stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 ...zedinite se že enkrat... :roll:
dave the wave Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Hm.......a obstajajo tudi kakšni podobni nasveti za punčke? :oops: :oops: :oops: Alla jasno...skidaj gače ! Ni palilo..... :wink: :lol: :lol: :lol: Alla Pol si pa na homuseksualca naletela :wink: lp DTW 8)
Ice Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 "....ja tarzan a ti dzejn...." se pa nobeden ne spomni vec?! :lol:
SiR Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Ni palilo..... :wink: :lol: :lol: :lol: Alla Če ne dela tko, da njemu gate slečeš, potem daj še svoje dol :)
volk Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 primeri 1,3 in 4 100% delujejo - sprobano :wink: za ženske: 1. primer: sediš v gostilni in ti je tip všeč. varianta A: počakaš da je obkrožen z čimveč prijatelji, greš do njega, mu na uho zašepetaš kako si ga želiš in tvoj je. če že ne bo hotel it sam ga bodo k temu spodbudili prijatelji varianta B: počakaš da gre njegova punca (spremljevalka) na WC in ponoviš postopek. 2, 3, 4 in 5 primer - variacija zgornje teme :wink: 8) A misliš da pali? Pa nismo nekje v neki temi pred kratkim obdelali da moški ne marate takih "kur"? :? Ravno kura si tega ne bo upala :!: :!: :!:
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Hm.......a obstajajo tudi kakšni podobni nasveti za punčke? :oops: :oops: :oops: Alla jasno...skidaj gače ! Ni palilo..... :wink: :lol: :lol: :lol: Alla hm,verjetno jih nisi pri pravem samcu....
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 "....ja tarzan a ti dzejn...." se pa nobeden ne spomni vec?! :lol: ..on Čita !
Alla Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 jasno...skidaj gače ! Ni palilo..... :wink: :lol: :lol: :lol: Alla
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 jasno...skidaj gače ! Ni palilo..... :wink: :lol: :lol: :lol: Alla hm,verjetno jih nisi pri pravem samcu....
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Kekec III: pr meni to ne deluje... prosim daj še kako "jutranjo"- za extra depresivne :wink:
Ice Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 sem malce fejst :? :? ........od kdaj pa zenske rabijo nasvete za zapeljevanje?! :shock: :? :roll:
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 sem malce fejst :? :? ........od kdaj pa zenske rabijo nasvete za zapeljevanje?! :shock: :? :roll: Vsak nasvet prav pride... da se ne mučimo zastonj... :wink:
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Kekec III: pr meni to ne deluje... prosim daj še kako "jutranjo"- za extra depresivne :wink: jutranja erekcija.... pomaga...vem !!
Ice Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 :shock: ....se mi zdi,da bi zenske rade seksale in bile device potem. :roll: :lol:
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 jutranja erekcija....pomaga...vem !! Hvala za sodelovanje- nimam potrebnega organa in pa spim sama zato jutranja erekcija odpade- čeprav rade volje verjemem da pomaga! Ice- ne klobasaj... :twisted:
Ice Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Ice- ne klobasaj... :twisted: ...... sorry,ta klobasa je samo za ekskluzivne VIP uporabnice. :lol:
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 ..... sorry,ta klobasa je samo za ekskluzivne VIP uporabnice. :lol: :wink: ...saj prav, ti se kar drži VIP-jevke (ali bolje-ona tebe)... :wink:
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 jutranja erekcija....pomaga...vem !! Hvala za sodelovanje- nimam potrebnega organa in pa spim sama zato jutranja erekcija odpade- čeprav rade volje verjemem da pomaga! Ice- ne klobasaj... :twisted: Stigmata- tudi to bo minilo ! preberi moj spodnji spomin...
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 LEPO JE ŽIVETI,ŠE LEPŠE MLAD UMRETI Tako je s prstom napisala v novozapadli sneg Mojca M.,sedemnajstletna dijakinja bežigrajske gimnazije,preden se je zaklenila v očetovo garažo,sedla v avto in vžgala motor. Tisti večer,ko sem zvedel za njeno smrt,je pri meni dolgo gorela luč. Oni,ki so bili na njenem pogrebu in so jo videli na mrtvaškem odru,so trdili,da je bila lepa kot Sneguljčica, ki ji je hudobna kraljica zavdala z zastrupljenim jabolkom. Revica,ni bila za ta svet-so smrkale njene sivolase tete,iz profesorskega zbora pa je bilo slišati namigovanja o pogubnem valu romantičnega svetobolja,ki je zajel današnjo mladino. Vendar so tisti, ki brskajo po tujem umazanem perilu, našli za njeno dejanje veliko bolj prozaično razlago.Menda je imela razmerje z nekim poročenim moškim in ko je z njim zanosila, se iz strahu pred starši ne več upala prikazati domov.Širile so se govorice,da so starši zahtevali obdukcijo,ki je pokazala ,da je bilo dekle,res noseča. Po Mojčini smrti se je moje življenje v marsičem spremenilo: Niče več nisem hodil po pouku opazovat kdaj bo stopila iz šole,nič več me ni bilo na drsališče v Tivoli,kamor je pozimi vsako nedeljo hodila drsat,nič več nisem hodil na gimnazijske plese zbirat pogum,da bi jo prosil za ples in tudi sprehode po Razgledni poti sem opustil,saj sem tudi tja hodil zaradi nje. Šestindvajset let je že minilo od tedaj, med svojimi papirji še vedno hranim iz časopisa izrezano in od časa porumenelo osmrtnico z datumom 20.02.1976. Tisti,ki so jo poznali,njeni učitelji,sošolci,znanci (prijateljev ni imela ) so imeli pozneje marsikaj povedati o njej:da je bila preračunljiva,hladna,ohola,stremuška,pokvarjena… A ,jaz vem samo to,da je bila lepa. In to mi zadostuje. Naj bo tale skromen spis –namesto cvetja na njen grob.
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: si to ti napisal...? No, če se mi kaj zgodi.... hočem tud tak "esej" :wink: -živa res, začni kr pisat... (za vsak slučaj...), aja, se ne poznama, eh pozabi...
Ice Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 LEPO JE ŽIVETI,ŠE LEPŠE MLAD UMRETI spis zelo v redu,samo naslov je unterhunt - moje mnenje.
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: si to ti napisal...? No, če se mi kaj zgodi.... hočem tud tak "esej" :wink: -živa res, začni kr pisat... (za vsak slučaj...), aja, se ne poznama, eh pozabi... o.k.-ko bo sonce premagalo moč noči- se usedem na motor in pridem na Ptuj,da ti povem,da se ljudje dlimo na veliko načinov...množimo pa samo na enega !
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 ...ma saj teorijo že poznam... :roll:
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 ...ma saj teorijo že poznam... :roll: Življenje je eno, enkratno in neponovljivo... zato ne čakaj na Maj....
Klo Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Življenje je eno, enkratno in neponovljivo... zato ne čakaj na Maj.... ..preizkusi se zdaj.. :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se