Gregs Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Bojim se da neomejeno. V sprevrženem doživljajskem svetu mazohista je bolečina, ki mu jo povzroča nekdo drug, neke vrste potrditev, da živi, da ga okolica zaznava in priznava. Kadar ni pri roki nobenega sadista, ki funkcionira po obratnem načelu: povzročam bolečino torej sem, se je mazohist prisiljen mučiti sam. Neke vrste samozadovoljevanje, iskanje surogatnih potrditev lastnega obstoja, ko zunanjih impulzov ni ali niso dovolj intenzivni. Bolezen sveta vse bolj hitečih ljudi, ki nimajo več časa, da bi drug drugemu gledali v oči :? :cry: PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Pa kaj ste fukjeni? :P Zakaj bi sol tratu na neččemu kar ni užitno za pojest?! :shock: Sol+Odojček = OK Sol + Škampi = OK Sol + Gobice = OK Sol + Tequila = OK Sol + Mazohist = Makes no Sense Amm, sam tok, ... al pa še tok ne! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 1,4 kg... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Bojim se da neomejeno. V sprevrženem doživljajskem svetu mazohista je bolečina, ki mu jo povzroča nekdo drug, neke vrste potrditev, da živi, da ga okolica zaznava in priznava. Kadar ni pri roki nobenega sadista, ki funkcionira po obratnem načelu: povzročam bolečino torej sem, se je mazohist prisiljen mučiti sam. Neke vrste samozadovoljevanje, iskanje surogatnih potrditev lastnega obstoja, ko zunanjih impulzov ni ali niso dovolj intenzivni. Bolezen sveta vse bolj hitečih ljudi, ki nimajo več časa, da bi drug drugemu gledali v oči :? :cry: PEPE Če je tako kot praviš, me zanima, kolk časa mu moraš s soljo mahat pri odprti rani (ne da bi potrosil) da znori? Al tud uživa, ker ga sedaj psihično matraš. Karkol narediš ali ne narediš, tip uživa. Predpogoj je torej obstoj drugega, ne pa bolečina. Bolečina je zgolj potrditev, da se nekdo z njim ukvarja, pa čeprav sam. Bolano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 mazohist in sadist sedita in se dolgocasita.naenkrat.... M: "udari me! udari me! hocem,da me boli!" S: "ne." :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! Gregs....steče po sekirco, steče....vendar iz tega razloga da udari najprej osebo, ki mu ni stresla zadosti soli na rano in potem še sebe, da kompenzira t jebeno sol..... :? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Najbrz na ta vprasanje ne ve nihce tocnega odgovora oz. mu je znan samo toliko casa, dokler ga mazohist s sekiro ne ulovi :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Zakaj pa rabiš to informacijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Zakaj pa rabiš to informacijo? Ni ziher če že spada med mazohiste al še ne... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! A je kje kakšen klub :?: :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Meni so pa zadnjič v trgovini mazohiste ponujali, pa sem potem raje vzel kar hruške, ker jih lahko ješ brez soli. :wink: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Meni so pa zadnjič v trgovini mazohiste ponujali, pa sem potem raje vzel kar hruške, ker jih lahko ješ brez soli. :wink: 8) :lol: Sadist ! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Sadist ! :D Te so tudi imeli pa so delovali precej gnilo. Jih je menda priporočljivo imeti na hladnem. :twisted: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 No, a ustanavljamo klub mazohistov...al kaj?... zakaj pol tema. če ne?!?!? :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 No, a ustanavljamo klub mazohistov... Ja :!: :D Bo konkurenca klubu ljubiteljev praženega krompirja. :idea: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 No, a ustanavljamo klub mazohistov... Ja :!: :D Bo konkurenca klubu ljubiteljev praženega krompirja. :idea: 8) :lol: a si ti normalen... to pa ne, pol bodo me prisilili da iz "krompirjevih" izstopim... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Ja, Se bo treba kar odločit. :? :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 MK Mazohist Pa vsi sportake vozit pa v kufru mal soli zraven PRESS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anika Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! Mislim, da je rešitev samo ena: kakemu mazohistu in natresi soli na rano... in boš videl... :!: lp, Anika p.s. Ni rečeno, da vsak poskus uspe.... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! Aja, sicer pa analogija - vsi, ki z mano debatirajo, se mi zdijo kot mazohisti, moja nabijanja pa kot sol, ki jo posipam... PS: a je sol kuhinjska al tista za zaledenele ceste? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! Aja, sicer pa analogija - vsi, ki z mano debatirajo, se mi zdijo kot mazohisti, moja nabijanja pa kot sol, ki jo posipam... PS: a je sol kuhinjska al tista za zaledenele ceste? :) Sedaj ko si nas razkrinkal, le glej da te smisel ne zapusti. Ima, da imaš zadostno količino soli vedno na zalogi. Ti samo sipaj. :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Zanimivo je brati vasa dognanja... PEPE je se vedno najblizje... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Mene pa resno nekaj zanima: koliko soli lahko natreš mazohistu na rano (sam to zahteva), preden ta znori in stece po sekirco?! Aja, sicer pa analogija - vsi, ki z mano debatirajo, se mi zdijo kot mazohisti, moja nabijanja pa kot sol, ki jo posipam... PS: a je sol kuhinjska al tista za zaledenele ceste? :) :D :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 .....vceraj spoznal gregsovo "sol"....... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se