Bmflar Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 ... mi gre pa res na k .... Ampak nekateri ne morejo preko svojega EGA ... Slike idiotskih avtomobilistov, ki parkirajo na mestu za invalide brez ustrezne dovolilnice.... maus, Efendi, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JezniPohorc Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Zakaj skrivanje tablice? Naj se ve kdo je... maus, Zivnorc, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 ...mu zlomit obedve nogi... mu dat voziček.... na streho avtomobila pa mu dati osvetljen znak (kot imajo nekateri reklame ) " PARKIRAL SEM NA MESTO ZA INVALIDE ...in se cel mesec voziti tako naokoli..... pred 1 minuto, JezniPohorc pravi: Zakaj skrivanje tablice? Naj se ve kdo je... ... voznik Mercedesa... Bmflar, DAMI34, Efendi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Ja tej Mercedesi so kar arogantni Zivnorc, Andrejcer, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 1, 2016 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Ja tej Mercedesi so kar arogantni Ja, ne moreš verjamit Da ne govorimo o VW lastnikih, ajoooj, to je šele kriza Kmet2, maus, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Ja, ne moreš verjamit Da ne govorimo o VW lastnikih, ajoooj, to je šele kriza ja ja tej so šele cvetke Bmflar, DAMI34, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 30 minutami, Zivnorc pravi: ...mu zlomit obedve nogi... mu dat voziček.... na streho avtomobila pa mu dati osvetljen znak (kot imajo nekateri reklame ) " PARKIRAL SEM NA MESTO ZA INVALIDE ...in se cel mesec voziti tako naokoli..... ... voznik Mercedesa... ok, predlagam napis SEM MENTALNI INVALID Zivnorc, Bmflar, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 4 hours ago, DAMI34 said: ok, predlagam napis SEM MENTALNI INVALID tako .. pa še eno nalepko čez celo haubo .. z onim lepilom in narezano, kot vinjeta .. da še s skalpelom ne spraviš dol .. maus, Andrejcer, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 sam šwabi treba je postaut skrito kamero in vse debile objavit C eagle, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 1, 2016 Deli Objavljeno Avgust 1, 2016 sem pred leti mislim da na tem forumu že pisal, kako bi to rešil jaz. Na avtomobil dati na streho, kot na sliki spodaj, osvetljeno tablo z napisom npr.: Parkiral sem na mesto za invalide Pijan sem povozil pešca na prehodu za pešce Prevozil sem rdečo luč, ko sem zavijal na Fužine ...itd...itd... Napis zapečatiti na avto za eno leto, naprimer....pol se pa vozi takole naokoli, če imaš jajca... ...al pa še en tak ...sramotilni...recimo: S skuterjem med prehitevanjem po tazadnjem čeulal mausa Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Kdo bo prvi prilepil sliko motorističnega invalida na Črnem Kalu ? Kmet2, 3nity, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Eno pravno vprašanje, od sodnega izvedenca medicinske stroke imam potrdilo da sm 26% invalid, a zdej lahko parkiram na mestu za invalide, al rabim modor nalepko? Bmflar, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 43 minutami, Borutt pravi: Kdo bo prvi prilepil sliko motorističnega invalida na Črnem Kalu ? večkrat je parkiran neinvalidski avto s kakšnimi italijanskimi tablicami in res je .. tudi marsikateri motor je tam parkiran moj nikoli skalar36, Zivnorc, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, maus pravi: večkrat je parkiran neinvalidski avto s kakšnimi italijanskimi tablicami in res je .. tudi marsikateri motor je tam parkiran moj nikoli ti si samo star, ti nis invalid, brazgotine pa ne velajo maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: ti si samo star, ti nis invalid, brazgotine pa ne velajo japavelajo za star, se bova pa še zmenila na tri oka DAMI34, Bmflar in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 14 minutami, maus pravi: večkrat je parkiran neinvalidski avto s kakšnimi italijanskimi tablicami in res je .. tudi marsikateri motor je tam parkiran moj nikoli Ja ja tvoj pa ne , ti si perla med perlami vse po ps .................a si kaj v žlahti z Snecerjem pred eno uro, Borutt pravi: Kdo bo prvi prilepil sliko motorističnega invalida na Črnem Kalu ? Slik na parkir prostoru za invalide z mojimi motorji je nebroj na Črnem kalu ,sam mal pobrskaj , kaj si len ,sej si v službi Sem pa mentalni in telesni invalid brez nalepke ....kje se to dobi skalar36, stuhec, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Ja ja tvoj pa ne , ti si perla med perlami vse po ps .................a si kaj v žlahti z Snecerjem Slik na parkir prostoru za invalide z mojimi motorji je nebroj na Črnem kalu ,sam mal pobrskaj , kaj si len ,sej si v službi Sem pa mentalni in telesni invalid brez nalepke ....kje se to dobi za mentalnega invalida je dost da si vrečko na glavo povezneš, pa dve luknji pustiš za učke ti bodo vsi verjel, uno plavo nalepko pa pojmanimam Kmet2, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: za mentalnega invalida je dost da si vrečko na glavo povezneš, pa dve luknji pustiš za učke ti bodo vsi verjel, uno plavo nalepko pa pojmanimam Resno me zanima..mislim da to izdaja invalidska komisija ki izdaja kategorijo ,sam imam III ki pa je po moje premalo da bi lahko dobil nalepko in bil s tem upravičen za parkirišče od Chuck Norrisa -............ DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 (popravljeno) pred 31 minutami, DAMI34 pravi: Eno pravno vprašanje, od sodnega izvedenca medicinske stroke imam potrdilo da sm 26% invalid, a zdej lahko parkiram na mestu za invalide, al rabim modor nalepko? Z oceno invalidnosti se odpravi na upravno enoto, kjer ti bodo tablico izdali, če si upravičen do nje.... Glede na to, da je samo 26 %, raje ne hodi, okvara mora biti vsaj 60 % ... ( živčno - mišična obolenja vsaj 30 % ) Še obrazec : <<Parkiranje Popravljeno Avgust 2, 2016. Popravil HD-Dyna Kmet2, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitekatus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Pri meni je en majster,ki ima vozilo parkirano na mestu za invalide,pa sploh ni invalid,saj normalno hodi,govori,sliši,vse,pa še kot mulca me je inštruiral matematiko in fiziko in me prav zanima na podlagi česa je majster dobil znak,da je invalidna oseba,s katero lahko parkira na za te namenjenim površinam.Po moje je težki mentalni invalid,ki ima veze in poznanstva in je tako prišel do tega statusa:P Sej nimam nič proti,sam ko pride dejanski invalid na vozičku in nima kje parkirat in mora kasneje zaradi takih idijotov parkirat na plačljivih,normalnih parkiriščih,e takrat me prime,da bi takega človeka naredil invalida,da bo potem upravičeno imel tole izkaznico. maus, skalar36, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 2, 2016 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 6 minutami, kitekatus pravi: Pri meni je en majster,ki ima vozilo parkirano na mestu za invalide,pa sploh ni invalid,saj normalno hodi,govori,sliši,vse,pa še kot mulca me je inštruiral matematiko in fiziko in me prav zanima na podlagi česa je majster dobil znak,da je invalidna oseba,s katero lahko parkira na za te namenjenim površinam.Po moje je težki mentalni invalid,ki ima veze in poznanstva in je tako prišel do tega statusa:P Sej nimam nič proti,sam ko pride dejanski invalid na vozičku in nima kje parkirat in mora kasneje zaradi takih idijotov parkirat na plačljivih,normalnih parkiriščih,e takrat me prime,da bi takega človeka naredil invalida,da bo potem upravičeno imel tole izkaznico. Lahko da ima izkaznico, ki ni napisana na njega.... Te izkaznice so na osebo in ne na vozilo ! Invalidi imajo izkaznico s seboj in jo dajo na armaturo, ko parkirajo na mestu za invalide.. To je lahko seveda tudi Taxi, če vozi takega invalida. maus, sesir, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 34 minutami, Kmet2 pravi: Ja ja tvoj pa ne , ti si perla med perlami vse po ps .................a si kaj v žlahti z @Snecer Slik na parkir prostoru za invalide z mojimi motorji je nebroj na Črnem kalu ,sam mal pobrskaj , kaj si len ,sej si v službi Sem pa mentalni in telesni invalid brez nalepke ....kje se to dobi štajerci moramo skupa da držimo kaj ti ni jasan Kmet2, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: Eno pravno vprašanje, od sodnega izvedenca medicinske stroke imam potrdilo da sm 26% invalid, a zdej lahko parkiram na mestu za invalide, al rabim modor nalepko? ... če si z avtom, samo z enim kolesom zapelji na prostor za invalide, ker si zasedel samo 25% prostora.... ti pa si 26 %...tko da ti nben nč ne more.... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 32 minutes ago, kitekatus said: Pri meni je en majster,ki ima vozilo parkirano na mestu za invalide,pa sploh ni invalid,saj normalno hodi,govori,sliši Lahko pa ima več kot 90% okvaro vida, kar je med drugim tudi razlog za pridobitev nalepke Ex sodelavcu je edino pomagalo videti vlečno službo za njegovim avtom - vse dotedanje prošnje / grožnje / opomni niso imeli teže DAMI34, Bmflar, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitekatus Objavljeno Avgust 2, 2016 Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 1 hour ago, kitekatus said: Pri meni je en majster,ki ima vozilo parkirano na mestu za invalide,pa sploh ni invalid,saj normalno hodi,govori,sliši,vse,pa še kot mulca me je inštruiral matematiko in fiziko in me prav zanima na podlagi česa je majster dobil znak,da je invalidna oseba,s katero lahko parkira na za te namenjenim površinam.Po moje je težki mentalni invalid,ki ima veze in poznanstva in je tako prišel do tega statusa:P Sej nimam nič proti,sam ko pride dejanski invalid na vozičku in nima kje parkirat in mora kasneje zaradi takih idijotov parkirat na plačljivih,normalnih parkiriščih,e takrat me prime,da bi takega človeka naredil invalida,da bo potem upravičeno imel tole izkaznico. Kar se mojega posta tiče je tako,da človeka vidim vsaki dan,poznam ga od malih nog,njegovo ženo tudi,je bila moja razredničarka v OŠ,nobenemu od njiju ne manjka nič,razen sramu,da ne odstopijo mesta pravim invalidom,ki to dejansko so.Nikoli ga nisem videl,da bi v drugem imenu tam parkiraval vozilo,da bi kdo od nejgovih otrok bil invalid,ali kakor koli že,ker ko ponavadi tam ni placa,ga parkira na normalen,plačljiv parking. Tako da ja,ne vem točno glih ozadja tega koriščenja-izkoriščanja invalidne izkaznice,vem pa,da večkrat pridejo invalidi na vozičkih in zaradi takih,se potem morajo parkirat na normalno parkirišče in ker je moda,da itak vsi vsepovprek parkirajo,se zgodi,da ima ta invalid otežen izstop in vstop v svoje vozilo.Na placu,rezerviranem za invalide pa ima kar nekaj placa okoli fraj. Skratka,tudi če je ene vrsta invalida tale majster,katerega sem omenjal,očitno lahko parkira tudi na normalnih placih in se normalno giblje in razpizdi me to,ko mora dejanski invalid zaradi takšnega imet zakomplicirano,že tako zakomplicirano življenje in parkiranje. Zivnorc, maus, skalar36 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se