SiR Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Iz hrvaškega smučarskega tabora so sporočili, da bosta Kosteliča kljub poškodbam nastopila na OI, vendar mesec dni kasneje na paraolimpijadi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 :D :huh: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 Članstvo na Motosvetu je kot orala: Preveč stegneš jezik, pa si v riti :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Paloma je poskrbela tudi za mazohiste... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) definicija cefurja (MP3 format, dobrih 800 kB) :grrr :devil: :naughty: :naughty: :naughty: pi es: nobenga ne mislim zalit, moja definicija cefurja je "ne povsem ustaljeno duhovno stanje, ki skoduje sirsi okolici". :) Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Dobro jutro. Ena na temo izbrisanih... LOTO "Halo, je tam loto?" zavrtim številko. "Ja, loterija Slovenije, želite?" "Rad bi se pritožil". "Izvolite.." "Protestiram, ker ste me izključili iz žrebanj." "Kako izključil, to morate pojasniti." "Pri nobenem žrebanju me ne upoštevate." "To je nemogoče.Pa imate stavne listke?" "Nimam." "Veste kaj, a ste Gorenc?" "Poslušajte, od mene protizakonito zahtevate osebne podatke.Za to vas bom tožil" "In zakaj nas boste še tožili?" "Ker ste me izbrisali, protizakonito in protiustavno." "Madonca, vam se je utrgalo. Saj menda veste, da vsak, ki hoče sodelovati pri žrebanju, mora vplačati stavni listek.Šele potem lahko priigra zadetek." "Ne, vi bi nas morali obvestiti, vsakega posebej, da imamo možnost kupiti stavne listke. Saj ste menda državna loterija" "To že dolgo nismo, zdaj smo Loterija Slovenije, d.d." "Aha, priznavate, da ste bili prej državna loterija, potem pa ste spremenili status, ne da bi o spremembah obvestili. "Pa saj to vsi vedo!" "Jaz ne vem. In veliko je takih, ki to ne vedo.Morali bomo obvestiti Matevža Krivica, Helsinški monitor...in javnost nasploh o krivici.." "Pa kaj pravzaprav hočete?" "da nam priznate status stalnih igralcev lota od takrat, ko ste prenehali biti državna loterija" "In kaj boste potem zahtevali?" "Potem bom zahteval odškodnino, vse glavne dobitke od takrat plus zamudne obresti" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 RegY-jevo delo (avtomobilizem.com)... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 kruto, a resnicno... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 nova slika iz marsa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 Zenska pripoveduje: "Dal mi je vrtnico in rekel, da se bo vrnil, ko bo uvenela. Odsel je... in nato sem ugotovila, da je umetna ! Prasec! :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 http://www.humorvolles.info/multimedia/fla...fficeKungFu.swf :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 kruto zivljenje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 O HI...... How do you do?..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Februar 11, 2004 Deli Objavljeno Februar 11, 2004 rok trajanja neomejen.... večno mlade :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Dokej zanimiv virus za po mejlu poslat .) :D Hi, I am an Albanian virus but because of poor technology in my country I am not able to do anything with your computer. Please be so kind to delete one of your files and then forward me to other users. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 (popravljeno) http://www.mobisux.com/album/data/500/19996okgtfoct.jpg LEJ KRAAAVOOOOO!!! :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Februar 12, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerry Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Dedek Mraz obisce Afriko in si posadi majhnega crncka v narocje. Dedek Mraz: "Ho - ho - hooooooooooo, kaj bi ti za Novo leto?" Mali: "Dedek...ves....ze 15 dni nisem nic jedel....." Dedek Mraz: "Ho - ho - hooooooooooo - kdor ni papal, ne dobi darila...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Sedi en zajcek na Spici pr Lubljanici (Trnow) in vlece eno rolco. Do njega priplava bober in ga vprasa:" Kaj pa mas zajcek?" "Uuuuuu stari ful hut staff, a bos en dim?" Bober se ga naduva in splava pod vodo na drugi breg Ljubljanice, spleza na obrezje in izdihne dimcek. Zraven priplava Nilski konj in vprasa bobra:"Ti,kva pa delas?" "Stari seka..........zajcek ma ful en hut staff, pejd na dim" Nilski konj odplava do zajcka, da bo sfehtu........... Zajcek, ze zadet k avion, opazi pojavo pred njim in rece: "BOBER DEJ IZDIHN K TE BO DRGAC RAZF.UKAL"!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 nove scanner na letališču! http://home.chello.no/~siamak.javid/etc/Ne...ortSecurity.swf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave