maus Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 Men se pa smil motoviuc, pa regrat, solata, rožce DOL Z MORILCI RASLIN .... FLORA MORA ŽIVET SAJ NAM DAJE ZRAK I30, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6
KARMEN1 Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 Kaj pa čebula, tudi ? maus, daneb, DAMI34 in 2 others 5
motofrik Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 Načeloma so vegetarijanci sovražniki živali. Jim vso travo in ostalo hrano pojedo.... DAMI34, maus, Bmflar in 3 others 6
maus Objavljeno Avgust 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 Pravkar, KARMEN1 pravi: Kaj pa čebula, tudi ? itak... kr jokam ko jo moram jest daneb, DAMI34, Bmflar in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 maus, Zivnorc, daneb in 1 other 4
smasher Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 dodaj S v naslov da bo manj čudn. Dans biu čist krvau od rdeče pese DAMI34, Bmflar, daneb in 2 others 5
maus Objavljeno Avgust 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 35 minutami, smasher pravi: dodaj S v naslov da bo manj čudn. Dans biu čist krvau od rdeče pese ne morm popraut sm se kr tresu od razburjenja, da sem spregledu daneb, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 15 minutami, Alla pravi: 3x doužn sm ti čajnafut ta teden .. ajeprou Bmflar, daneb in Zivnorc 3
Bmflar Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 Upam, da naute več v svoje motorje tankal produkte oljčne repice Zivnorc in Igi Pop 2
StaraFeltna Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 Kdo si nebi želel kombinezona is fikusovih listov? Sveže in naravno waterproof. Menda tudi diha... goretex je precenjen... DAMI34, I30, Zivnorc in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 vidim, da zadeva že dobiva internacionalne razsežnosti StaraFeltna, Zivnorc, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 Odločitev je padla, ne jem več zelenjave ! Ne morem gledati žalostnih zajčkov ! raje jih gledam vesellleeeee in zaljubljene Igi Pop, I30, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Avgust 8, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 ja sj .. za 1. maja se vsi zgražajo, ker se pečejo odojki .. ampak so vsaj za nekaj koristni ... za 8. marec, pa pogine na miljone rožic, ki v roku nekaj dni poginejo, ovenijo StaraFeltna, Zivnorc in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: ja sj .. za 1. maja se vsi zgražajo, ker se pečejo odojki .. ampak so vsaj za nekaj koristni ... za 8. marec, pa pogine na miljone rožic, ki v roku nekaj dni poginejo, ovenijo Dejmo kar podpisat peticijo proti morilcem teh lepih rožic Zivnorc in maus 2
maus Objavljeno Avgust 8, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 ja .. sj je treba ... čbelce nimajo kam it med nabirat ... troti pa pol nimajo kj porivat Zivnorc, I30 in Bmflar 3
I30 Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, maus pravi: ja .. sj je treba ... čbelce nimajo kam it med nabirat ... troti pa pol nimajo kj porivat Čak mau, to pa ne zastopm. Una k je men rekla de sem trot mi ni dala . Kurba! Popravljeno Avgust 8, 2016. Popravil I30 Zivnorc, maus in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 pred 1 uro, I30 pravi: Čak mau, to pa ne zastopm. Una k je men rekla de sem trot mi ni dala . Kurba! teb je rekla TROTL, ne pa trot, uha si spuci Zivnorc, maus, Bmflar in 1 other 4
StaraFeltna Objavljeno Avgust 8, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 (popravljeno) Malo za šalo in malo zares. Za oni rijavi 8.marec kjer bi najraje cbnu v rt tistega ki je to naumil in še raje tistega ki želi/hoče rože pa neve sploh zakaj... vedno privelčem domov živo rastlino v loncu. Evo tui jo maš lepo in živo zdaj pa skrbi zanjo. Imam vsaj 5 lepo cvetočih Phalaenopsis (en tip orhideje) že vsaj 9 let. Presnetljivo glede na to da je vložen trud blizu ničli... Mrtvega cvetja ne kupujem. Ko me kdo vpraša zakaj mu odgovorim: Če bi rože imele usta bi ti masrikaj povedale, pa še pljunile povrhu! Bi kdo trgal rože če bi tulile?!? Popravljeno Avgust 8, 2016. Popravil StaraFeltna skalar36, Nearrain, Zivnorc in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Avgust 9, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2016 Vse to je en velik biznis ! Zivnorc in skalar36 2
I30 Objavljeno Avgust 9, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2016 Bemtiš... ... priznam ... ...grešil sem... ... ne bom več... res ne! Trgam rožce in jih nosim dragi. ... res da zmeri sam po 3. a je zločin kaj manjši, če si vzel življenje manj bitim? In če pomislim, da me sili za vikend požeti celih 2500m2 travic, deteljic, rožic in plevelčkov?! Tole me zdaj fuuul frustrira... Kaj mi je storiti?! Zivnorc, maus in Bmflar 3
Gost Objavljeno Avgust 9, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2016 Začneš meditirat, in ko boš domeditiral do dost visokega nivoja, boš samo še od vode, zraka in kozmične energije živel, in potem ti ne bo treba travic, pa detelje, pa rožič uničevat s kosilnico...
maus Objavljeno Avgust 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2016 ujeta moriuka .... pa še smeje se nad svojim pokolom Zivnorc, Bmflar, I30 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 9, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2016 ... TALE JE BIU.. TALE... ... tale rožce trga... FENTAT GA PA V KREMATORIJ Z NJIM!!!! Bmflar, DAMI34 in maus 3
Bmflar Objavljeno Avgust 9, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2016 Vidm, da so mi najlepšo sliko admini zbrisal ... Pa tolk lepa je bla ... Eto, ta se tut uala po lepih rožicah, baba !!!!! Zivnorc in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se