manjak Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 Kaj potem sprašuješ tukaj za najcenejšega ponudnika gostovanja ?!? Sej sem prej povedu, de hočem zaston plac :!: Lepo daj svojo stran na katerega izmed zastonj ponudnikov in, če gre za firmo se ti bodo pač vsi smejali. Ne gre za firmo ampak za mojo osebno stran. Če pa bom kdaj za fotra kej delu bo pa ziher domena :)
manjak Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 Po mojem - zguba cajta... Jah, jst sem se pa ,k sem to delu tut dost nauču. Sicer pa :arrow: vsak tele ma svoj vesele :wink:
Unknown Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 jes se bolj mal spoznam na postavljanje strani tko da rabm ene par odgovorov! Stran imam trenutno postavljeno na freeweb.siol.net. No zdej bi pa rad kupil domeno, pac da bi mel drug naslov ampak stran bi ostala na istem mestu. a je to mozn? pa kaj morm nardit grem pac na recimo domenko.com, kupim.. kaj pa pol? tam se neki govori o DNS streznikih, nej mi en mal razloži tole, preden se jes spravim kupovat LP!
BC Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 kupiš domeno npr. na modronebo.net in si prebereš FAQ... če dns-ja ne dobiš zraven ju dobiš tukaj zastonj...
kawa Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Bom uporabil kar to temo za svoje vprašanje: Rad bi registriral lastno domeno, ne potrebujem gostovanja (moj PC stalno laufa, pe še par GB mam viška :rolleyes: ) Ponudnikov za registracijo domen je veliko (Domenca, Domenko, PowerCom, 1Ainternet, SaaxGroup, Webteh, Modronebo), mene pa zanima, kakšna je razlika med njimi (poleg malenkostne v ceni) ? <_< A je potrebno še na kaj paziti ? Kakšen vaš nasvet iz lastnih izkušenj ?! :unsure: Za nasvete zahvaljujem :yea2: :notworthy: :OK:
KeC Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 Se kdo na forumu ukvarja s ponujanjem spletnega gostovanja? Ni panike dobit velike količine ponudnikov ampak raje par everčkov pustim tukaj v domačem logu kot pa preko luže. Gasperr 1
gody01 Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 Se kdo na forumu ukvarja s ponujanjem spletnega gostovanja? Ni panike dobit velike količine ponudnikov ampak raje par everčkov pustim tukaj v domačem logu kot pa preko luže. Kaj rabiš ? Pošlji PM ...
Roky Objavljeno Januar 24, 2014 Opozori Objavljeno Januar 24, 2014 Fantje, če kdo kupuje gostovanje v tujini imam nekaj kuponov za najboljšega ponudnika gostovanj v USA - HostGator Za 25% popust pri nakupu uporabite kodo SLOVENIA25 Upam, da bo komu prišlo prav Roky994 1
ForU2 Objavljeno Februar 18, 2014 Opozori Objavljeno Februar 18, 2014 Se kdo na forumu ukvarja s ponujanjem spletnega gostovanja? Ni panike dobit velike količine ponudnikov ampak raje par everčkov pustim tukaj v domačem logu kot pa preko luže. Verjetno si zdaj že našel ponudnika..... Jaz ti lahko samo priporočam tole... http://www.e-streznik.com/ Jaz imam dve strani ( http://www.manta-web.net/ , http://www.moto-potepuh.si/ ) pri njih in sem zadovoljen z njimi. Ko so bili lani eni problemi z Joomlo in Drupal-om so res hitro pomagali. Skratka.....lahko priporočam! Lp
KeC Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Hvala, ampak ja, sem že našel ponudnika Bom pa v kratkem menjal ampak za malce drugačno storitev, ki poleg gostovanja ponuja zelo enostavno urejanje updejtanje in oblikovanje strani.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se