Max Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Auto-Erotic Asphyxiation (5%) WTF is that :idea: :arrow: Avtoerotična asfiksija.....Hmmm... Pomanjkanje kisika v možganih privede do večjega, bolj intenzivnega vzdraženja. Nekatere tako še posebej vzburja, da si okrog vratu vežejo in zategujejo pasove, trakove... Pri tem pa seveda obstaja nevarnost, da se zadevico preveč zategne in pride do zadušitve. A ti to strokovno ozbiljno :?: :idea: :shock: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Jest mam še do 19. maja 2039. Cool, glih še za prvomajske bom lahko nekam z motorjem skočil, pa če še kakšen dan potegnem mi sploh ne bo treba pospravt stvari ko pridem nazaj :shock: :wink: :lol: ... On that date you will most likely die from: - Cancer (22%) - Heart Attack (21%) - Alcoholism (8%) - Homicide (7%) - Alien Abduction (7%) Evo, zihr bo tale, tazadnja možnost :oops: :wink: : me bo Galadriel prišla iskat iz Amana (zato k sm prjatu od Gimlija :lol: :lol: :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Februar 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Malo off-topic: Evo, zihr bo tale, tazadnja možnost :oops: :wink: : me bo Galadriel prišla iskat iz Amana (zato k sm prjatu od Gimlija :lol: :lol: :lol: ) Boš potem tudi za mene kako lepo besedo rekel? Se priporočam za kako njeno prijateljico... :wink: LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Karisma Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Lp, sem se jst probala, zgleda kr fajn starost, ce bo res vsaj na priblizno :) zgleda da je rak res gensko deden :cry: September 8, 2065 at the age of 87 years old. On that date you will most likely die from: Cancer (48%) Alien Abduction (10%) Homicide (9%) Alcoholism (6%) Karisma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 no men so pa napovedali da bom umrčkala 25.avgusta 2060 v starosti 85 let 8) :lol: vzroki smrti: rak, vesoljska ugrabitev, umor,samomor,nalezljiva bolezen,utopitev. :wink: izbrala si bom kar vesoljce, če so me ustvarl :wink: :D me naj še pa odpeljejo me popravjo pa pripeljejo nazaj :P :wink: :D :D dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 še mam časa...dost...če ne preveč.. September 27, 2049, age 74 :roll: Cancer (21%) Alcoholism (16%) Alien Abduction (15%) Homicide (11%) Contagious Disease (7%) Heart Attack (5%) Drowning (5%) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 April 5, 2054 Mater,celih 68 let bom dožvu :? A ma še kšn isti smrtni dan?Da skupi parcelo najamemo(Sm Gorenc,pa se zdi škoda dnarja(SkupinskiPopustpress)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 tole je pa mal spooky a ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 tole je pa mal spooky a ;) :shock: NE!!!! Spooky je tvoja vrnitev od mrtvih :wink: :twisted: WB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 tole je pa mal spooky a ;) :shock: NE!!!! Spooky je tvoja vrnitev od mrtvih :wink: :twisted: WB Spooky ze mogoce, ampak je pa avatar prava osvezitev :wink: :idea: :arrow: :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Auto-Erotic Asphyxiation (5%) WTF is that :idea: :arrow: Avtoerotična asfiksija.....Hmmm... Pomanjkanje kisika v možganih privede do večjega, bolj intenzivnega vzdraženja. Nekatere tako še posebej vzburja, da si okrog vratu vežejo in zategujejo pasove, trakove... Pri tem pa seveda obstaja nevarnost, da se zadevico preveč zategne in pride do zadušitve. A ti to strokovno ozbiljno :?: :idea: :shock: 8) Avtoerotična zadušitev, po slovensko... To se je zgodilo Michaelu Hutchencu... Pevcu skupine INXS. blo dolgcajt :arrow: se je mal špilow med seksom :arrow: muerte. Probaj kdaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 Auto-Erotic Asphyxiation (5%) WTF is that :idea: :arrow: Avtoerotična asfiksija.....Hmmm... Pomanjkanje kisika v možganih privede do večjega, bolj intenzivnega vzdraženja. Nekatere tako še posebej vzburja, da si okrog vratu vežejo in zategujejo pasove, trakove... Pri tem pa seveda obstaja nevarnost, da se zadevico preveč zategne in pride do zadušitve. A ti to strokovno ozbiljno :?: :idea: :shock: 8) Avtoerotična zadušitev, po slovensko... To se je zgodilo Michaelu Hutchencu... Pevcu skupine INXS. blo dolgcajt :arrow: se je mal špilow med seksom :arrow: muerte. Yap, mi je to pojasnila ze teden proprej TT ob pijacki.... TT Hvala :mrgreen: :angel: Vidim, da si izkoristil TT na poti za Imot tudi za moja forumska podpitanja :wink: 8) :idea: :arrow: Probaj kdaj... Ne hvala, imam druge resitve in ti prepuscam zadevo v tvoje veselje :arrow: ti pa kr korajzno :arrow: le pazi, da v vrocici ne zategnes prevec :twisted: moze bit stetno po zivot :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 tole je pa mal spooky a ;) :shock: NE!!!! Spooky je tvoja vrnitev od mrtvih :wink: :twisted: WB Spooky ze mogoce, ampak je pa avatar prava osvezitev :wink: :idea: :arrow: :D 8) ne samo avtar, tudi njena prisotnost vedno "poživi" :twisted: forum, če je le v formi :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 Vidim, da si izkoristil TT na poti za Imot tudi za moja forumska podpitanja :wink: 8) :idea: :arrow: ? Izkoristil TT za podpitanj? :shock: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 Barb... WB! 8) Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 tole je pa mal spooky a ;) Barbire!???? :?: :?: :?: A to una Barbwire :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 tole je pa mal spooky a ;) Barbire!???? :?: :?: :?: A to una Barbwire :?: :?: :?: the one and only :twisted: 8) a vidim kak "chick fight" na obzorju? :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 ...nima veze kok let, sam da so kvalitetna... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 ...nima veze kok let, sam da so kvalitetna... 8) Pa da jih je dost :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 June 11, 2056 at the age of 81 years old Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 24, 2003 Deli Objavljeno Februar 24, 2003 Z mačico bova oba dočakal 81 let! Lepa starost a ne! Mene bo doletel 4.4. 2061. Upam da bo ponedeljek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Februar 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2003 Z mačico bova oba dočakal 81 let! Lepa starost a ne! Mene bo doletel 4.4. 2061. Upam da bo ponedeljek! You want monday? So be it, monday it is... :wink: LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 30.4.2069 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 Ja men je pokazal do 2052 star 78 let!! bi blo kr ok !! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 April 5, 2054 Mater,celih 68 let bom dožvu :? A ma še kšn isti smrtni dan?Da skupi parcelo najamemo(Sm Gorenc,pa se zdi škoda dnarja(SkupinskiPopustpress)) Zgleda, da boš glih z mojga rojstnodnevnega žura odhajal, ko te bo štrafalo. :shock: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se