti mozu in jaz igram proti mozu." Andreas Moeller: "Moj najvecji problem je, da sem zelo samokriticen. Vcasih tudi do sebe." Juergen Wegmann: "Najprej nas je zapustila sreca, potem pa je prisla se smola." Klinton Bozgo: "Ova noc nije bila moj dan." Juergen Wegmann: "Vedno sem govoril, da se ne bom preselil v Avstrijo." (na vprasanje, ali bo prestopil k Baslu) Franz Walter jr.: "Klinsmann in jaz sva dober trio. Mislim, kvartet." Aleksander Ristic: "Ko enkrat zaostajas z 0:2, ne mores vec igrati neodloceno 1:1." Sebastjan Cimirotic: "Rad bi se zahvalil starsem, predvsem mami in ocetu." Manfred Krafft: "Moje mostvo se je petnajstkrat ali sestnajstkrat ujelo v zanko v 'offsideu'. Pa ravno to smo vadili ves teden." Andreas Moeller: "Po 'feelingu' sem imel dober obcutek." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Ucio Mujo zanat kod trgovca. Da bi mu pokazao kako treba usluziti musteriju trgovac primi jednu gospodju: - Dobar dan. - Htjela bi nesto za pranje zavjesa. - Imamo najnoviji deterdzent, ali gospodjo mozda zelite nesto i za prozore posto vec perete zavjese. - A da toga se nisam sjetila, dajte mi nesto. Izadje musterija, a trgovac ce Muji: - Eto vidis. Prodas joj dvije stvari umjesto jednu. Sad ces ti. Ulazi djevojka u radnju: - Molim vas, dajte mi ultra ulozke. - Izvolite, samo mogli biste kupiti nesto i za prozore. - Zasto ? - Pa kad se vec ne mozes **bat makar operi prozore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Dosao policajac na posao sa zamotanim usima. Kolege ga pitaju sta je bilo. - Ma uzeo ja da peglam radnu uniformu, kad telefon zazvoni, i ja onako mahinalno podignem vrelu peglu da odgovorim. - Dobro to jedno , a sta bi s drugim? - Ma zvao hitnu pomoc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 "Kaj naredi blondinka za varen sex?" . . . . . "Zaklene vrata avtomobila." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Umrl je en lovec Francl, pa ga tovarisi pridejo kropit. Pridejo do truge in vidijo, da je pribit z zeblji. Vprasajo vdovo: 'Ej, Francka, zakva pa je Francelj pribit v trugi?'. Francka pa: 'Ma sem ga mogla, ker ga je pes ze trikrat prvleku v kuhno, ker je mislu, da je spet zadet!' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Črnogorec gre v pokoj, čez en mesec prejme prvo pokojnino, odpre kuverto, pa se čudi: "Ej, šta je sad ovo, za isti posao pola manje para?" --------------------- Ej..Jes' slobodna iduci ples? - Jesam! Hoc' mi pridrzat' pivu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 če bi ženske zavladale svetu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 če bi ženske zavladale svetu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 "Izjemni ljudje se pogovarjajo o idejah, povprečni ljudje se pogovarjajo o stvareh, mali ljudje pa opravljajo drug drugega." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Zakaj moški nimajo celulita? Ker je grdo .... :) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 obvezno čekirajte spodnji link...je zelo poučno...abeceda Učenje abecede.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Zatvorilo narkomana i gubavca u istu celiju. Narkic samo sidi i pusi, na nista se obazire;gubavca sve nesto svrbi. Zasvrbi gubavca ruka on se pocese, kad ono ruka otpadne, on otpalu ruku uhvati drugom i odseta do prozora te je baci kroz prozor da ne smrdi. Narkic samo sidi i pusi, tupo gleda u pod. Zasvrbi gubavca i druga ruka, on se pocese, kad ono ruka otpadne. On otpalu ruku uhvati zubima i odseta do prozora te je baci kroz prozor da mu ne smrdi . Narkic samo sidi i pusi, tupo gleda u pod. Na povratku ka krevetu zasvrbi ga noga. On se ocese o zid kada ono i noga otpadne, on je nekako zgrabi zubima, puzeci po podu dodje do prozora, odgurujuci se nogom digne je ramenom uz zid do prozora i jedva izbaci. Narkic se ka odjednom probudi i kaze: "Ala brale ludila - jos malo pa si vanka ! " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave