poggy Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 (popravljeno) Pozdravljeni. Razvijam prenosni žar, ki bo v prvi vrsti namenjen motoristom. Zanima me, kakšna bi bila po vašem mnenju dopustna masa ter dimenzije žara (dimenzija rešetke) v zloženem in aktivnem stanju. Predvideno kurivo lesno oglje ali manjša drva. Za vse smiselne odgovore se najlepše zahvaljujem. Popravljeno Maj 28, 2016. Popravil poggy motozajebant, Bostjan L, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Maj 28, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Morda je nesmiselen odgovor....ampak jaz bi kupil onega....za enkratno uporabo za 2 eur....ocvrem tistih par čewapov...in to je to... Kmet2, KARMEN1, hajoktejn in 7 others 10
smasher Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Jaz imam narejen prototip, zloži se na format A4 ker mislim d je to format ki ga največ torb in ruzakov komot sprejme, imel sem namen ga narest iz inoxa ampak premalo žarim in sem projekt opustil zaenkrat. jaz sem izhajal iz podobnih oblik: poglej tudi po netu za Esbit Grill BBQ-Bo, http://www.explorermagazin.de/kochenuw/bbqbox12.htm Bmflar, Zivnorc in Kmet2 3
FLY Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Poggy v življenju me je zaradi nekaterih projektov bolela glava..Pelji svojo drago v gostilno,lahko pa par klobas spečeš enostavno v naravi.Žar in oglje je sitno še za v avto kaj šele motor.Tudi izjava da bo žar nemenjen motoristom je hudo nevarna,saj boš čez noč dobil ogromno "prijateljev" ki ti bojo namignili še kaj v smeri prenosnega frižiderja za pivo.Že vidim novo rubriko "Pod smrekco pri poggyu" LP Kmet2 in Zivnorc 2
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Rešetka in štirje kamni, samo ta je že preglomazna. Samo še dimenzija A4, pa je MiNa, ciciban, Kmet2 in 3 others 6
raza Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Omisliš si eno primerno rostfrej zaščito hladilnika in jo prilagodiš v toliko, da za pritrditev uporabiš klik sistem ali vijake na pol obrata z oklepov. Če ti kaj ostane od pojedine, enostavno pripneš med hladilnik in zaščito, pa ostane toplo do malice. Scarabeo 500, Zivnorc, dondule in 5 others 8
ciciban Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Meni je žar za enkratno še najbolj všeč, ker ga ni treba pucat. Za home made varianto bi bila pa uporabna stara rešetka iz pečice in štiri kovinske šipke skrivljene v obliki črke Y. BTW Eni kampi imajo žar za goste in v bližnji trgovini kupiš samo še oglje, če te že ravno prime, da bi kremiral čevape. Fantocci, KARMEN1 in Kmet2 3
VS800 Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 (popravljeno) Nevem zakaj komplicerate...boš pač tole za sabo vleku: Popravljeno Maj 30, 2016. Popravil VS800 cikadina, Bostjan L, ciciban in 4 others 7
Bmflar Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Če imaš malo domišljije, to res ni problem ... RobiRoberto, ciciban, VS800 in 5 others 8
poggy Objavljeno Maj 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Vedno znova me koristni nasveti motosvetovcev presenetijo. Toliko smetenja a samo en konkreten odgovor na zastavljena vprašanja.
Bmflar Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 pred 1 minuto, poggy pravi: Vedno znova me koristni nasveti motosvetovcev presenetijo. Toliko smetenja a samo en konkreten odgovor na zastavljena vprašanja. Če je vprašanje tako ne pričakuj drugačnega odgovora... Ti je lepo povedal Živnorc, žar za enkratno uporabo je 2 € na vsaki pumpi, kaj rabiš sedaj odkrivati toplo vodo... Ali pa odkrij Sport Billy torbico in jo bomo vsi nabavili pri tebi ... Drugače pa se svetovanje in brainstorming plača Kokr je reku moj kolega : kakvo pečenje, takvo rešenje ! alen1, maus, Kmet2 in 3 others 6
poggy Objavljeno Maj 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Če je vprašanje tako ne pričakuj drugačnega odgovora... Ti je lepo povedal Živnorc, žar za enkratno uporabo je 2 € na vsaki pumpi, kaj rabiš sedaj odkrivati toplo vodo... Ali pa odkrij Sport Billy torbico in jo bomo vsi nabavili pri tebi ... Drugače pa se svetovanje in brainstorming plača Kokr je reku moj kolega : kakvo pečenje, takvo rešenje ! Hvala za tvoje modrosti. Če te zadeva ne zanima se pač upri skušnjavi in odklikaj raje v kakšno drugo temo. Meni in tistim redkim posameznikom, katerim se zdi zadeva zanimiva, pa pusti veselje in voljo do debate. Hvala Popravljeno Maj 30, 2016. Popravil poggy Zivnorc 1
Bmflar Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, poggy pravi: Hvala za tvoje modrosti. Če re zadeva ne zanima se pač upri skušnjavi in odklikaj raje v kakšno drugo temo. Meni in tistim redkim posameznikom, katerin se zdi zadeva zanimiva, pa pusti veselje in voljo do debate. Hvala Ma ni panike, se lahko greš podjetništvo s svojo pametjo kolikor ti paše. "re zadeva" me pa res ne zanima, ker je vedno premalo prostora na mopedu, ne pa da bom še žar s sabo vozil, majo čevape v skoraj vsaki gostilni ! Drgač se pa mi gremo tole tako ! Popravljeno Maj 30, 2016. Popravil HD-Dyna skalar36, Kmet2, Zivnorc in 2 others 5
FLY Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Poggy če boš vstrajal na projektu je najpomembneje definirat dimenzije.Izključno od tebe je odvisno koliko prostora si pripravljen žrtvovat za to zadevo.Upoštevaj da bo roštilj verjetno v nekakšni embalaži.Razpon gre od enostavne mreže/rešetke/plošče z ali brez nogic do "pravega " tridimenzionalnega roštilja v nadstropjih.Kalkuliraj koliko kurjave boš fural s sabo.Najbolj pa se zakomplicira če se ne voziš sam,saj ti bo šefica poleg roštilja verjetno odstopila prostor le še za denarnico.LP Bostjan L, Bmflar, Zivnorc in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 ...moram najti slike....ampak mi čewape vedno pečemo na auspuhu.. ... v auspuhu se ne obnese....imajo čuden vonj in okus, pa čeprav so prej pečeni... Malo heca. poggy: ...vem kako je to, ko se v eno stvar zapičiš in hočeš to narediti. Tudi sam sem tak....samo moram vsako tako idejo prespati ene parkrat, pa potem vidim, da še dobro, da sem parkrat prespal vmes... Če ti kaj pomaga, bi jaz naredil tako, da iz perforirane pločevine, ki jo najceneje dobiš tule. http://www.benkotehna.si/perforirana-plocevina/na-zalogi/perforirana-na-zalogi ... narediš "korito" dimenzij lista A4 tako, da zapigaš levo, desno in zadnjo stranico visoko kolikor je potrebno, da je rešetka dovolj dvignjena nad žerjavico (ene 8-10 cm), prednjo stranico pa visoko ene 4-5 cm, da lahko še malo pobrskaš po žerjavici. Nogice so lahko demontažne (INOX fi 6mm), ki jih recimo vtakneš od spodaj....ampak to lahko postaviš na 4 kamne. Vse to je res da veliko 210x300x100mm ...ampak se mi vseeno zdi, da je to čisto prevelika in nepotrebna navlaka za na motor. sej doma vse lepo pripraviš, spakiraš...itd.... ampak, kdo bo to potem čistil in spravljal nazaj v motor, ko se ti bo najmanj dalo? .... sama svinjarija, ko se ti zažre v ostalo kramo v kufru... Tko. .... še jest sem povedal svoje mnenje. Bmflar in dondule 2
sunnygirl Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Žar za enkratno uporabo: v praksi, koliko časa pustite po tem ko ognja ni več, da potem meso ne smrdi več po tisti vnetljivi tekočini + če potem kaj dodatno "razpihavate"? Namreč po navodilih (da je pripravljen za uporabo ko ognja ni več) se ne obnese - meso smrdi in okus je po tisti tekočini, pa še ni zadost žerjavice. KARMEN1, ciciban, KNNMS in 3 others 6
ciciban Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 V praksi... ko ogenj ugasne ene 10-20min. Potem pa še malo razpihaš... V teoriji... če se oglje lepo vžge in razgori nič ne smrdi. V praksi smrad po petroleju čudežno izgine, če spiješ še kakšno pivo. Največja jeba pri teh žarih je, če je bilo vse skupaj skladiščeno kje na vlažnem. Pa predno kupiš je fajn žar malo potežkat. Tisti najcenejši so čisto lahki, ker je noter samo par briketov. sunnygirl, hajoktejn, Zivnorc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Zivnorc, ciciban, hajoktejn in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 jaoooo. .... Robi Roberto....pa ti si spet sprožil vojno:..... ....tale grill je taprav.. Dark in ciciban 2
Bmflar Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Eto, turbo Grill RobiRoberto, Zivnorc, Dark in 1 other 4
cb1300 Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Jest imam za kampiranja zložljivega trespass, super fino fajn, pa dal samo 16€ :-) Je pa tale model-očitno sem zlo pocen dobil :-) http://www.trespass.com/row/barby-portable-bbq-set ciciban in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Details about YAMAHA YZF R1 (02-03) BEOWULF RADIATOR GUARD, COVER, GRILL, PROTECTOR Y017 sayo, Bmflar in ciciban 3
hajoktejn Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Men osebno topšit ... https://m.louis.de/artikel/braendi-grill-fuer-unterwegs/60992100?list=185393268&filter_article_number=60992100 UnionJack 1
poggy Objavljeno Junij 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Ideja je sicer nekje v tej smeri Bmflar, HyperJack in Zivnorc 3
cikadina Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 (popravljeno) najmanjsi grilcek za okrog spanciraz je grilliput http://ucogear.com/grilliput.html sm ga kupla za darilo pred leti, pa se ne spomnem pole a smo ga stestirali al ne. evo na amazonu Grilliput Folding Barbeque https://www.amazon.co.uk/dp/B000980JMW/ref=cm_sw_r_cp_apa_DDVtxbTA0MKTB kitajci racunajo pa neki cez 20 za podobno zadevo. Popravljeno Junij 1, 2016. Popravil cikadina Zivnorc, thumper, C eagle in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se