Leteči Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Če kdo rad predeluje še kaj drugega kot motorje :D http://www.lubica.net/dishwasher/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 dragi moji, vjerovatno su neki ovaj dnevnik bosanca vec citali. za one koji nisu evo prilike da procitaju Dnevnik bosanca u Kanadi 12. Avgust Uselili smo se u nasu novu kucu u Kanadi. Tako sam uzbudjen. Ovo je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva cekam da ih vidim prekrivene snijegom. 14. Oktobar Kanada. To je najljepsa zemlja na svijetu. Lisce je poprimilo sve one divne nijanse zute i narandjaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. To su najljepse zivotinje na svijetu. Volim Kanadu. 11. Novembar Lov na jelene ce uskoro poceti. Ne mogu da zamislim kako netko moze ubiti tako divnu zivotinju. Nadam se da ce uskoro snijeg. Tako je divno. 1. Decembar Nocas je pao prvi snijeg. Izgleda kao najljepsa razglednica. Izasli smo napolje, ocistili stepeniste i prilazni put, a onda se grudvali (ja pobijedio). Onda je prosla grtalica, morali smo ponovo da cistimo kapiju. Koja divna zemlja.. Volim Kanadu. 12. Decembar Nocas opet snijeg. Opet prosla grtalica i zatrpala kapiju. Ovdje je zaista prekrasno. 19. Decembar Nocas opet snijeg. Nisam mogao izvesti kola da odem na posao. Ovdje je zaista divno samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica. 22. Decembar Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noc. Dobio zuljeve od lopatanja i ledja me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza coska i samo ceka da ja ocistim ispred kapije. Supak ! 25. Decembar Sretan jebeni i usrani bozic. Jos malo usranog snijega. Ako mi ikad padne saka ovaj peder sto vozi grtalicu, ubicu ga. Mater im jebem sto ne posipaju vise soli po cesti da se prije otopi. 27. Decembar Nocas opet snijeg. Ne izlazim vec tri dana sem sto cistim snijeg kad god prodje grtalica. Ne mogu nigdje ici, auto se zaglavio u brdu snijega ispred kapije, a i hladno je. Kazu da ce nocas pasti novih 30 cm tih govana. 29. Decembar Prognoza je bila losa. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi nece se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj supak je dosao kod mene da trazi lopatu. Rekao s am mu da sam slomio vec sest lopata cisteci ta govna sto ih je on nabio i zamalo da sam mu je slomio o glavu. 4. Januar Najzad izasao od kuce. Otisao do prodavaonice da kupim nesto hrane i kad sam se vracao udarim kolima u jelena. 3000$ dolara stete na kolima. Te jebene nemani trebaju biti ubijene. Svugdje ih ima. Sto ih lovci ne poubijase jesenas.... 5. Januar Odvezao sam kola kod mehanicara. Nevjerojatno koliko su zahrdjala od jebene soli sto je posipaju svuda. 10. Maj Selimo se na Floridu. Ne mogu zamisliti kako neko normalan moze zivjeti u toj jebenoj Kanadi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Študentje medicine Zelo poučno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Načrt prostorske ureditve Ljubljane! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Katere ovce na Irskem so še device? Tiste, ki tečejo hitreje od pastirjev..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Kaj reče slepec, ko gre mimo ribarnice? "Čao, pičke!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Kdo je največji pijanec vseh časov? Jezus. Skos je prbit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Ah ti moški.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 20, 2004 Deli Objavljeno Januar 20, 2004 Vic za 6 jurjev! Pita majmunčić mamu: "Zašto smo mi ovako ružni?" Mama ga tješi: "Budi sine sretan da ovako izgledamo, da vidiš ovoga što čita ovaj E-mail kakav je....." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Vic za 6 jurjev! Pita majmunčić mamu: "Zašto smo mi ovako ružni?" Mama ga tješi: "Budi sine sretan da ovako izgledamo, da vidiš ovoga što čita ovaj E-mail kakav je....." Opičji mladič sprašuje mamo: "Mami, zakaj smo mi tako grdi?" Mama opica ga tolaži: "Vesel bodi sine, da smo taki kot smo. Da bi ti videl šele tistega, ki je napisal prejšnji post ........" :lol1: :lol1: :lol1: Joke za Syma Toporišiča. :P <_< :D :D :D HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 O Štefanu, Juliji in lončku Štefan je povabil svojo mamo na vecerjo v svoje studentsko stanovanje. Med vecerjo je njegova mama ugotovila, da je njegova sostanovalka iz sosednje sobe, Julija, zelo lepo dekle. Ze nekaj casa ji je po glavi rojila misel, da imata morda le tesnejsi odnos. Nenadoma se je pocutila nesigurno... Med vecerjo ju je opazovala. Veckrat se je vprasala, ali ima Stefan z lepo sostanovalko mogoce le vec skupnega, kot normalno oko lahko vidi. Stefan je videl zamisljeno mamo in rekel: "Draga mama, vem kaj mislis, ampak lahko mi verjames, ona je samo moja sostanovalka in nic vec!" Priblizno teden kasneje pravi Julija: "Stefan, odkar je bila tvoja mama na obisku, pogresam majhen lonec. Nikjer ga ne najdem!" Stefan pravi: "Ne verjamem, da ga je mama nesla s seboj, vseeno pa ji bom pisal." Vsedel se je za mizo in pisal: "Draga mama, ne recem, da si vzela moj lonec s sabo, in tudi ne recem, da ga nisi vzela. Dejstvo pa je, odkar si bila pri nas na vecerji, pogresam lonec. Tvoj Stefan." Nekaj dni kasneje je dobil Stefan pismo. Odpre ga in bere: "Dragi Stefan, ne recem, da ti z Julijo spis, in tudi ne recem, da ti z Julijo ne spis. Dejstvo pa je, ce bi ona spala v svoji postelji, bi lonec ze zdavnaj nasla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Pekarna Toporišić d.o.o. Razpoćnice za svaki dan!! B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Janez pride k mesarju in vpraša: "A mate svinjsko glavo?" B) Mesar: "Ne, to se ti samo zdi zaradi frizure." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 > > Pri eni družini se je rodil dojenček. Pa so bili vsi zelo srečni. > Dojenček je počasi odraščal in bil je že čas, da spregovori prvo > besedo. "Dedddi,Dedi," se je glasila prva beseda dojenčka. Vsi so bili > zelo srečni, a na drugi dan dedek umre. Zdaj so bili vsi žalostni. > "Babi, Babica," je bila dojenčkova druga beseda. Vsi so spet skakali > od veselja. Na drugi dan pa babica umre. Vsi so bili spet šokirani. > Bilo jim je že malce sumljivo - dojenčkove besede. "At, Ati," izgovori > dojenček spet tretjo besedo. To je > očeta izredno prestrašilo. Še isti dan je šel k spovedi, napisal je > oporoko, > molil. Komaj je ponoči zaspal. Zjutraj se pa zbudi ... in živ je! Od > sreče, > da je še živ, steče na dvorišče in se na ves glas začne dreti: "Živ sem, > živ > sem!" Takrat pa iz hiše pride njegova žena in mu zgrožena pravi: "A si > nor? > Kaj se pa dereš! A ne veš, da je umrl sosed?" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Vse najboljše Fifty! :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Notranji čistilec ekrana :lol1: :P http://mirrored.flabber.nl/boob.cursor/ciagnijcycka.swf pingvin baseball :lol1: :yea2: http://1337-face.dk/pingvin.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KINDER_WAGEN Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 PRVI POSNETKI IZ MARSA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Ena fotografska Zena in moz sta bila porocena ze dolga, dolga leta in na vse nacine sta se trudila, da bi dobila otroka. Potem, ko so zdravniki koncno postavili diagnozo, da je moz neploden, sta se odlocila, da poisceta nekoga, ki jima bo zaplodil otroka. Tisti dan je moz se enkrat poljubil zeno in rekel, da se bo umaknil za nekaj ur, saj bi moral tisti moski priti vsak cas. Pol ure kasneje je pozvonilo na vratih in, ker nesreca pac nikoli ne pociva, je bil to fotograf, ki je hodil po bloku od vrat do vrat in ponujal svoje fotografske storitve. "Dobro jutro, gospa", je zacel prijazno. "Ne poznate me, ampak jaz sem prisel da bi..." "Ni treba pojasnjevati", je zena zardela do uses. "Pricakovala sem vas." "A res", je bil fotograf prijetno presenecen. "Veste, jaz delam prav krasne otroske zadeve..." "To je tisto, kar si jaz in moj moz tako zeliva", je rekla zena. "No pa sedite ze, prosim. Kje bova zacela?" "Prepustite vse meni", je rekel fotograf profesionalno... "Ponavadi zacnem kakih dvakrat v kopalni kadi, pa enkrat na kavcu in morda se enih par v postelji. Vcasih je prav cudovito tudi na tleh, na tepihu dnevne sobe, recimo; resnicno je treba stvar ponoviti veckrat." "V kadi, pa na tleh? Ni cudno, da nama z mozem ni uspelo..." se je cudila zena. "Veste, gospa, tako je s tem", je rekel fotograf. "Pravzaprav nihce od nasne more garantirati, da bo uspelo kar prvic in vsakic. Ampak jaz poskusim vec razlicnih pozicij in sprozim iz sest ali sedem razlicnih kotov. Preprican sem, da boste preseneceni nad rezultati." "Upam samo", je rekla zena sramezljivo, "da bova hitro sla skozi..." "Gospa, pri mojem nacinu dela si mora moski vzet cas. Jaz bi rad bil noter in ven v petih minutah, ampak potem bi bili, preprican sem, razocarani..." "Ja saj vem", je gospa kimala razumevajoce. Fotograf je odprl kovcek, ki ga je nosil s sabo,in izvlekel album s slikami otrok, ki jih je fotografiral. "Tole je bilo narejeno v avtobusu stevilka stiri, medtem ko je peljal skozi Nove Jarse." "O moj bog", je gospa hrepenece zavzdihnila in si z robckom brisala solze. "In tale dvojcka, poglejte, lepo vas prosim, kako sta cudovita...ampak z njuno mamo je bilo tako tezko delati..." "A da je bila tezavna?" se je zacudila gospa. "Ja, zal res. Na koncu sem jo moral odpeljati v park, da sem lahko posel opravil tako, kot se sika. Ljudje so se zbrali okoli in prerivali, da bi videli bolje..." A taka guzva je bila?" je vprasala gospa. "Ja, pa kar tri ure je trajalo. Zenska je stalno nekaj jamrala in cvilila. Tezko sem se zbral. Temnilo se je ze in sem moral pohiteti in potem so se golobi zaceli, oprostite na izrazu, srat po moji opremi, tako da sem moral enostavno spakirat..." "A to mislite resno, da so, hm, kakali po vasi opremi?" "Ja seveda. No, gospa, zdajle bom pa prinesel trinoznik, da lahko zacneva z delom." "Trinoznik?" Gospa je izgledala zelo zaskrbljeno. "Ja seveda", je rekel fotograf. "Trinoznik potrebujem da nanj postavim svojo masinco... je prevelika, da bi jo drzal med delom." "Gospa...gospa... a vam je slabo?" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Drago se je vrnil iz enomesecnega sluzbenega potovanja in komaj cakal, da zleze v posteljo k svoji mladi zeni. Seksala sta. Prav divje je bilo, ko je sosed potrkal po steni in zavpil: "Kaj ne morete dati miru vsaj ob nedeljah!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Ko bom šel v penzijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Pogovor med Prašnikarjem ter Zahovičem: Prašnikar: Zlato ali ti je zdravnik res prepovedal igranje nogometa? Zlatko: Ja res P: Ali si tako hudo bolan? Z: Ne, bil je na nedeljski tekmi in me je videl igrati! :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Ulazi u banku disleksik i veli: "Zrak u ruke, pljačka vam materina, ovo je pička!!!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Pred davnimi, davnimi leti, ko še ni bilo divx, dvd in podobnih zadev ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave