Tomosaki Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Včeraj sem bil na Kazaa-ju in sem si dol potegnu en video, ko ga en tip nažiga z Aeroxom (nevem kolk, sam blazno velik), zgleda pa, kot da bi mel nekaj močnejšega. Zanima me, če kdo ve mogoče, če je Nitro naslov zaradi MBK-ja, ali je nitro bil dodan k bencinu. To mislim tako, če je že kdo vidu ta video in ma več podatkov o njem. Kdor videa nima, nujno na Kazaa in noter v "search" napišite Nitro scooter ali pa pod "artist" John Tha Criminal. Kaj takega še nisem vido... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 ej tomosaki to je glih toti film ko sn te jaz spraševal če ga hočeš met, ker jaz ga že mam na haizapage tuning pa je tudi ta film, samo da še je malo daljši ta tip pa naj bi imel MBK nitro/Yamaha aerox z hebo manstom 70cc kitom, tak vsaj piše na onem haizapageu mimo kamere pa se res pela ko sneta skira :) na totem filmu ki ga mam jaz pa še je malo dalji, no saj mam tudi tega ko imaš ti; pa se še oni tip pri hitrosti tak neke 60-70km/h kar na zadno dvigne :) pa sound ma toti skutič ko neka kawasaki ninja (njjjiiiiaaaannnnn <--- nekak tak zveni ) :) res osupljiv filmček lahko bi kar rekel da tisti ki smo obsedeni s skuterami, bi lahko o tem filmčku kar doživeli erekcijo :) hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 A vidva to o unem modro-belem nitroju/aeroxu? Tist res leti ko sneta sekira. Ene 130-140 ziher..glas ma tudi dober ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Jaja, ta ja. Ej najprej sem mislu, da en tip nažiga z kako zverino....pol pa vidim mlinček, nateran do konca. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Naj en od vas tale filmček pošlje na info@motosvet.com, pa ga bomo dali sem gor, da si ga bo folk lahko pretočil k sebi... :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Naj en od vas tale filmček pošlje na info@motosvet.com, pa ga bomo dali sem gor, da si ga bo folk lahko pretočil k sebi... Ja lepo bi bilo ampak koliko pa je velik? Ker ga na Kazaa-ju ne najdem. lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 18, 2003 Deli Objavljeno Februar 18, 2003 sm ga poslal. zdej ga morjo dat še gor. velek je pa samo 1.3MB ampak zvok je res hud! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2003 Jest sem ga tut poslal. Enega bojo že dal gor. Daj Aerox zrihtaj še drugega. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 ta film ko ga imam jas je dog 48 sekund! ke tvoj tomosaki je 48 sek al 15 sekund če maš tistiga ki je na kazaju??? taho jas sn zaj poslal filmček ki ga mam jas, ker sklepam da mata vi2 oniga ki je dolg 15 sekund, in kaže samo kako se oni z aeroxom pela mimo kamere ko sneta skira; moj pa kaže to in še to kak se dvigne na zadno pr tak neke 60-70 km/h in potem še malo kaže pospeške in zvok tega skuterja pa je res odličen če pa tak pozorno prisluhneš ugotoviš da je ta zvok podobn mukanju krave, ker ko se pela tak neke 10-20 km/h naekrat stopi po gasu in skuter "ZAMUKA" v dobesednem pomenu besede hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Odšraufi filter pa bo isto tut pr teb. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Kje na motosvetu lahko zdaj slišimo ta stroj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Tuki so audio in video sam ne vem ce je ze ta aerox. http://www.motosvet.com/motogalerije.php?m...media&View=0010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Odšraufi filter pa bo isto tut pr teb. :wink: da ti popravici povem sn to jas že probaval lansko poletje :) skuter je v nizkih obratah mel taki zvok kot jugec z extra vlkim remusom, potem pr visokih obratah pa se je ta kul zvok poizgubil, no vsaj tak se je čulo ko si se pelo na skutere, kak je blo čuti za sosede pa nevem :) hehe moj 200 topic, ah ni nam lahko :) 8) :P :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Itak da muka če mu snames al pa menjas filter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 ke še ma kdo kaj zanimiv filmčkov glede skuterčkov? jas zaj to zbiram :) jim mam že 34, in to je 107MB, zaenkrat, ampak se še downloadanje nadaljuje :) še ma kdo kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Na http://www.bikepics.com/bikemovies/ maš povhn tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/images/nitroscooter.mpeg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 Pogledal filmček :twisted: TO SO NAŠI :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 ke tam gori je 15sekundi al 48 sekundi film?? sory, ampak ne da se mi downloadat, mam 56k :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 Gor je uni ta kratki.. Kje si pa najdu tadolgega? K bi ga ful pogledu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 na www.haizapage.de , samo mislim da trenutno ne gre tam dol vlečt :( tak je vsaj včere pisalo, sicer pa pogledaj idi pod downloads - videos - yamaha aerox mit hebo manstom power Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 Mogoce pa kuri kaj drugega kot bencin, npr kaki metanol oz. etanol, zmensanim skup z nitrometanom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 Samo to more vedet zmešat.Ker če ne veš zmešat tega ti gre vse u kurac tako meni avtomatik pred leti :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 Verjetn gre na kerozin :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 al pa je kar fotri vzel jack daniels viski :) mogoče pa si je kar sam doma skuhal domači šnops in vlil v tank hehe :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se