Grilzz Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Ful lepa štriha :!: :!: :!: Po moje bo s polini nalepkami preveč kičast. Aja pa ti števci so od prejšnjih res en velik korak nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 hehe mam pa srečo da sn še dobo aeroxa z števcem do 120 :) kej ste mi kej fauš ?? :) hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2003 jas uporablam kar tisti šprej ki je za amraturko od avta, na bencinske stane 800 sit, nevem pa kak se reče malo je masten, samo če prvo našprejam, potem pa to še z coti obrišem pa ni več mastn, zgleda pa super :) Motowash je treba met. Ko ga opereš, ga sploh ne rabiš glancat. Poleg tega tisti spraj za armaturko pusti madeže na plastiki, oziroma se še vedno vidi (ker je, kot si sam reko, mastn). :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2003 FUUUUUUUUL je lep!!! Zdaj si mi pa vrno nostalgijo v leto 2000, ko je tut moj bil nov in se je tak lepo sveto! Auspuh je meni dosti lepši od starih modelov (kakršnega sm mel tut sam), ki je bil res ko neki svinjski želodec, če si ga na daleč pogledal. Še dobro da je razpado, ker ga nism več mogo gledat. Glede skuterja. Ko se ga boš navado, ti bo vsak drug skuter s katerim se boš peljal neznansko čudo, ker boš ugotovil, kako je vbistvu enostavn za upravljat. Sicer pa bom sam začel počasi prodajat mojega Aeroxa. Samo nimam pojma, kolko so cene rabljenih. Pa nikol ni bil razbit in je tehnično brezhiben (če odštejemo predelavo). :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 zakaj boš te prodal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 FUUUUUUUUL je lep!!! Zdaj si mi pa vrno nostalgijo v leto 2000, ko je tut moj bil nov in se je tak lepo sveto! Auspuh je meni dosti lepši od starih modelov (kakršnega sm mel tut sam), ki je bil res ko neki svinjski želodec, če si ga na daleč pogledal. Še dobro da je razpado, ker ga nism več mogo gledat. jas sn mel na 2001 letnike tudi grdi auspuh, zavit je bil za 720°, hehe :) pa še to me je motlo: celi auspuh je bil debeli, vlki, dolgi,... dušilec pa je bil dolgi manj kot 10cm in zeeelo mali, ki jim je estetika :evil: :x :evil: :x joj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Noja sej ta novi tut ni bogve kej. Eden lepših je Polini no-smoking al ALU al bilokak se že pač mu reče - sam baje je to skor isto pol kot da maš standardnega gor. Pa leovince sprinter tut kr fejst zgleda. K men tole k tko pošvasan zgleda ni nevem kk lepo :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 polini no smoking pa meni sploh ni všeč, preveč tanki je (rastafaria človek bi reko: slimič :))) ) men je moj leovince zx čist kul, drgač pa je polini forrace super, ker je debel :) (kak bom _Aerox_-u fauš da bo ga mel :))) ali pa je že kdo slišal za hebo performer titan??? men je ful skica ta auspuh, celi je neki srebrn al kromiran al neke takiga, dušilec pa ma rdeče pofarban, ZAAKKOOONNN! :twisted: :twisted: :D samo kak pa je z njegovo performance pa nevem:) a ve kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 vsi hebo auspuhi majo rdeč dušilc... baje so nekak tko dobri kot polinijevi sam majo še en model Racing 2 al ka je že, k je baje še bolši od polini for race. Sam cene majo predrage. Navadn izpuh za aeroxa pride skor 300€! Too much.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 vsi hebo auspuhi majo rdeč dušilc... baje so nekak tko dobri kot polinijevi sam majo še en model Racing 2 al ka je že, k je baje še bolši od polini for race. Sam cene majo predrage. Navadn izpuh za aeroxa pride skor 300€! Too much.. originalni auspuh za aeroxa prije 300 eurov???? to je ja okoli 65000 sit???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Take cene sm vidu na enem od forumov za skuterje. in ja, so svinsko dragi. sam kokr vidim slikce majo vsi tisti tanajbolj zrihtani al polini hebo alpa tiste ninja al kva so že (k sta dva rora) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ja tota dva rora sta ninja auspuh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2003 zakaj boš te prodal?? Finančna kriza :wink: Sej bom drugega kupu, ko si opomorem, čez kake 2-3 leta. Mogoče prej. Nagledanega mam Runnerja 180. Na interšpar varjanto. Rabljenega seveda. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2003 vsi hebo auspuhi majo rdeč dušilc... baje so nekak tko dobri kot polinijevi sam majo še en model Racing 2 al ka je že, k je baje še bolši od polini for race. Sam cene majo predrage. Navadn izpuh za aeroxa pride skor 300€! Too much.. originalni auspuh za aeroxa prije 300 eurov???? to je ja okoli 65000 sit???? U pizda :roll: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2003 ja tota dva rora sta ninja auspuh :) To je pa najbolj zanič auspuh kar jih delajo. Ko so enkrat meli vzporedni test v reviji "Scooter" al "Roller" (se ne spomnim), je bil najslabši med vsemi in je dal celo manj konjev kot originalni izpuh. Merjeno je blo vse na Apriliji SR50, ki je imela enako mašino kot Aerox (Minarelli torej). :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 vsi hebo auspuhi majo rdeč dušilc... baje so nekak tko dobri kot polinijevi sam majo še en model Racing 2 al ka je že, k je baje še bolši od polini for race. Sam cene majo predrage. Navadn izpuh za aeroxa pride skor 300€! Too much.. originalni auspuh za aeroxa prije 300 eurov???? to je ja okoli 65000 sit???? U pizda :roll: :shock: :shock: Mnja too much. Drgač naj bi bil pa ta izpuh nekak tko dobr kt je polinijev for race oz še boljši..sam za taki dnar dobiš skor dva polinija pa si daš na vsako stran enega! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 jao že celi cajt govorim da je hebo boljši do polinija for race. seveda hebo poje polinija for race ko keks, konkurenca mu je lohk sam evo 70.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 zakaj boš te prodal?? Finančna kriza :wink: Sej bom drugega kupu, ko si opomorem, čez kake 2-3 leta. Mogoče prej. Nagledanega mam Runnerja 180. Na interšpar varjanto. Rabljenega seveda. :wink: kdaj pa boš prodal? samo prej še morš dat meni malo za pelat :) :wink: ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 jao že celi cajt govorim da je hebo boljši do polinija for race. seveda hebo poje polinija for race ko keks, konkurenca mu je lohk sam evo 70.. samo keri model hebo-ta to??? kak pa je kaj z hebo celindri? hebo manston pa to :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2003 zakaj boš te prodal?? Finančna kriza :wink: Sej bom drugega kupu, ko si opomorem, čez kake 2-3 leta. Mogoče prej. Nagledanega mam Runnerja 180. Na interšpar varjanto. Rabljenega seveda. :wink: kdaj pa boš prodal? samo prej še morš dat meni malo za pelat :) :wink: ok? Samo, da se pol neboš razsipo tik preden ga bom prodal :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 hehe ne nem se :wink: kdaj maš ke cajta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Zaj ti še teško povem, ker je skuter pri Tomeku, tak, da ko pride nazaj te bom pa kontaktiro. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Zaj ti še teško povem, ker je skuter pri Tomeku, tak, da ko pride nazaj te bom pa kontaktiro. :wink: ouki douki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Zaj ti še teško povem, ker je skuter pri Tomeku, tak, da ko pride nazaj te bom pa kontaktiro. :wink: ouki douki :D čuješ neke še mi reči: onokrat si govoro da maš najbrž fergazer hin in boš kar 17'5mm kupo torej je tomo že kaj pogrunto kaj je krivo? ker bi blo fajn probat tvojo zverino z navadnim fergazerom, ker če bi že jas ke predeloval na mojem skutere bi isto narejo, in me fuul zanima kak je performance :) :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Zaj ti še teško povem, ker je skuter pri Tomeku, tak, da ko pride nazaj te bom pa kontaktiro. :wink: ouki douki :D čuješ neke še mi reči: onokrat si govoro da maš najbrž fergazer hin in boš kar 17'5mm kupo torej je tomo že kaj pogrunto kaj je krivo? ker bi blo fajn probat tvojo zverino z navadnim fergazerom, ker če bi že jas ke predeloval na mojem skutere bi isto narejo, in me fuul zanima kak je performance :) :D :wink: Ja je že nazaj. Kabonsko lamelo je spolomlo in je padla v oni predel pod cilindrom, ko je kurbnvela noter. Zajebancija skratka. Leti pa zdaj ko svija. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se