Danilo D Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 (popravljeno) Torej iščem zvočnik 8ohm 30w če komu kje leži, ali pa če kdo ve kje bi se ga dalo kupit za nek drobiž. To imam od wooferja testarih čarunalniških zvočnikov, pa hrešči not v njem da je popiiiii.... Popravljeno Julij 19, 2016. Popravil Danilo D
smasher Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 (popravljeno) Terna, poglej tudi na spletni strani Conrad, zdej ne vem kaj je drobiž ampak že za 10€ se kaj najde. Za zvočnik hrešči v original konfiguraciji ali ga uporabljaš kot navadni zvičnik? če je bil kao woofer mu morda zdje ne pašejo visoke frekvence, dostikrat imajo PC zvočniki na vhodu ojačanja za woofer 5db filter na kakšnih 500Hz. bolj za drobiž kot tako težko: LINK Popravljeno Julij 19, 2016. Popravil smasher
Fantocci Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 (popravljeno) Prvo in osnovno bi moral povedat premer hreščača... oz. razmak med luknjami. Verjetno ne boš šel rezat nove luknje v škatlo. smasher, ti si mu dal link na FR zvočnik, on pa rabi bas, npr. https://www.conrad.si/Globokotonski-zvocnik-SpeaKa-120%2f140.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=300253&ci=SHOP_AREA_209483_1312039 Amapk najprej je treba velikost vedet. Tisto 30W je še najmanj pomembno. ps ma klinc, ti Conradovi linki nekaj ne delajo dobro... Popravljeno Julij 29, 2016. Popravil Fantocci
smasher Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 SE strinjam, pogledal sem na uč da je to kakšnih 10 do 13 ali max 15cm zvočnik , in se mi ta zvočnik zdel nakaj pdobnega, seveda sem dal kot prvi predlog trgovino Terna, (glede na to da je rekel da ima ta zvočnik iz PC zvočnikov tuti ni pretirane kvalitete). Malce boljši bas malih dimenzij je v Terni vsaj 50€, za tak denar pa si kupi set novih PC zvočnikov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se