sayo Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 (popravljeno) Že dolgo me zanima zakaj nam kradejo davkoplačevalski denar za urejanje peščenih obcestnih bankin ko bi bile lahko asfaltirane, bilo bi manj zdrsov motoristov, manj cestnega vzdrževanja... Popravljeno Avgust 15, 2016. Popravil sayo C eagle, Bmflar, ciciban in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 6 urami, sayo pravi: Že dolgo me zanima zakaj nam kradejo davkoplačevalski denar za urejanje peščenih obcestnih bankin ko bi bile lahko asfaltirane, bilo bi manj zdrsov motoristov, manj cestnega vzdrževanja... Pa jih vprašaj... Saj lahko svojemu poslancu pošlješ pismo.... Če boš imel srečo, ti bo celo odgovoril... To bo pa tudi vse Mene bolj zanima denar, ki je poniknil v oazah, lastniki uživajo na jahtah, davkoplačevalci pa smo "krpali" bančno luknjo.... Aja, ti isti imaj vpliv na tiste, ki pišejo zakonodajo, sorry ... Yoghurt, Kmet2, I30 in 2 others 5
sayo Objavljeno Avgust 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Pa jih vprašaj... Saj lahko svojemu poslancu pošlješ pismo.... Če boš imel srečo, ti bo celo odgovoril... To bo pa tudi vse Mene bolj zanima denar, ki je poniknil v oazah, lastniki uživajo na jahtah, davkoplačevalci pa smo "krpali" bančno luknjo.... Aja, ti isti imaj vpliv na tiste, ki pišejo zakonodajo, sorry ... Mene pa bolj od denarja v davčnih oazah zanima, kako bi v naši državi uspel nagovoriti odgovorne ljudi (če jih naša država sploh ima) da bi začeli asfaltirati bankine lahko tudi samo na ovinkih C eagle 1
Popularna objava I30 Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Asfaltiranje bankin pri naših "kulturnih in redoljubnih "voznikih pomeni le razširitev cestišča in ponovno vožnjo izven tega, torej spet svinjarijo na cesti. Pesek na cesti ni posledica bankine, temveč vožnje tam, kjer temu ni mesta! Novejši in "boljši" avtomobili ponavadi bmflni pa kartofel audiji pa tud kešni klijoti, ne samo da jim ne delajo žmigovci, ampak imajo tud pretrde volane in jih zgleda ni možno vozit po svojem voznem pasu in je potrebno z njimi tako kot se seka ovinek tudi voziti po bankinah. Pa po videnem ne samo v desnih, temveč tudi v levem ovivnku. bajkr88, BRANE, skalar36 in 8 others 10 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred eno uro, I30 pravi: Asfaltiranje bankin pri naših "kulturnih in redoljubnih "voznikih pomeni le razširitev cestišča in ponovno vožnjo izven tega, torej spet svinjarijo na cesti. Pesek na cesti ni posledica bankine, temveč vožnje tam, kjer temu ni mesta! Novejši in "boljši" avtomobili ponavadi bmflni pa kartofel audiji pa tud kešni klijoti, ne samo da jim ne delajo žmigovci, ampak imajo tud pretrde volane in jih zgleda ni možno vozit po svojem voznem pasu in je potrebno z njimi tako kot se seka ovinek tudi voziti po bankinah. Pa po videnem ne samo v desnih, temveč tudi v levem ovivnku. Tko. Tema se lahko zapre....oz. zaklene. ...aja ...pa še sebi dam všečka, k tebi ne morem dati dva... Bmflar, I30, Kmet2 in 4 others 7
maus Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 9 minutami, Zivnorc pravi: Tko. Tema se lahko zapre....oz. zaklene. ...aja ...pa še sebi dam všečka, k tebi ne morem dati dva... js sm mu pred tabo dau fšećka Bmflar, I30, Zivnorc in 1 other 4
I30 Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Evo, da bosta lohka še enga dala. Pa ne se kregat! Zivnorc, maus, Bmflar in 1 other 4
gusar Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Jaz imam rešitev na dlani.Vsaj za Gornjsko,Koroško in Štajersko.Naredimo plebiscit in se priklučimo Avstriji.Cestni problem bo rešen v najkrajšem možnem česu skalar36, Kmet2 in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 ..... pol bomo pa kot v Ameriki .... samo da bomo pol mi tretirani kot latinoti v USA... skalar36, Bmflar in Kmet2 3
gusar Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Briga me ,važn je,da ne bo treba čez Karavanke Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 ... ...mi se že leta skoz vozmo... Bmflar 1
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 7 hours ago, gusar said: Jaz imam rešitev na dlani.Vsaj za Gornjsko,Koroško in Štajersko.Naredimo plebiscit in se priklučimo Avstriji.Cestni problem bo rešen v najkrajšem možnem česu pejt mao dol iz AT glavnih cest...... I30 1
gusar Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 5 urami, RSTDRIVER pravi: pejt mao dol iz AT glavnih cest...... Za kva? A zato k so takšne kot naše glavne???
maus Objavljeno Avgust 18, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2016 pred 18 urami, RSTDRIVER pravi: pejt mao dol iz AT glavnih cest...... pred 13 urami, gusar pravi: Za kva? A zato k so takšne kot naše glavne??? da boš videl, da je naša marsikatera cesta boljše I30 in Bmflar 2
gusar Objavljeno Avgust 18, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2016 pred 14 urami, maus pravi: da boš videl, da je naša marsikatera cesta boljše Ob 17. 8. 2016 at 13:46, Zivnorc pravi: ... ...mi se že leta skoz vozmo... Jest kot Gorenc sem šparovn pa se vozm čez Ljubel in Korensko sedlo maus, Zivnorc in Bmflar 3
John2005 Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 Mislim, da je tole temo treba obudit. Tok kot je pa letos z lopato nametanega peska, ga pa še nikol nism vidu. Na 10 desnih ovinkov je mogoče 1 brez peska. To je smrtno nevarno.
sesir Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, John2005 pravi: Mislim, da je tole temo treba obudit. Tok kot je pa letos z lopato nametanega peska, ga pa še nikol nism vidu. Na 10 desnih ovinkov je mogoče 1 brez peska. To je smrtno nevarno. Nekak toliko kot ležeče policistke.... Popravljeno Junij 13, 2017. Popravil sesir
John2005 Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 Dobr to sm kr spustu, ker za to garant nimajo denarja. Ampak, da se pa smatra urejanje bankine to, da se nameče šajtrga peska ... to je pa norost. DAMI34, gsxf750 in gretzky 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se