Tim Ašenberger Objavljeno Avgust 27, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2016 Imam tomos automatic 3m. Danes sem se malo peljal po vasi, in je kar naenkrat ugasnil, ko sem ga spet prižgal in dodal gas mi je spet ugasnil, sedaj pa sploh ne vžge. Ali bi mi lahko svetovali kaj naj storim oz. kaj bi lahko bilo narobe. Hvala!
Kaldu Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 Najprej preveri vzrok. 1. Snemi svečko in preveri iskro, če ni iskre zamenjaj svečko. (Če iskra je, pojdi na 2.točko)Če kljub temu ni nič potem pa se loti elektrike, verjetno je šla vžigalna tuljava. 2. Kakšne barve je svečka spodaj? Svetlorjava pomeni idealno izgorevanje, temna in vlažna pomeni, da je notor zalit. Treba bo preveriti vplinjač, če ni zamašen. 3. Preveri izpuh, če ni dušilec zamašen. Zivnorc in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 pred eno uro, Kaldu pravi: Najprej preveri vzrok. 1. Snemi svečko in preveri iskro, če ni iskre zamenjaj svečko. (Če iskra je, pojdi na 2.točko)Če kljub temu ni nič potem pa se loti elektrike, verjetno je šla vžigalna tuljava. 2. Kakšne barve je svečka spodaj? Svetlorjava pomeni idealno izgorevanje, temna in vlažna pomeni, da je notor zalit. Treba bo preveriti vplinjač, če ni zamašen. 3. Preveri izpuh, če ni dušilec zamašen. ... pa bencin je tut treba imet Zivnorc in DAMI34 2
Ciko86 Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 pa tudi kake pol deci olja v bencinu ke dobro met.. DAMI34, Bmflar, Zivnorc in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se